Aigokerws21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
Εγω βλεπω πως οι κλωνοι εξαφανιζολ αυτο λεει πολλα
Εγω δεν προκειται Μυρτιλε να αχοληθω αλλο με την περιπτωση αυτη ... Θα γραψει η ιστορια ποιος ειχε δικιο ...φιλε maniouel ισως δεν ειμαι ΧΑΤΖΗ να σου απαντήσω που πιστευω οτι θα το κανει αλλα θελω να σου πω καποια πραγματα που ισως μπορουν να διαμορφωσουν αποψη. Σίγουρα δεν αμφισβητηθηκε η ειληκρινια σου σιγουρα δεν αμφισβητηθηκε η αξιοπιστια σου τα πτυχια σου τα μεταλια σου και φυσικα η 9 χρονη παρουσία σου. Θεμιτό ομως ειναι και ο αντιλογος πραγματι μια συνευρεση μπορεί να μην ειναι τελεια και ειναι θεμιτο να μην ταιριαζουν τα χνωτα που λενε η χημεια και αλλα πολλα. Ομως δεν ειδα πουθενα στο νημα της κα Χατζη καποια υπονοουμενα περί στομαχιού η οτιδηποτε αλλο που μπορει να συνεβη εκεινο το βραδυ μεταξύ σας. Ομως ποσο θεμιτο ειναι να επανέρχεται το ιδιο θεμα μετα απο καποια επεισοδια που εχουν γίνει στο μπου π.χ κοκκινισμα ορισμενων αποχωρηση καποιων μελων και επιθεσεις σε καποια νηματα αλλα και πόσο θεμιτο ειναι καθε φορα να μιλαμε τι έγινε καπου καποτε συνεχεια η ιστορια εγραψε με σενα καπου δεν πήγε καλά για μενα ειναι ανεπαναλυπτη ομως υποκειμενικα ειναι και τα δύο και η κριση μας υποκειμενική. Τέλος ενα μονο πραγμα οποιος θελει ακολουθεί με τα καλα και τα κακα οποιος δεν θελει δεν μπαινει και τελειωνει το παραμυθι μας.
Μπλα, μπλα, μπλα...
Δεν πας να γλύψεις κατά Εύα μεριά ρε man?
Τι έπαθες και το κοπανας...?
εγω ελενα το μονο που θα πω παντοτε βαρανε τους πρωταθλητες οποιοι και αν ειναι στον αθλητισμο και στην ζωη ο πρωτος ειναι πρωτος και ολοι τον γνωριζουν ο δευτερος και τριτος απλα πλαισιωνουν για καποιους απο εμας η ΧΑΤΖΗ ειναι η πρωτη των πρωτων και μονο αυτο μετραειΕγω δεν προκειται Μυρτιλε να αχοληθω αλλο με την περιπτωση αυτη ... Θα γραψει η ιστορια ποιος ειχε δικιο ...
Ρε συ κούκλα προσευχές έκανες κυριάκατικα για εμένα???Εγω δεν προκειται Μυρτιλε να αχοληθω αλλο με την περιπτωση αυτη ...
Αφου σε καλησπερησω Ευα .. :-* Θα μου επιτρεψεις να μην παρω θεση σε ολο αυτο το θεμα ...Αλλωστε ειπα και πιο πανω οτι δεν μου λεει κατι να ασχοληθω αλλο ..Καλησπερα..Επειδη αναφέρθηκε το όνομα μου, θα μου επιτρέψει η οικοδέσποινα μια μικρή παρέμβαση.
Ο άνωθεν φίλος maniuel με έχει γλύψει πολλάκις κυριολεκτικα, και με επιτυχία θα έλεγα….
θα ηταν φρόνιμο οι κλώνοι, να μην αναφερεστε στο ονομα μου σε ξενο νημα, εκτός αν μετα τον πολεμο που δεχθηκα, θελετε να τον συνεχίσετε εδώ.
Οι σχέσεις μου με την Έλενα είναι και θα παραμείνουν άψογες.. ευχαριστώ καλή συνέχεια!
