anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
έναν μαλάκα προμοτάρο...φιλτατε εχουμε ενα επιπεδο ;) ποτε δεν τσακπνωμαστε θα με πη αντε ρε μακακα θα του πω εισαι φουστης ολα κοσμια γινονται
έναν μαλάκα προμοτάρο...φιλτατε εχουμε ενα επιπεδο ;) ποτε δεν τσακπνωμαστε θα με πη αντε ρε μακακα θα του πω εισαι φουστης ολα κοσμια γινονται
έναν μαλάκα προμοτάρο...
Μονο αυτος ο δρομος απεμεινε , προς τερψιν ψυχης τε και σωματος !! ;) ;) ;)ναι αλλα εδω μεσα μας οδηγεις ολους στον δρομο της ακολασιας !!
μπα το κανουν κοσμια...Ωχ, θ' αρχίσουν να σκοτώνονται πάλι αυτοί οι δύο.
βαση κανονων του φορουμ απαγορευονται προσωπα > > δεν θα επεμβει κανεις
θα φάω ποινή... > > >βαση κανονων του φορουμ απαγορευονται προσωπα > > δεν θα επεμβει κανεις
Μονο αυτος ο δρομος απεμεινε , προς τερψιν ψυχης τε και σωματος !! ;) ;) ;)
χαχα οντως παραλιγο να μπω στην οθονη απο την καυλαΡε συ anon, λίγο μεγαλύτερη να έκανες τη φωτογραφία, κόντεψε να μου μπει η κωλοχαράδρα στη μούρη.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=974108;image[/img[/URL]]
[/quote] Mεγαλωσε την λιγο βρε παιδι μου ...Να κανει και για ταπετσαρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καββ(γ)αδιας. Αγαπημενος! Σοροκαδα=μπουκαδουρα για το Θερμαικο. Χοντρονοτια που σπαει παλαμαρια!υγρος δεν ειναι αυτος ο αερας ?
Καλημερα γιαβρι μου
ΥΓ.. Εκανα και ενα trancelation για οσους βαριουνται να ψαχνουν για ναυτικους ορους
ΑΦΙΕΡΩΜΕΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ :
www.stoiximan.gr/article/Ypeuthynos-Stoiximatismos-120]Δες εκεί[/url] to site των μπινέδων αλλά www.betshop.gr/help/responsible-gambling]κι εδώ[/url] της Betshop και της www.sportingbet.gr/el/p/about-us/responsible-gaming/prevention]Sportingbet εδώ[/url] που έχουν μια διαφορετική πολιτική σχετικά. Επικοινώνησα χθες αλλά και σήμερα με τις 3 εταιρείες. Περισσότερα δε μπορώ να πω δημόσια, απλά όσοι σκοπεύετε να ασχοληθείτε είτε να ανοίξετε λογαριασμούς να προσέξτε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την εταιρεία/ες που θα διαλέξετε.Ντούντα ο 8,6 όρος τη λεει ;
ότι με γλωσσοφάγατε.......Τωρα που ειδα τον Άνον θα ελεγα
Καββ(γ)αδιας. Αγαπημενος! Σοροκαδα=μπουκαδουρα για το Θερμαικο. Χοντρονοτια που σπαει παλαμαρια!
φιλε μου επειδη ειμαι κ εγω του σπορ, και εχασα τωρα τελευταια κοντα ενα 2ωρο με ελενα για να καταλαβεις, θελει ψυχραιμια. μπορει να κανω λαθος αλλα σε βλεπω τιλταρισμενο μηπως να κανεις μια παυση μερικες μερες?Επειδή σε θεωρώ διαδικτυακό φίλο στο ποστάρω τώρα.......
www.stoiximan.gr/article/Ypeuthynos-Stoiximatismos-120]Δες εκεί[/url] to site των μπινέδων αλλά www.betshop.gr/help/responsible-gambling]κι εδώ[/url] της Betshop www.sportingbet.gr/el/p/about-us/responsible-gaming/prevention]Sportingbet here[/url] που έχουν διαφορά πολιτικής. Περισσότερα δε μπορώ να πω δημόσια, απλά όσοι σκοπεύετε να ασχοληθείτε είτε να ανοίξετε λογαριασμούς να προσέξτε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την εταιρεία/ες που θα διαλέξετε.
ότι με γλωσσοφάγατε.......
Λυσσάξατε τόσους μήνες πότε θα πας ταμείο, κάνε κράτει μην τα ποντάρεις όλα να έχεις τη σεξοκουκουβάγια ΓΚΡ κατσικοπόδαροι κι οι δυο σας....
Γκρινιάρα...Mεγαλωσε την λιγο βρε παιδι μου ...Να κανει και για ταπετσαρια
αξιζει να τη βαλουμε και ταπετσαρια σε κρεββατοκαμαρα..!Γκρινιάρα...
Ολόκληρη σελίδα έπιασε η φωτογραφία σου...
Καλύτερα στα 4....αξιζει να τη βαλουμε και ταπετσαρια σε κρεββατοκαμαρα..!