Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Για πεθελεις να σου κανω ενα δωρο? πρεπει ομως να το αγαπας? θελεις?
Για πεθελεις να σου κανω ενα δωρο? πρεπει ομως να το αγαπας? θελεις?
Οχι Με την Αλμυραααα
συγνωμη που επεμβαινω και εσυ ρε τιμημενε τοσα σαινια εχει εδω μεσα ...ενας δεν βρεθηκε να σε εκπαιδευσηΑααα πολύ με μπερδευεις και ως γνωστον δεν είμαι ατομο ιδιαίτερης ευφυΐας
συγνωμη που επεμβαινω και εσυ ρε τιμημενε τοσα σαινια εχει εδω μεσα ...ενας δεν βρεθηκε να σε εκπαιδευση....
Ειναι μοτο του Γκουσγκουνη ΑΥΤΟ ....Σε καποια παραλια που ειχε γυριστει μια σκηνη το ειχε πει ..Αααα πολύ με μπερδευεις και ως γνωστον δεν είμαι ατομο ιδιαίτερης ευφυΐας
Ειναι μοτο του Γκουσγκουνη ΑΥΤΟ ....Σε καποια παραλια που ειχε γυριστει μια σκηνη το ειχε πει ..
Ως προς την ευφυια σου ..... εχω τις ενστασεις μου
Ο αυτοσαρκασμος σε ολο του το μεγαλειο ....Με αρεσειςΑ δεν μου αρεσει ο "κλασικος " κινηματογραφος , εμενα με αφηνουν μονο κινουμενα σχεδια να βλεπω
Σε ότι αφορα την ευφυΐα μου εχω πει σε παλιότερα ποστ ότι ο συντελεστης νοημοσύνης μου εχει αρνητικο προσημο και ισούται με τις θερμοκρασίες του κατω Νευροκοπίου τον Ιανουαριο ( -20 ) δηλαδή
Αχ τρομαρα μου ....Τι ομορφαεχω δωσει 3 θα παρεις ενα εσυ και ενα ο αννον ;)
εγω δεν ειμαι ομορφος δηλαδη > θα παρεις ενα? γιατι περιμενω τουλαχιστον αλλα 4Αχ τρομαρα μου ....Τι ομορφα
Ο αυτοσαρκασμος σε ολο του το μεγαλειο ....Με αρεσεις
εχω δωσει 3 θα παρεις ενα εσυ και ενα ο anon. ;)
ρε εσυ θα το παρεις σιγουρα εεε ;)
σε τι χρώματα σου μείνανε...?ρε εσυ θα το παρεις σιγουρα εεε ;)
Ιδιαιτερως εκεινος ο προστυχος , ο ξεβρακωτος , με τα λουρια ;) ;) ;)Και μενα μ αρεσεις ..
αλλα θα στο πω ιδιαιτέρως ..μην μας ακουσει κανενας
εχει πολλους κουτσομπόληδες εδώ μεσα
Καλημερα Νικ :-*ρε εσυ θα το παρεις σιγουρα εεε ;)
κανελι με βουλες σου εχω κρατησει ενταξει εισαι....σε τι χρώματα σου μείνανε...?
Ιδιαιτερως εκεινος ο προστυχος , ο ξεβρακωτος , με τα λουρια ;) ;) ;)
κανελι με βουλες σου εχω κρατησει ενταξει εισαι....