Διαβασα με προσοχη αυτά που γραψατε ολοι και θελω να πω τα εξης...
1. κ. χατζή, το ποιο τίμιο θα ηταν να πείτε οτι βρεθήκατε σε κακιά βραδιά και να ανανεώσουμε το ραντεβου μια άλλη φορά και οχι να διαδίδετε αριστερα-δεξια οτι εχω πρόβλημα στοματικής υγείας η να βγάζετε πόρισμα οτι εχει πρόβλημα το στομάχι μου.
Αυτο διχνει κακο επαγγελματία και άσχημο χαρακτήρα απο μερου σας.
2. Για το αν κόβει το κεφαλη μου και αν στροφαρει αυτοι που με συναναστρέφονται ξερουν οπως το μαρτυρούν καποια μετάλλια που εχω παρει σε μαθητικούς διαγωνισμους και καποια πτυχία που εχω στο συρτάρι μου.
3. Το συγκεκριμένο σάιτ δημιουργήθηκε καθαρα για ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ των μελών του και οχι να αφιερώνουν τραγουδια και να καβλαντιζουν αγαπουλιδες με της 'μουσες' τους, για αυτα υπαρχουν αλλα σαιτ.
4. Η πορεία μου αυτα τα 9 χρονια στον χωρο και στο συγκεκριμένο σαιτ τα οποια δείχνουν περίτρανα την αντικειμενικότητα μου (μεσα απο τις κριτικές μου ) ειναι απο μονα τους σημάδι οτι οταν έμμεσα με κατηγορείτε για 'βαλτό' ειστε τουλαχιστον εκτός χωρου και πραγματικότητας
5. Ειναι όντως αληθεια οτι μετα το αποτυχημένο ραντεβου αυτης της βραδιας, το πρωί ειχα κανονισει προ ημερων με αλλη κοπέλα, η οποια δεν διαμαρτυρήθηκε για ΤΙΠΟΤΑ και υπήρξε άψογη μαζι μου σε ΌΛΑ, το οποιο και οπως κανω παντα, κατέθεσα και αυτη μου την εμπειρία, το αν πλήγωσα καποιους ειναι δικο τους θεμα.
Τελος θα ηθελα να πω οτι σαν 'πελατης' και σαν ανθρωπος ζηταω συγκεκριμένα πραγματα που δυστυχώς δεν μπορουν ολες να ανταπεξελθουν και να μου προσφερουν, αυτο βέβαια το χρεώνονται αυτες, οχι εγω και οπως εχω πει δεν ειμαστε ολοι για ολους.
Υ.Γ...Καλό θα ηταν κάποιοι να μην με προκαλείτε γιατι δεν θα ειναι καλο για κανεναν να τσεκάρετε αν κόβει το κεφάλι μου και αν κραταω...σημειώσεις !