Νέα

έλεγχος σκυροδέματος (ή πως να προφυλαχτώ από τον μπετατζή)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stonewall
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρίχτου μερικές φάπες πρίν ξεκινήσει την δουλειά... αν σε ρωτήσει γιατί βαράς αφεντικό πες του για τις μαλακίες που σίγουρα θα κάνεις...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ένας εργολάβος οικοδομών είναι στα τελευταία του.. πεθαίνει από καρκίνο στο συκώτι..

ο γιός του είναι στο προσκεφάλι του και ακούει τον πατέρα του να λέει

-παιδί μου να σου ζητήσω κάτι...
-ναι πατέρα τι θέλεις? τι να κάνω να σε ανακουφίσω..
-θέλω να φάω...
-τι θες πατέρα να σου φέρω, σουβλάκι, αστακό, χαβιάρι
-οχι παιδί μου...
-τι πατέρα?
-συκώτι από μάστορα...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καταρχην ο φιλος δεν ειπε τι θελει να χτισει.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
δυσκολο αυτο που λες διοτι:εαν ο εργολαβος πει στον μπεντατζη 200 κυβικα ο μπεντατζης θα πει στον ιδιοκτητη 200 κυβικα και εσυ θα παραγγειλεις στην εταιρεια 200 κυβικα. το περισευμα απο την μπετονιερα οι μεγαλες εταιρειες το επιστρεφουν σε χρημα. αφιαρουν π.χ. 200 ειπες 190 εριξαν θα αφαιρεθουν 10 κυβικα
ρε μαστερ, αν πω δλδ ως εργολαβος στην εταιρια σκυροδεματος θελω 200 κυβικα C20/25, δεν  μπορει να μου φερει C16/20??
για αντοχη ρωτησε αρχικα το παιδι.και στα κυβικα παλι μπορει να σου κανει μαλακια

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρε μαστερ, αν πω δλδ ως εργολαβος στην εταιρια σκυροδεματος θελω 200 κυβικα C20/25, δεν  μπορει να μου φερει C16/20??
για αντοχη ρωτησε αρχικα το παιδι.και στα κυβικα παλι μπορει να σου κανει μαλακια
αυτο λεμε. καλυτερα να παραγγειλεις σαν ιδιωτης σε γνωστη εταιρεια (που να ξερεις θα ειναι και η πιο ακριβη) αλλα θα ξερεις οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
αγορασε το κυβικο εσυ απο εταιρεια. η πιο γνωστη αυτη τη στιγμη ειναι ο titan ή ή interbeton.  πληρωνεις το κυβικο στην εταιρεια και τον εργολαβο τον πληρωνεις μονο για καλουπωμα και σιδερωμα. παραλληλα οτν σου φερει η εταιρεια το μπετον μπορεις να ζητησεις και το δοκιμιο απο αυτους. απλα πραγματα ειναι. μην μπερδευεσαι
Ρε παιδια ημαρτον!!!!Οποιος δε ξερει μη γραφει γιατι συνηθως ειναι παπαριες...
Η ανεγερση μιας οικοδομης απαιτει ειδικες γνωσεις και φυσικα οχι μονο για το μπετον η τον οικοδομικο σκελετο.
Δοκιμια ειναι καλο να παιρνεις, τα στελνεις σε συγκεκριμενα εργαστηρια για τα αποτελεσματα.ΑΛΛΑ πρεπει ο μηχ/κος να εχει ενημερωσει την εταιρεια παραγωγης σκυροδεματος κατα την παραγγελια και τα δοκιμια να παρθουν σωστα...
Παντως ειναι αδυνατον να βγαλεις ακρη ρωτωντας στο site.Ειναι τοσα πολλα...
Καλη τυχη..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μπορείς να πάρεις δοκίμιο από την βαρέλα που θα φέρει το σκυρόδεμα, και καλό θα ήταν να το κάνεις. Το κλέψιμο δεν γίνεται από κει. Αν πχ πληρώνεις τον μπετατζή με το κυβικό τότε σου "φορτώνει κυβικά κάνοντας πχ πιο χοντρές τις πλάκες. Καλό θα ήταν να πάς και στο ζύγισμα του σιδήρου. Εκεί και αν πέφτει κλέψιμο. Καλό κουράγιο
Οπως το λες ειναι, κανη ποιο χοντρα αν προκειται για  θεμελια εκεινα τρωνε πολυ μπετο και συνεχηζη με τα δοκαρια και τις πλακες και διαφορα τυχεια
Για ζυγισμα δεν δεχονται λεξη,ξαδερφος της γυναικας μου που εχει γεφυροπλαστιγκα και εχτισε μαλωσανε δεν δεχτηκαν ουτε μια βαρελα να ζυγισουν, ουτε και τα σιδερα και ας ηταν διπλα στα 10 μετρα η πλαστιγκα  :headbang: :headbang: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Οπως το λες ειναι, κανη ποιο χοντρα αν προκειται για  θεμελια εκεινα τρωνε πολυ μπετο και συνεχηζη με τα δοκαρια και τις πλακες και διαφορα τυχεια
Για ζυγισμα δεν δεχονται λεξη,ξαδερφος της γυναικας μου που εχει γεφυροπλαστιγκα και εχτισε μαλωσανε δεν δεχτηκαν ουτε μια βαρελα να ζυγισουν, ουτε και τα σιδερα και ας ηταν διπλα στα 10 μετρα η πλαστιγκα  :headbang: :headbang: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
το θεμα ειναι επαναλαμβανω απο ποια εταιρεια παιρνεις. π.χ. αν παρεις απο τον παππου την γαμησες με λιγα λογια. θα σου φερει χωμα χρωματιστο

