leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
καλοοο! μηπως εισαι διακοσμητης εσωτερικων χωρων??Καλύτερα στα 4....
καλοοο! μηπως εισαι διακοσμητης εσωτερικων χωρων??Καλύτερα στα 4....
Σε γυναικεία φυσικά κορμια...καλοοο! μηπως εισαι διακοσμητης εσωτερικων χωρων??
ψηνομαι να κανω career pivot και να σε ακολουθησω στο επαγγλεμα αυτο. ακουγεται ενδιαφερον και ψηνομαι να γαμηθω στη δουλεια!Σε γυναικεία φυσικά κορμια...
Είσαι στο σωστό δρόμο...ψηνομαι να κανω career pivot και να σε ακολουθησω στο επαγγλεμα αυτο. ακουγεται ενδιαφερον και ψηνομαι να γαμηθω στη δουλεια!
Να προσέχεις τι ποντάρεις, γιαυτό σου έστειλα μήνυμα να κατεβάσεις το πρόγραμμα κι άρχισε σταδιακό ποντάρισμα, χρήση αρχείων καταγραφής, φακέλωνε όσο μπορείς περισσότερα. Κάνε ένα μήνα δοκιμών κι αν δε δεις προκοπή, θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς με το άθλημα σε τακτική βάση. Να ρίχνεις μόνο 1-2Ε την εβδομάδα (έναν καφέ δηλαδή) σε μπόμπες κι αν κάτσουν έκατσαν.φιλε μου επειδη ειμαι κ εγω του σπορ, και εχασα τωρα τελευταια κοντα ενα 2ωρο με ελενα
Σωστά, αλλά θα προσέθετα πλήρη αυτοσυγκέντρωση. Κι αν είσαι επαγγελματικός τζογαδόρος με στόχο να τα πάρεις κάποτε χοντρά, τότε καλό είναι να αποφεύγεις τα forums και να είσαι ψυχρός εκτελεστής. Ο εχθρός σου είναι οι στοιχηματικές εταιρείες, η Ελένη και το κάθε καλό κορίτσι είναι αυτές που μας ηρεμούν.θελει ψυχραιμια
Δεν κάνεις καθόλου λάθος, τσαντισμένος μέχρι το κόκκαλο είμαι. Δεν πήγα καν για δουλειά ούτε κι αύριο θα πάω.μπορει να κανω λαθος αλλα σε βλεπω τιλταρισμενο μηπως να κανεις μια παυση μερικες μερες?
καλα παω. μολις βρεθω με ελενα θα εχω κανει το 1ο σημαντικο βημα ομως ;)Είσαι στο σωστό δρόμο...
Γιαβρι μου εσυ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ .. Ακομα δεν αξιωθηκα να το διαβασω ;) ;) ...
Ναι ξερω θελω
Τωρα που έβαλες χρωμα στο τατου ανεβάζεις ασπρόμαυρη ; Ρε θα μας τρελανει το κοριτσιιιιι . Καλησπερα στο λαό . Κατάστημααααα ενα διπλό γλυκο με γαλαααααKαλημερα αγορια
Καλες αγορες σημερα (black friday.. αφου)... και καλο πσκ
νεαρέ τεμπελιές έχεις...?Τωρα που έβαλες χρωμα στο τατου ανεβάζεις ασπρόμαυρη ; Ρε θα μας τρελανει το κοριτσιιιιι . Καλησπερα στο λαό . Κατάστημααααα ενα διπλό γλυκο με γαλααααα
γκρινιαρηδες ;)
Τσακο ενα τάλαρο και πεταξου δυο λεφτα να φέρεις μεχρι να μας έρθει η μαντάμ . Τοτε εκεινη θα μας του φτιάχνει και εμεις θα της τον ... Σερβίρουμε χαχανεαρέ τεμπελιές έχεις...?
το κατάστημα είναι σελφ σέρβις...
Ειναι με το προηγουμενο αυτηΤωρα που έβαλες χρωμα στο τατου ανεβάζεις ασπρόμαυρη ; Ρε θα μας τρελανει το κοριτσιιιιι . Καλησπερα στο λαό . Κατάστημααααα ενα διπλό γλυκο με γαλααααα
Να προσέχεις τι ποντάρεις, γιαυτό σου έστειλα μήνυμα να κατεβάσεις το πρόγραμμα κι άρχισε σταδιακό ποντάρισμα, χρήση αρχείων καταγραφής, φακέλωνε όσο μπορείς περισσότερα. Κάνε ένα μήνα δοκιμών κι αν δε δεις προκοπή, θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς με το άθλημα σε τακτική βάση. Να ρίχνεις μόνο 1-2Ε την εβδομάδα (έναν καφέ δηλαδή) σε μπόμπες κι αν κάτσουν έκατσαν.
Σωστά, αλλά θα προσέθετα πλήρη αυτοσυγκέντρωση. Κι αν είσαι επαγγελματικός τζογαδόρος με στόχο να τα πάρεις κάποτε χοντρά, τότε καλό είναι να αποφεύγεις τα forums και να είσαι ψυχρός εκτελεστής. Ο εχθρός σου είναι οι στοιχηματικές εταιρείες, η Ελένη και το κάθε καλό κορίτσι είναι αυτές που μας ηρεμούν.
Δεν κάνεις καθόλου λάθος, τσαντισμένος μέχρι το κόκκαλο είμαι. Δεν πήγα καν για δουλειά ούτε κι αύριο θα πάω.
Σε αφήνω και καλή συνέχεια.
εύγε...!!!With love :-*
υγρος δεν ειναι αυτος ο αερας ?
Καλημερα γιαβρι μου
ΥΓ.. Εκανα και ενα trancelation για οσους βαριουνται να ψαχνουν για ναυτικους ορους
ΑΦΙΕΡΩΜΕΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ :