Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
θα δω κ θα σου πω'Ελενα ξέρεις κάποιο διαμέρισμα στην Αθήνα με πριβε πισινα να παμε για τριημερο; αν ναι στειλε μου μηνυμα
θα δω κ θα σου πω'Ελενα ξέρεις κάποιο διαμέρισμα στην Αθήνα με πριβε πισινα να παμε για τριημερο; αν ναι στειλε μου μηνυμα
οπως επισης... σχετικα με το δευτερο.... και τα κουκουτσια απο βερυκοκοΚαι αφροδισιακά και με απίστευτη αντικαρκινική δράση
ναι ..μην το κουραζουμε πολυ ...αυριο παλιΑ βλεπω σημερα τελειωσε η ρομαντικη διαθεση με τα τραγουδακια...
Φαντάζομαι εννούν την Πίπα Μιντλετον την αδερφή της μέλλουσας βασίλισσας της Αγγλίας....το μυαλο τους ολο στην πιπα ....τι πραμα ειναι αυτο ?
Έλενα χρυσό μου σπανακο..πίτα είναι;... ;)το μυαλο τους ολο στην πιπα ....τι πραμα ειναι αυτο ?
πρώτη φορά άρχοντα εδώ;Α βλεπω σημερα τελειωσε η ρομαντικη διαθεση με τα τραγουδακια...
Ριχνουν την λιμπιντο των πελατων μαλλον...ναι ..μην το κουραζουμε πολυ ...αυριο παλι
Εναι ΣΙΓΟΥΡΑ !! Δεν μιλανε για μενα !! ....Εξαλλου τι δουλεια εχω με αυτα τα <<αισχρα>> πραγματα ....Φαντάζομαι εννούν την Πίπα Μιντλετον την αδερφή της μέλλουσας βασίλισσας της Αγγλίας....
ΜΠΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ .........Ριχνουν την λιμπιντο των πελατων μαλλον...
Ωραία νύχια Έλενα.το μυαλο τους ολο στην πιπα ....τι πραμα ειναι αυτο ?
152 σελίδες χωρίς να χαιρετήσεις;Ριχνουν την λιμπιντο των πελατων μαλλον...
εσύ του κατηχητικού κορίτσι είσαι....Εναι ΣΙΓΟΥΡΑ !! Δεν μιλανε για μενα !! ....Εξαλλου τι δουλεια εχω με αυτα τα <<αισχρα>> πραγματα ....
Πες μου οτι κοιταξες και τις 152 σελιδες για να δεις αν χαιρετισα.152 σελίδες χωρίς να χαιρετήσεις;
κάτι δεν πάει καλά...
είναι αισθητή η παρουσία σου σε όλα τα νήματα...Πες μου οτι κοιταξες και τις 152 σελιδες για να δεις αν χαιρετισα.