Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥπέρασα να πω
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥπέρασα να πω
Αμάν αυτή η κουζίνα βρε Ελενίτσα!!!! Κυρίως για όσους είμαστε λάτριες των μαύρων, κόκκινων κλπ κλπ... ξέρεις εσύ!!!!!
Τα θηλυκά γενικά η αυτά που έχει ο καριπηδης ?πάρε ένα ευκαιρία είναι...
σπάνια ράτσα...!!!
ΑΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ...Αμάν αυτή η κουζίνα βρε Ελενίτσα!!!! Κυρίως για όσους είμαστε λάτριες των μαύρων, κόκκινων κλπ κλπ... ξέρεις εσύ!!!!!
Καλως σας βρηκα αγορινα :-* :-*καλως την κοριτσαρα μας
περιμενω πως και πως αυτο που ειπες ;)Καλως σας βρηκα αγορινα :-* :-*
;) πμ δεςπεριμενω πως και πως αυτο που ειπες ;)
το ειδα <3;) πμ δες
ότι με γράφει στο νινί της, στέλνω pm να προτείνει μια δυάδα της καταγωγής της έτσι για αρβάλα να έριχνα ένα 10ρικο.......πέρασα να πω
Γαμώ την Κροατία σας και γαμώ
...............
...............
και Ελένης καυλωμένης σεξοκουκουβάγιας τα δύο ισπανικά των 22:00 έχουν πτώση στους Άσσους.
Χαιρε γασπαρχαιρετω την ελενα και την παρεα της ολα καλα
μόνο η χατζή...?2) Τι κατάντια με έχει βάλει στο βρακί της το διαβολοθήλυκο
Ζηλεψες ανωνημε ?μόνο η χατζή...?
νοτια προάστια περιφέρειας πρωτευουσης. ΚαλησπεραΑπο που ομιλει ο παρουσιαστης ??
βορεια η νοτια ?
Καλησπερα
ότι με γράφει στο νινί της, στέλνω pm να προτείνει μια δυάδα της καταγωγής της έτσι για αρβάλα να έριχνα ένα 10ρικο.......
(κλικ στο κογιότ όσοι ενδιαφέρεστε με το άθλημα)
Υ.Γ.
1) Επειδή ο χρόνος μου είναι χρήμα και δε μπορώ να Σας ψάχνω, θα παρακαλέσω τη σεξοχώτητά Σας να με ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα αν τυχόν ενοχλήθηκε από το ανωτέρω κογιότ. Οχι βρε δεν ενοχληθηκα
2) Τι κατάντια με έχει βάλει στο βρακί της το διαβολοθήλυκο Δεν χωρας ειναι μικρο το βρακι μου..
Καλησπερα ..Πρωην γειτονοι...νοτια προάστια περιφέρειας πρωτευουσης. Καλησπερα
δε σουπα εισαι γατονι? Ναι το pilot cup ειναι γαματα! Επιμενω ομως για P ZERO CORSA C....Καλησπερα ..Πρωην γειτονοι...
Εγω παντως προτιμω τα μισελενια ;) ;)