Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εχω βγαλει ασχημο ονομα σαν [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαυρη χηρα[/size][/size][/size]και τι φοβαται μην τον καψει η χατζη στο μαμησι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω βγαλει ασχημο ονομα σαν [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαυρη χηρα[/size][/size][/size]και τι φοβαται μην τον καψει η χατζη στο μαμησι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
............Γι αυτο σε στελνω εκει ...Γελιο που θα πεσει![]()
![]()
![]()
Ωχ εδοσα ξερη Γαμω την αμυαλια μου!!!!!!Αυτο δεν μπορω να το ξερω ...Αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μου εδω μεσα![]()
Μην αποκαλυφτει!και τι φοβαται μην τον καψει η χατζη στο μαμησι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
............
............. ΠΡΈΠΕΙ νά έρθω νά σέ βρώ.......![]()
![]()
........... Μέ Ιππήλατο άμαξα & Θά δώσω κάθιδρος τήν έσχατη μάχη μήπως & μεταναστεύσουμε άπευθείας στήν άμαρτωλή κλίνη τής υπέρτατης ηδονής που παρέχουν οί τρυφερότατοι θρίξ σας..........![]()
![]()
![]()
![]()
η χατζη ;)Μην αποκαλυφτει!
Κι εγω θα σε κανω δωρο Κι ας εισαι αλλουνου!Καπως ετσι ...Μιλησα με Τσιπρα ..Εχουμε κι αλλα δωρα τα Χριστουγεννα ;) ;)
Δεν κανει καλο η σκονη ....Δημιουργει αναπνευστικα..Χρειαζεται συχνο σκουπισμα ;) ;)η χατζη ;)![]()
οι κλωνοι εξαφανιστηκαν της τελευταιες ημερες εγινε επειχηριση σκουπα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για πε για πε ...Σε χανω... Συντονισε μικροφωνο σου , βγαΙνεις κομματακι βραχνοςΚι εγω θα σε κανω δωρο Κι ας εισαι αλλουνου!
λειπη και η παραδουλευτρα ;) κατσε να την φερω αν ειναιΔεν κανει καλο η σκονη ....Δημιουργει αναπνευστικα..Χρειαζεται συχνο σκουπισμα ;) ;)
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται
Δεν μπορει μια κακια ενος κακοβουλου να σε βγαλει κακο ονομα.Εχω βγαλει ασχημο ονομα σαν [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαυρη χηρα[/size][/size][/size]
ρε ταγάρι εγώ γλόμπος είμαι...ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται![]()
δεν εχει αφησει τριχα τον μακρυμαλλη εβαλε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ρε το τραγουδι γιατι το βαζειςρε ταγάρι εγώ γλόμπος είμαι...![]()
![]()
![]()
Εκπληξις!Για πε για πε ...Σε χανω... Συντονισε μικροφωνο σου , βγαΙνεις κομματακι βραχνος