jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
a beauty in down town
Αλλαξαν θεση τα γκαρσονια...Ενω οταν μπηκα ηταν αλλοιως τοποθετημεναΤωρα οι υπολοιποι πελατες στην Agora θα φανε? Η΄ κοιτανε?
Καλησπέρα σας και καλη ορεξη.
Koριτσάκι μου χρυσό, κατάλαβες τίποτα από αυτά που έγραψα ή όχι?
Μάλλον το δεύτερο :- :-........
Αν ήμουν ο μάντης Κάλχας κι ήξερα ότι θα μου συνέβαινε αυτό, δε θα πόνταρα τίποτα και θα έκανα μια ανάληψη να σε έκλεινα ένα 12ωρο χίλιες φορές να τα έπαιρνες ΕΣΥ παρά αυτοί οι κωλοξεσκισμένοι.....
Γιατί δεν πρόκειται να μου δώσουν πεντάρα σε πληροφορώ εκτός αυτά που είχα συνολικά καταθέσει για να μπορέσω να τους κοντράρω. Και τα οποία ήταν περίπου 3 ώρες μαζί σου.
Προφανώς είμαι εκνευρισμένος και δεν έχω όρεξη για τίποτα, να πάνε στο διάολο όλα. Ούτε για δουλειά θα πάω για κάποιες μέρες ως να ηρεμήσω. Και στο επαναλαμβάνω, δε γουστάρω να μπαίνω εδώ μέσα, εγώ δεν είμαι κανένας κοπρίτης ούτε αργόσχολος, έχεις email αν θες να μιλάμε για αμεσότητα.
Την αγάπη μου να τη βράσεις, ναι μεν εγώ σε βλέπω ανθρώπινα και θα σου φερόμουν όσο γίνεται καλύτερα αλλά ως εκεί ...ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ. Όπως το κάνω και με τις περισσότερες κοπέλες και στα @@ρια μου πώς με σχολιάζουν.
Αλλαξαν θεση τα γκαρσονια...Ενω οταν μπηκα ηταν αλλοιως τοποθετημενα
Καλησπερα γιαβρι μουΤωρα οι υπολοιποι πελατες στην Agora θα φανε? Η΄ κοιτανε?
Καλησπέρα σας και καλη ορεξη.
:-* :-* :-*a beauty in down town
Καλησπερα γιαβρι μου
Για πες μας τη νεγκαρισμα σου εκανε το καινουργιο γκαρσόνι να δουμε ποσο καλή μπαλα παιζει χαχαχαΑλλαξαν θεση τα γκαρσονια...Ενω οταν μπηκα ηταν αλλοιως τοποθετημενα
Τιποτα δεν εκανε το μαγαζι ειναι σοβαρο ..Απλα επιασε καλη γωνια διοπτευσης ...Για πες μας τη νεγκαρισμα σου εκανε το καινουργιο γκαρσόνι να δουμε ποσο καλή μπαλα παιζει χαχαχα
Τιποτα δεν εκανε το μαγαζι ειναι σοβαρο ..Απλα επιασε καλη γωνια διοπτευσης ...
Ε βοηθησα και γω λιγο....
Καταλάβαμε, θα κυκλοφορούν οι σερβιτόροι με το παντελόνι-αντίσκηνο.
Ναιαιαιαιαι!!! Εκεινη η προεξοχη μπροσταΚαταλάβαμε, θα κυκλοφορούν οι σερβιτόροι με το παντελόνι-αντίσκηνο.
Ναιαιαιαιαι!!! Εκεινη η προεξοχη μπροστα
Eγω γιαβρι μου δεν εχω να κρυψω τιποτα ... ;) ;) ;)πρόσεχε κοπελιά μην σε πάρει κανένα μάτι....
Eγω γιαβρι μου δεν εχω να κρυψω τιποτα ... ;) ;) ;)