Νέα

Έλενα από Μολδαβία - Περγάμου 1 αλλά και αλλού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φόρος τιμῆς σὲ μία ἀπὸ τὶς καλύτερες ἱερόδουλες τῆς Ἀθήνας.

Επισκέπτης
Ενταξει, ναι... Ειναι φοβερη η μικρη, εγω την επαιρνα απο το 2007 που δουλευε στο 134 στο ισογειο και δε μιλαγε σχεδον καθολου ελληνικα. Να σου πω την αληθεια, την ειχα χασει μετα αλλα τωρα προσφατα την ξαναβρηκα.

Να σου πω και την αμαρτια μου, μου αρεσει πολυ και η Μονικα στο σπιτι που αναφερεις, ειμαι τακτικος πελατης της. Ειναι πολυ πιο παθητικη απο την Ελενα αλλα η κοπελα ειναι κουκλαρα, τι να λεμε τωρα.

Οσο για το κομματι των AC/DC, 10 με τονο! Τους εχω δει το 2000 στο Μπερμιγχαμ και φυσικα θα τους ξαναδω στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαιου  ;)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Την Έλενα την είχα πετύχει κι εγώ το 2007- στο 134 ισόγειο.Την ξαναβρήκα στην Αγίου Πέτρου,και έχω πάει αρκετές φορές.Το κακό είναι ότι της αλλάζουν πολύ τακτικά σπίτια και δεν μπορείς να τη βρεις.Σήμερα δεν ήταν,αλλά αποζημιώθηκα από την "Λολίτα" στην Αγίου Πέτρου.Η Μόνικα είναι πολύ ωραία και θα τη δοκιμάσω σύντομα.

Επισκέπτης
Φ134 ἄνω Ἕλενα, 22, μὲ μελανὴν κόμην καὶ ὡραίαν λευκὴν ἐπιδερμίδα, σχετικῶς λεπτὴ, σχετικῶς ὑψηλὴ, ἐκ Μολδαβίας. Πάσχον ἐκ δεινῆς κεφαλαλγίας λόγῳ κρίσεως ἰγμορίτιδος, ὑπὸ συνθήκας ἱκανᾶς νὰ ἀποστείλουν οἱανδήποτε χαρτοπροωθήτρια (paper pusher) δημοσίαν ὑπάλληλον (ἄχθος ἀρούρης) εἰς τὴν οἰκίαν της ἐπὶ πενθήμερον, τὸ κοράσιον ἐξετέλεσεν συνεύρεσιν - ὕμνον εἰς τὴν Ἀφροδίτην, ἀρνουμένη σθεναρῶς τᾶς παραινέσεις μου νὰ ἐξαπλωθῇ εἰς ὑπτίαν θέσιν καὶ νὰ ἀναλάβω ἐγὼ τὰ περαιτέρω. Συγκρίνατὲ την λοιπὸν μὲ τᾶς πλείστας ἐργαζομένας τῶν σπουδαστηρίων ὡς καὶ ἐπισκεπτρίας καὶ ἐξαγάγατε τὰ συμπεράσματὰ σας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτη που δαγκανει ειναι ρε παιδια?
που ηταν και στο φυλης 200?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

καλοοοοοοοοοοοοοο
την εχω επισκευθει και στο φ200
και αγιου πετρου βοηθεια μας :priest:
δεν βιαζεται και αντεχει
μονο που με δαγκασε μια μερα στην μυτη
και μου κανε ναζιαρικες γατισιες μαλακιες μετα
πολυ καλη παντως

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αυτές τις μαλακιούλες τις κάνει,αλλά είναι πιτσιρίκα και χαρούμενη.Καλά να είναι να περνάμε κι εμείς καλά!

Επισκέπτης
Ρε παιδια εμενα καθε φορα που παω μου λεει να την παντρευτω  :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και σε εμένα τις ίδιες μαλακίες λέει.Μια μέρα μου είπε "θα με παντρευτείς;" όχι της λέω "γιατί;" με ρωτάει,"γιατί είσαι πουτάνα της λέω" και έσκασε στα γέλια.Έχει πλάκα!

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά ξέρει κανένας να μου πει που δουλεύει η Έλενα? στην Περγάμου η στην Φυλής? τι ώρες θα την βρω? :think:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Πού πάει, ρε τζόκερ; Τι "καλή τύχη";

Επισκέπτης
Κι εγω στεναχωριεμαι που φευγει...  :(  αν και κατι μου λεει οτι θα ξαναγυρισει. Να ειναι καλα εκει που παει...  :-*

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
1. Για ποιά κοπέλα λέτε ? Μια με κάπως ασχημούλικο πρόσωπο και τρέλα Λίντας στο δωμάτιο ?
2. Διευκρινίστε τί εννοείτε με το "αγροτικό" ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Stories

Νέο!