koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.072
- Πόντοι
- 2.846
Καλε ακομη δεν εγιανες και αμεσως τσιτσιδωθηκες; Α αααα θα σε μαλωσω!Αρα προσλαμβανομαι ....
Καλε ακομη δεν εγιανες και αμεσως τσιτσιδωθηκες; Α αααα θα σε μαλωσω!Αρα προσλαμβανομαι ....
Εγιανα γιαβρι μου ..... Με βοηθησε το καλο φαγητο και η ξαπλα 3 μερεςΚαλε ακομη δεν εγιανες και αμεσως τσιτσιδωθηκες; Α αααα θα σε μαλωσω!
Εγιανα γιαβρι μου ..... Με βοηθησε το καλο φαγητο και η ξαπλα 3 μερες
Kατ αρχας χρονια πολλα
Ευχαριστως γιαβρι μου ...Εχω <<σπουδασει>> ολες τις παραπλευρες ενασχολησεις των γραμματεων... Ξερω επιπλεον και οι δυο γλωσσες ...Ισως σε φανω χρησιμητις κρυες νυχτες του χειμωναζεστες μερες στο γραφειο
lady τελεια φωτογραφια και ποζαΑρα προσλαμβανομαι ....
Ναι Δεν ρυπαινει κι ολαςωραια εξατμιση η δεσποινις χατζη!
lady τελεια φωτογραφια και ποζα
Χρονια πολλα και καλα γιαβρι μουΧρονια πολλα και απο εμενα. Δεν εχουμε βρεθει Ελενα αλλα μονο απο αυτα που ποσταρεις σε παω τρελλα κιολας και θα επιδιωξω να βρεθουμε συντομα....
Μην παω μονο απο διασταυρουμενα πυρα.Χρονια πολλα και καλα γιαβρι μου
Καποια στιγμη θα διασταυρωθουμε
Να σαι καλα γιαβρι μου . Χρονια σου πολλα με υγεια :-* και αρκετη δοση τυχης ;) ;) ;)Την Καλησπερα μου Ελενακι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μια και δεν τα ειπαμε,
Τι ωραια ποζα !!! εγινες και Engineer βλεπω *
ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ !!!!
Κανεις απο τους δυο δεν θα << παει >> απο τιποτα . Εκτος απο.............. (Ο ΕΝΑς ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ) ;) ;)Μην παω μονο απο διασταυρουμενα πυρα.
Πολλα τα εξοδα βρε γιαβρι μου ...ΒΓΑΙΝΕΙΣΑν σε προσλαμβανα εγω παντως κοκκωνα μου, θα κοίταζα να πάρω και μια κακάσχημη ανοργασμικια γιατι δουλεια δουλεια δεν θα γινόταν
εκει σε παω μεχρι......που αντεχεις;Κανεις απο τους δυο δεν θα << παει >> απο τιποτα . Εκτος απο.............. (Ο ΕΝΑς ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ) ;) ;)
ΝΑ ΣΟΥ ? ....εκει σε παω μεχρι......που αντεχεις;
ο καιρος γαρ εγγυς Ελενα. οσωνουπο λοιπον θα δουμε αμφοτεροι(ξερω.... γινομαι κατακουζηνα ωρες ωρες)ΝΑ ΣΟΥ ? ....
Η καλυτερα να το ανακαλυψεις μονος σου ?...Τι λες ? Δεν εχει πιο ενδιαφερον η δευτερη επιλογη ?
καλα παιδια οι μηχανικοι γιαβρι μου!Να σαι καλα γιαβρι μου . Χρονια σου πολλα με υγεια :-* και αρκετη δοση τυχης ;) ;) ;)
Με μηχανικους εμπλεκα μια ζωη ... Ιδου τα αποτελεσματα