Αυτό μπορεί να το θεωρήσει ως απειλή ότι θέλεις να την μαμησεις...Ρε συ κούκλα προσευχές έκανες κυριάκατικα για εμένα???
Μιλάμε τρομερή ευστοχία......
Αλλά θα σε τιμωρήσω θα με περιμένεις
Απλα αυτο που εγραψα πριν για αισιοδοξια , σε ακουμπησε και εβγαλε καλη ενεργεια... με συνεπεια να κερδισεις ... ;) ;)Ρε συ κούκλα προσευχές έκανες κυριάκατικα για εμένα???
Μιλάμε τρομερή ευστοχία......
Αλλά θα σε τιμωρήσω θα με περιμένεις δε σου κάθομαι ακόμη έτσι να σε ζεματίσω εκεί που πρέπει
Δεν το ξέρεις ότι αγάπη δίχως βαβά είναι άνοστη, ε πρέπει να ρίχνεις αλάτι!!!
Ντούντα δεν αφεινεις έξω ενα 300αρι να παίξεις τα 1500. Με το δυωρακη φτερό θα γίνειςΠρόεδρε ειλικρινά στο λέω ακόμα και τα 1800 να περάσουν της ανατροπής (έκανα κας άουτ κοντεύει να λήξει η Περούτζια), θα κάνω ανάληψη το χρήμα και θα το μεταφέρω στην που****να τη Sportingbet που δίνει 1 εκατομμύριο.....
Άσε τώρα που έχουμε ρέντα μη γίνει κανένα μυστήριο
Συμφωνω με τον παυλο .. Και δεν το λεω ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟς ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙΝτούντα δεν αφεινεις έξω ενα 300αρι να παίξεις τα 1500. Με το δυωρακη φτερό θα γίνεις
ρε γκαντεμιξ τι του λες του ντουνταΝτούντα δεν αφεινεις έξω ενα 300αρι να παίξεις τα 1500. Με το δυωρακη φτερό θα γίνεις
ελενα δεν γλειτώνεις με τίποτα οτι και να κανεις ερχεται ο ντουνταΣυμφωνω με τον παυλο .. Και δεν το λεω ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟς ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ
Δεν είμαι καντεμιξ ετσι με ειπε ο Ντούντα οταν ...χάθηκε στη μεταφραση χαχαχαρε γκαντεμιξ τι του λες του ντουντα
Φίλε έχω ήδη μερικά ψιλά στην άκρη, δεν είναι ανάγκη να λέω πόσα είναι, τα ξέρει η Ελένη.Ντούντα δεν αφεινεις έξω ενα 300αρι να παίξεις τα 1500. Με το δυωρακη φτερό θα γίνεις
ΓΚΡ εγώ κάνω έρωτα, δεν ξέρω τέτοια ρήματα με κορίτσια σαν την Ελένη.....Αυτό μπορεί να το θεωρήσει ως απειλή ότι θέλεις να την μαμησεις...
Καλή ξεκούραση Ντούντα καλή δουλια αυριο. Εσείς με το λαδι λέτε φάε λαδι και έλα βραδυ εμεις οι μελισσοκόμοι λεμε φάε μέλι και έλα οποτε θες χαχαχαΦίλε έχω ήδη μερικά ψιλά στην άκρη, δεν είναι ανάγκη να λέω πόσα είναι, τα ξέρει η Ελένη.
Πάντως είσαι ωραίος, προσέχεις το κορίτσι μας.
ΓΚΡ εγώ κάνω έρωτα, δεν ξέρω τέτοια ρήματα με κορίτσια σαν την Ελένη.....
Γαμ****σι π.χ. θα ήταν μια www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63262/page:4/limit:10/]τέτοια ολιγόλεπτη[/url] περίπτυξη.
Ελένη & λοιποί διαδικτυακοί φίλοι, να σας αφήσω, από αύριο έχουμε δουλειά, να είστε όλοι καλά και θα τα λέμε αραιά & που.......