Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εχω βγαλει ασχημο ονομα σαν [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαυρη χηρα[/size][/size][/size]και τι φοβαται μην τον καψει η χατζη στο μαμησι
Εχω βγαλει ασχημο ονομα σαν [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαυρη χηρα[/size][/size][/size]και τι φοβαται μην τον καψει η χατζη στο μαμησι
............Γι αυτο σε στελνω εκει ...Γελιο που θα πεσει
Ωχ εδοσα ξερη Γαμω την αμυαλια μου!!!!!!Αυτο δεν μπορω να το ξερω ...Αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μου εδω μεσα
Μην αποκαλυφτει!και τι φοβαται μην τον καψει η χατζη στο μαμησι
............
............. ΠΡΈΠΕΙ νά έρθω νά σέ βρώ.......
........... Μέ Ιππήλατο άμαξα & Θά δώσω κάθιδρος τήν έσχατη μάχη μήπως & μεταναστεύσουμε άπευθείας στήν άμαρτωλή κλίνη τής υπέρτατης ηδονής που παρέχουν οί τρυφερότατοι θρίξ σας..........
η χατζη ;) οι κλωνοι εξαφανιστηκαν της τελευταιες ημερες εγινε επειχηριση σκουπαΜην αποκαλυφτει!
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Κι εγω θα σε κανω δωρο Κι ας εισαι αλλουνου!Καπως ετσι ...Μιλησα με Τσιπρα ..Εχουμε κι αλλα δωρα τα Χριστουγεννα ;) ;)
Δεν κανει καλο η σκονη ....Δημιουργει αναπνευστικα..Χρειαζεται συχνο σκουπισμα ;) ;)η χατζη ;) οι κλωνοι εξαφανιστηκαν της τελευταιες ημερες εγινε επειχηριση σκουπα
Για πε για πε ...Σε χανω... Συντονισε μικροφωνο σου , βγαΙνεις κομματακι βραχνοςΚι εγω θα σε κανω δωρο Κι ας εισαι αλλουνου!
λειπη και η παραδουλευτρα ;) κατσε να την φερω αν ειναιΔεν κανει καλο η σκονη ....Δημιουργει αναπνευστικα..Χρειαζεται συχνο σκουπισμα ;) ;)
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται δεν εχει αφησει τριχα τον μακρυμαλλη εβαλε
Δεν μπορει μια κακια ενος κακοβουλου να σε βγαλει κακο ονομα.Εχω βγαλει ασχημο ονομα σαν [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαυρη χηρα[/size][/size][/size]
ρε ταγάρι εγώ γλόμπος είμαι...ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται δεν εχει αφησει τριχα τον μακρυμαλλη εβαλε
ναι ρε το τραγουδι γιατι το βαζεις παρηγορια στον αρρωστορε ταγάρι εγώ γλόμπος είμαι...
Εκπληξις!Για πε για πε ...Σε χανω... Συντονισε μικροφωνο σου , βγαΙνεις κομματακι βραχνος