koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.082
- Πόντοι
- 2.846
Καλημερα Ελένη ! Καλημερα παρεα!
Kαλημερα και καλο ΠΣΚ να εχεις και εσυ ..Παντα με ψηλα το ΗΘΙΚΟ ;)καλημερα σε ολη την παρεα καλημερα στο καφενειο μας καλημερα στην αγιολατρεφτη κα ΧΑΤΖΗ πριβε τα λουλουδια ολου του κοσμου για σας κυρια μου
ααα νάτος κ ο εκπρόσωπος τύπου καλημέρα σούΑν και δεν θα ηθελα να παρω σε καποια φεφονοτα μερος για το θεμα της ΕΥΑΣ, ομως μου κανει εντυπωση που ο φίλος ΣΟΧΟ κανει αυτο τον καιρό καποιες επιθεσεις στο νημα της κα ΧΑΤΖΗ :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: Φιλε εδω ειμασταν καθε ημερα και πλακα καναμε και γενικα λεγαμε ομορφα πραγματα ακομα και σε αλλα νηματα Τωρα η εμμονη σου για καποιες κοπελες και γενικα η ανυπαρκτη συμμετοχη της κα ΧΑΤΖΗ, γιατι δεν εχει κανενα λογο να το κανει ,ισως να ενοχλει με την παρεμβασή σου αυτη ακομα και την ΕΥΑ που αναφερεσαι και να την φερνεις σε πολυ δυσκολη θεση, γιατι πιστευω οτι η κοπελα εχει η ιδια καταλαβει και τον χαρακτηρα και την μη συμμετοχη της κα Χατζη. Τελος θα σε παρακαλεσω να σταματήσεις αυτη την αστια και κακοπρωαιρετη αντιμετωπιση σου προς την κα ΧΑΤΖΗ :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
kαλημερα φιλε σοχο η χατζη δεν εχει εμπλοκη στο τι συνεβη στην ευα ..... δεν ειναι σεριφης του φορουμ ουτε και εχει καμμια δουλεια να βοηθαει καμμια .... το τι εγινε στην ευα το ξερουμε δεν ξερω ολο αυτο αν θα βοηθησει σε κατι...της τελευταιες μερες εχει επελθει ηρεμια και τωρα ξεκιναμε πια μονοι μας ενα γαιτανακι αντιπαραθεσεων... εγω δεν εχω κατι αλλο να πωκαλημέρα κ χατζή όπως βλέπεις εδω είμαι δεν Χάνομαι κ δεν εχω σκοπό να χαθώ όπως είδες ήμουν σε αυτό το νήμα κ εγω κ ηταν όλα καλά απο μένα μάλιστα εχω πάρει κ πολλά πμ απο άτομα που ήθελαν πληροφορίες για σένα κ με ρωτούσαν διαφορά εγω τους έλεγα δεν τα έχουμε πεί αλλά έλεγα την γνώμη που ήταν πάντα θετική τωρα γιατί αυτό άλλαξε έκανες κατί που με πείραξε πολύ έκανες πόλεμο σε μια κοπέλα που αγαπώ κ στηρίζω απο την πρώτη στιγμή μπορεί να μήν το ήξερες δεν λεω μπορεί κ να το ήξερες κ δεν έκανες κατι να το σταματήσεις κλώνοι όπως ο σερβελο κ άλλη τούς ήξερες ποιοί ηταν κ δεν το σταμάτησες αν θες κατι με πμ υγ όσο για την Μοράλες σούπερ επιλογή μπράβο στο γραφείο που έχει τέτοια κορίτσια καλημέρα..
ααα νάτος κ ο εκπρόσωπος τύπου καλημέρα σού
Έλενα ...
κάνε κλώνους ...
αν δεν ξέρεις πως ρώτα τον sohoviz...
σαν τον σουρφαρι εεε για πες μου κ εμένα να μαθω αυτόν θα λες φαντάζομαιΈλενα ...
κάνε κλώνους ...
αν δεν ξέρεις πως ρώτα τον sohoviz...
οκ εγω το τελειώνω εδω για σενα κ μόνο καλημέρα..kαλημερα φιλε σοχο η χατζη δεν εχει εμπλοκη στο τι συνεβη στην ευα ..... δεν ειναι σεριφης του φορουμ ουτε και εχει καμμια δουλεια να βοηθαει καμμια .... το τι εγινε στην ευα το ξερουμε δεν ξερω ολο αυτο αν θα βοηθησει σε κατι...της τελευταιες μερες εχει επελθει ηρεμια και τωρα ξεκιναμε πια μονοι μας ενα γαιτανακι αντιπαραθεσεων... εγω δεν εχω κατι αλλο να πω
ταρασις...σαν τον σουρφαρι εεε για πες μου κ εμένα να μαθω αυτόν θα λες φαντάζομαι
.........οκ εγω το τελειώνω εδω για σενα κ μόνο καλημέρα..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ καναμε πολλα για να επελθει ξανα η ηρεμια ;)οκ εγω το τελειώνω εδω για σενα κ μόνο καλημέρα..
αυτό το μέλος έχει γράψει μόνο ένα μνμ σ αυτό το νήμα....
σ σ
βλέπεις πολλά φαντάσματα....
σε κατηγόρησε ο σοχοβιζ εδώ μέσα ότι είσαι κλώνος και ότι όλη μέρα γράφεις εδώ....Βλέπω κάνεις παράθεση σε λόγια μου για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να σε καταλάβω ...
καλημέρα κ χατζή όπως βλέπεις εδω είμαι δεν Χάνομαι κ δεν εχω σκοπό να χαθώ όπως είδες ήμουν σε αυτό το νήμα κ εγω κ ηταν όλα καλά απο μένα μάλιστα εχω πάρει κ πολλά πμ απο άτομα που ήθελαν πληροφορίες για σένα κ με ρωτούσαν διαφορά εγω τους έλεγα δεν τα έχουμε πεί αλλά έλεγα την γνώμη που ήταν πάντα θετική τωρα γιατί αυτό άλλαξε έκανες κατί που με πείραξε πολύ έκανες πόλεμο σε μια κοπέλα που αγαπώ κ στηρίζω απο την πρώτη στιγμή μπορεί να μήν το ήξερες δεν λεω μπορεί κ να το ήξερες κ δεν έκανες κατι να το σταματήσεις κλώνοι όπως ο σερβελο κ άλλη τούς ήξερες ποιοί ηταν κ δεν το σταμάτησες αν θες κατι με πμ υγ όσο για την Μοράλες σούπερ επιλογή μπράβο στο γραφείο που έχει τέτοια κορίτσια καλημέρα..
ο κλώνος σερβελο ξέρεις ποιος είναι σε ρωτάω ευθέως είναι κάποιου που όλοι την μέρα είναι εδω κ είναι στην ομάδα σ είναι φαν σ εγω ξέρω τι είναι εσύ ξέρεις αλλά είναι μεγάλη ιστορία κ δεν μπορώ να γράφω το άλλο με το λάικ σε προσβλητικό σχόλια του Ν 99 μετα είπες λάθος που κ αυτός είναι κλώνος οκ εχω πολλά