Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΩΣ ...ΤΙ ΑΝΔΡΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.. ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΜΑΚΡΥΝΑΑΑ.....Δεν την κρυψανε. Και τωρα παιζει στο κυριως ταμπλω
Δεν βοηθαει το κλιμα εδω για χαλαρα ....χαχαχα....αν και το προτημωμην τρελενεσαι μωρο μου χαλλλλλλλλλλλαρα
perfect !!!!!!!! Aλλα δεν σου λεω ...χατζη εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει ;) αραγε βλεπεις καλο ονειρο
τιποτα δεν βοηθαει οτι ειναι εδω εσυ θα το κανεις ;)Δεν βοηθαει το κλιμα εδω για χαλαρα ....χαχαχα....ακ το προτημω
καταλαβα σε λιγο θα μας τα πης ολα χαρτι και καλαμαριperfect !!!!!!!! Aλλα δεν σου λεω ...
αααααχ ..τι καλουλιιιιι... παω για υπνο παλι ..χαχα
ελ μ ντε ...Δε ζητούσα ένα τζόκερ ο φούστης;
Αιντε μαζευτηκατε μανι μανι τρεις ....αν μου κανεις τα εξοδα ερχομαι εγω κ κανω κ τον υπηρετη
α εσυ μας προκαλεις τωρα ;) θελεις να εισαι η τεταρτη απο οτι καταλαβαΑιντε μαζευτηκατε μανι μανι τρεις ....
Λειπει ο - η τεταρτ......
Επι των τιμων.... θα φερω κ το καρπουζι μου .....α εσυ μας προκαλεις τωρα ;) θελεις να εισαι η τεταρτη απο οτι καταλαβα
Με προσβαλεις ...θα μαλωσουμε ....θα τα καταφερεις με δυο αντρες και των αγκαλιτσα(smile) αγκαλιτσα δεβρω εξω
γιατι εχουμε τιποτα να χωρισουμε τα χωραφια του παππου ειναι οκΜε προσβαλεις ...θα μαλωσουμε ....
και δυο κιλα ντοματες ενα αγγουρι ενα κρεμυδι και λιγο φετα και ελιες να κανουμε χωριατικη σαλαταΕπι των τιμων.... θα φερω κ το καρπουζι μου .....