Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ;) ;) ;) ;)ωραια πιτσιρικα κα Ελενα.....
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ;) ;) ;) ;)ωραια πιτσιρικα κα Ελενα.....
γυναικαρα.....ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ;) ;) ;) ;)
τραβα ντυσου μερα που ειναι...
πως θα σε παω στον θειο ετσι?Θα σκάσω με τέτχοια ζέστΑ μπρο. :S :S :S :S
καλα στα λεει ρε σωβρακοτιραντα...αι ριξε κατι πανω σουΘα σκάσω με τέτχοια ζέστΑ μπρο. :S :S :S :S
Θελει να βλεπω το προεξεχων τσουτσουνι τουκαλα στα λεει ρε σωβρακοτιραντα...αι ριξε κατι πανω σου
καλα στα λεει ρε σωβρακοτιραντα...αι ριξε κατι πανω σου
μπρο...
Επισης γιαβρι μου ...Χρονια Πολλα και να εχεις παντα ευτυχισμενες στιγμες γιατι τις αξιζειςΚαλα Χριστουγεννα! Καλες γιορτες και σε σας και στην παρεα σας Κυρια Ωραια Ελενη!
ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΞΕς ΡΟΥΧΑ ΕΣΥΛατρεμένος Frank, Λατρεμένο New York City. Σημείωση: το συγκεκριμένο ΑΤΥΧΩΣ έχει συνδεθεί με Χριστούγεννα.
στο knebworth ειναι τεζα στην κοκα η ατομαρα...το καλυτερο του εκει ειναι αυτο οταν ανεβαζει το γκομενακι πανω και το σαλταρειAπίστευτος καλλιτέχνης, εξαιρετικός performer. Όσο για το κομμάτι, αλλού.....
καλες γιορτες και σε εσενα με υγειαΘελει να βλεπω το προεξεχων τσουτσουνι του
Καλησπερα γιαβρι μου ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μα ολα του sinatra ειναι υπεροχα . Βγαζει η φωνη του κατι , που σε ερχεται να το συνδεσεις με Χριστουγεννα. Δεν ξερω γιατιΛατρεμένος Frank, Λατρεμένο New York City. Σημείωση: το συγκεκριμένο ΑΤΥΧΩΣ έχει συνδεθεί με Χριστούγεννα.
στο knebworth ειναι τεζα στην κοκα η ατομαρα...το καλυτερο του εκει ειναι αυτο οταν ανεβαζει το γκομενακι πανω και το σαλταρει