ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Ετσι !!! Μονο ΜΙΑ !!το αλλο το ειδες τα ποτηρια μας ψηλα
Σπανια μεθω γιαβρι μου . Μ αρεσει να εχω τον ελεγχο γυρω μου
το αλλο το ειδες τα ποτηρια μας ψηλα
Μου παει καλυτερα αυτο , και οχι απο την ερωτικη του γωνιατο αλλο το ειδες τα ποτηρια μας ψηλα
Ο <<ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ >> ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ;)τζιμη ο ελενχος ειναι σημαντικος να ξερεις τι κανεις
τζιμη ο ελενχος ειναι σημαντικος να ξερεις τι κανεις
Καμμια ξεφευγω βεβαια , αλλα σε ασφαλες περιβαλλον !Σωστη σε βρισκω
Ο <<ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ >> ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ;)
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝσωστος τζιμυ
Για την ηλικία σου καλή κι η σου κάτσε να τα ακούσεις κι εσύ γιατί σε έχουμε παραχαιδέψει ΓΚΡ........Στην υγεια σας και στις καυλες σας αγορινες μικροτσοτσουνες και μεγαλοτσουτσουνες...
Λέγετε πότε θα βρεθείτε και πληρώνω το χοτέλ, ΟΚ όχι κανένα Hilton μη με γαμ***τε....Θελω το ενα δωρο
ΘΕΩΡΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Μολις μου δώσει το αμάξι χαχα τα μισά μηνύματα διάβασες ;ειπα μολις μου δώσει το αμάξι θα γινει το μασαζ -πυλινκ δημιουργίας ελαστικόλαμπερής επιδερμίδαςΓια την ηλικία σου καλή κι η σου κάτσε να τα ακούσεις κι εσύ γιατί σε έχουμε παραχαιδέψει ΓΚΡ........
Μόνο αυτές οι 2 κατηγορίες υπάρχουν?
Δεν υπάρχει το ενδιάμεσο σάηζ και συνάμα άρειο κατά τα δικά σου γούστα?
BOEING κι εσύ.....
Λέγετε πότε θα βρεθείτε και πληρώνω το χοτέλ, ΟΚ όχι κανένα Hilton μη με γαμ***τε....
Για την ηλικία σου καλή κι η σου κάτσε να τα ακούσεις κι εσύ γιατί σε έχουμε παραχαιδέψει ΓΚΡ........
Μόνο αυτές οι 2 κατηγορίες υπάρχουν? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΣ
Δεν υπάρχει το ενδιάμεσο σάηζ και συνάμα άρειο κατά τα δικά σου γούστα?
BOEING κι εσύ.....
Λέγετε πότε θα βρεθείτε και πληρώνω το χοτέλ, ΟΚ όχι κανένα Hilton μη με γαμ***τε.... ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΓΚΟ .ΕΓΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΟΡΑ ΕΙΜΙ