Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημέρα στην καυλομένη Αγιοβασσίλισα, από έναν καυλομένο μικροτσούτσουνο (ούτε καν 18cm)!!!!Kαλημερα στις Κυριες και Κυριους του νηματος
Ελαααα δεν θελω ηττοπαθειες ..Καλημέρα στην καυλομένη Αγιοβασσίλισα, από έναν καυλομένο μικροτσούτσουνο (ούτε καν 18cm)!!!!
Kαλημερα στις Κυριες και Κυριους του νηματος
Oχι γιαβρι μου ... [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ολες τις ημερες των γιορτων δεν ισχυει το ρεπο[/size][/size][/size]
Ελεναρα ρεπο σημερα??
Oχι γιαβρι μου ... [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ολες τις ημερες των γιορτων δεν ισχυει το ρεπο[/size][/size][/size]
Καλημερα
Ελένη καλημέρα, όσο μπορεί να είναι καλή για μένα, όπως έγραψα χθες είναι η σκέψη μου τρελλή, ο ήλιος βγήκε κι αυτή (η Σεξοκουκουβάγια) ακόμη να φανεί....Ολες τις ημερες των γιορτων δεν ισχυει το ρεπο
Αμε Αμε ΑμεΝαρθω την Πρωτοχρονιά να σε πω τα κάλαντα;
Καλημερα γιαβρι μου ...Θετικη σκεψη να εχειςΕλένη καλημέρα, όσο μπορεί να είναι καλή για μένα, όπως έγραψα χθες είναι η σκέψη μου τρελλή, ο ήλιος βγήκε κι αυτή (η Σεξοκουκουβάγια) ακόμη να φανεί....
Τι ζημιά μου έχεις κάνει δεν μπορώ σήμερα καθόλου θα πάω το μεσημέρι για 2-3 ώρες κι ας πάνε να γαμηθούνε όλοι, ήρθε το πρωί ένας αρχίδης και μου έλεγε διάφορα, φύγε του λέω τράβα πάρε αλβανούς, δε γαμιέται κι αυτός δεν τους έχω ανάγκη πλέον.........
στειλε !Σε παρακαλώ μακαρονάδα μου, όσο μπορείς να το σκέφτεσαι ζαλισμένο μου μυαλουδάκι, να ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ γιαβρί, τώρα για θετική σκέψη δεν έχει και κανένα αξιόλογο ποδόσφαιρο σήμερα. Χθες έφαγα καμμιά 30αρα κουβά (ενώ πήγαινα καλά στην αρχή), αλλά η οπτασία σου μικρούλα μου.....
Να σου στείλω pm με τα κινητά μου για παν ενδεχόμενο?
Μη γίνει καμμιά στραβή και σε χάσω γιατί θα φλιπάρω εντελώς........
Πήγαινε να του απαντήσεις, ρωτάει κάποιος στην κριτική και δεν έχω όρεξη.
Καλημερα
Καλημερα
Θα ηθελα πριν σου απαντησω στην ερωτηση , να μου πεις τι , σε οδηγησε να την κανεις .
Καλημερα γιαβρι μου
Ειμαι straight γιαβρι μου , αν αυτο ειναι το ζητουμενοΚαι η μπαλα στην κερκιδα...
Πες οτι ρωταει απο απλη περιεργεια βρε κοπελια.
Α και καλημερα σε ολους.
Κανα στοιχημα θα παιξουμε μπας και κανουμε γιορτες?ΟΚ εστειλα, κρατησε απο τωρα τους αριθμους, ωχ το αφησα σπιτι, τεσπα εσυ παρε με αποκρυψη αλλα να το αφησεις να χτυπησει αρκετες φορες και να ξαναπαρεις καπακι, ε αν βλεπω αποκρυψη συνηθως δεν απανταω. Σημειωτέον η Βονταφον συνηθως πιανει εδω περα κι οχι η Κουεστ, αλλα γαμιωνται και οι δυο αν εχει βροχερο καιρο γαμω τις εταιρειες τους.....
Ο Κολλητος του γιου μου .Έλενα τι θέμα έχει το νέο σου ερασιτεχνικό?