amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
.............
................ of topik of topik of topik...........
...................... sorrrrrrrrrrrry
Ηρθε η αναβαθμιση MIUI 9
.............
τι ξυνης ρε δεν εχεις αφησει τριχα οι μπαρμπερηδες στην θεσ/νικη εχουν συγκεντρωση αυριο εξω απο το σπιτι σου 20 χρονια εχεις να κουρευτης
Α ναι το κομοδινο .. Αυτη που ρωταει στο κρεβατι με ενα ανδρα ...<< Τωρα τι θα κανουμε γιατι εγω δεν ξερω >>Α το βρηκα ..την Περσεφονη το κομοδίνο
σήμερα έκανα ...MΠΑΝΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ ΧΤΕς ΒΡΑΔΥ ??
πως δεν εκανε αφου εβρεχε ολο το απογευμαMΠΑΝΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ ΧΤΕς ΒΡΑΔΥ ??
Εχει εναν καλο στην συνδηκα ...Πηγαινε πεστου σε εστειλα εγω ...τι ξυνης ρε δεν εχεις αφησει τριχα οι μπαρμπερηδες στην θεσ/νικη εχουν συγκεντρωση αυριο εξω απο το σπιτι σου 20 χρονια εχεις να κουρευτης
.............
Ηρθε η αναβαθμιση MIUI 9
Οπως παλια ... Στην σκαφη στην ταρατσα .... Η γιαγια μου μου λεγε οτι το βροχινο κανει τα μαλλια τριζατα ...πως δεν εκανε αφου εβρεχε ολο το απογευμα
Α ναι το κομοδινο .. Αυτη που ρωταει στο κρεβατι με ενα ανδρα ...<< Τωρα τι θα κανουμε γιατι εγω δεν ξερω >>
.............
Ηρθε η αναβαθμιση MIUI 9
Οπως παλια ... Στην σκαφη στην ταρατσα .... Η γιαγια μου μου λεγε οτι το βροχινο κανει τα μαλλια τριζατα ...
ΑΜΑ υπαρχουν
αυτός Πάρκινσον έχει...Εχει εναν καλο στην συνδηκα ...Πηγαινε πεστου σε εστειλα εγω ...
Θα σε προσεξει ιδιαιτερως ;) ;)
Γι αυτο σε στελνω εκει ...Γελιο που θα πεσειαυτός Πάρκινσον έχει...
Η κλωνος;logiko ειναι χαρα μου κανενας κωλογερος θα ειναι και σου λεει αυτη θα με ξεμπερδεψει
Το μονο που θα κανω ειναι να το ακυρωσω ... >
Τελος εβδομαδας παμε για καινουργιο
Καλημερα γιαβρι μου
[/quoteι]Επανερχεται το δωρο Χριστουγεννων;
Αυτο δεν μπορω να το ξερω ...Αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μου εδω μεσαΗ κλωνος;
και τι φοβαται μην τον καψει η χατζη στο μαμησιΗ κλωνος;
Καπως ετσι ...Μιλησα με Τσιπρα ..Εχουμε κι αλλα δωρα τα Χριστουγεννα ;) ;)Το μονο που θα κανω ειναι να το ακυρωσω ... >
Τελος εβδομαδας παμε για καινουργιο
Καλημερα γιαβρι μου
[/quoteι]Επανερχεται το δωρο Χριστουγεννων;