anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
Μία εικόνα χίλιες....Για οσους μπουν στο νημα μεχρι ξαναματαγυρισω...![]()
![]()
Μία εικόνα χίλιες....Για οσους μπουν στο νημα μεχρι ξαναματαγυρισω...![]()
![]()
Ξέρεις αυτό πού λένε;Και εχει και περισσοτερες <<ανδρικες φουστες>> απο γυναικιες... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙ ΑΥΤΟ![]()
πας να μαγειρέψεις τι Καλό φακές εεΑιντε .. παμε να κανουμε και καμμια δουλεια τωρα ..... <<ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΩ >>....Πονηροι !!!![]()
του φουστη ρεΞέρεις αυτό πού λένε;
Το μουστάκι και το μούσι είναι ο φερετζές του.....
αυτα κανεις εδω μεσα και εχεις μαζεψει πολυ πραμαΓια οσους μπουν στο νημα μεχρι ξαναματαγυρισω...![]()
![]()
Φέτος πάμε ... Ίμιατου φουστη ρε![]()
![]()
τελος ολα τα αγορια για την γυαρο ;)
ωχ συγνωμη μπερδευτηκα για μυκονο
![]()
![]()
ετοιμαζω εγω ενα μερος μαγευτικο για οσους ξερουν απο ουζοΦέτος πάμε ... Ίμια
Για οσους μπουν στο νημα μεχρι ξαναματαγυρισω...![]()
![]()
ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΣ !!!!Καλησπέρα στο παρεάκι! Πως είναι σήμερις ο μούναρχός μας;;;![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙς ....ετοιμαζω εγω ενα μερος μαγευτικο για οσους ξερουν απο ουζοκορυδαλιοι νησοι μαγευτικο τοπιο ;) πας λεωφωρο αλεξανδρας ξεκινα το πουλμανακι σε κανει παραδοση ντιλιβερυ πρωτα βεβαια πας στον τεταρτο οροφο και παιρνης εισητηριο και μετα ξεκινα η διαδρομη που βεβαια ειναι συντομη το πολυ 15 λεπτα
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλυμηρησε....ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΣ !!!!
ΑνακριβέςΜες του αιγαιου τα νησια .... Γεμισε πολεμικα :-(...... Αχ παναγια μου :- ...Μπουρλοτο θα γινουμε ...
με των καπετανακη ;)ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙς ....
Γιατι ??Ανακριβές
Να τον προσεχεις τον καπετανακη...Εινα αστατος χαρακτηρας ....χαχαχαμε των καπετανακη ;)![]()
μην στεναχωριεσαι καπετανακηδες πολλοιΝα τον προσεχεις τον καπετανακη...Εινα αστατος χαρακτηρας ....χαχαχα![]()
![]()
Και αυτός;Να τον προσεχεις τον καπετανακη...Εινα αστατος χαρακτηρας ....χαχαχα![]()
![]()