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
αυτο λεμε. καλυτερα να παραγγειλεις σαν ιδιωτης σε γνωστη εταιρεια (που να ξερεις θα ειναι και η πιο ακριβη) αλλα θα ξερεις οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο
αν το θετεις ετσι να,εχει μια λογικη αλλα και παλι ειναι τρομερα πολυπλοκο.η μαλακια μπορει να γινει ακομη και απο τον οδηγο,χωρις να παρει πρεφα η εταιρια,αλλα σιγουρα σε μια μεγαλη εταιρια ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες.
τεσπα,το θεμα ειναι οντως πολυ μεγαλο για να αναλυθει εδω,ενημερωσε τους απλα οτι θα παρεις δοκιμια,για να ειναι πιο προσεκτικοι, και επικοινωνησε με ενα εργαστηριο για τις λεπτομερειες

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αν το θετεις ετσι να,εχει μια λογικη αλλα και παλι ειναι τρομερα πολυπλοκο.η μαλακια μπορει να γινει ακομη και απο τον οδηγο,χωρις να παρει πρεφα η εταιρια,αλλα σιγουρα σε μια μεγαλη εταιρια ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες.
τεσπα,το θεμα ειναι οντως πολυ μεγαλο για να αναλυθει εδω,ενημερωσε τους απλα οτι θα παρεις δοκιμια,για να ειναι πιο προσεκτικοι, και επικοινωνησε με ενα εργαστηριο για τις λεπτομερειες
αν δεν χτισεις κι αν δεν παντρεψεις τι να την κανεις την ζωη ετσι???????????????????

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εταιρία Τεστ Μπετόν

Χ. Κόκκινος
Πολ. Μηχ. ΕΜΠ

Ελέγχει το μπετόν τόσο πριν πέσει όσο και ύστερα με υπέρηχους ή και scanners.

210 9951641-3

kokkinos@testbeton.gr

Αν θές και άλλες πληροφορίες στείλε πμ.
Είμαι του αντικειμένου.

Μπορείς επίσης να πάρεις και άλλες πληροφορίες στο

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! Ο ξαδερφος του μπατζανακη της κουνιαδας της αδερφης του ξαδερφου μου...κλπ...
Φυσικα και μπορεις να ζυγισεις και το μπετον και τα σιδερα...Μη λετε οτι σας κατεβει...

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! Ο ξαδερφος του μπατζανακη της κουνιαδας της αδερφης του ξαδερφου μου...κλπ...
Φυσικα και μπορεις να ζυγισεις και το μπετον και τα σιδερα...Μη λετε οτι σας κατεβει...
Με δικα σου εξοδα φυσικα..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Φαινεται δεν το διαβασες, ο ανθρωπος εχει δικη του γεφυροπλαστιγκα στα 10 μετρα απο εκει που χτειζανε και δεν δεχτηκανε μαλωσανε
Το διαβασα.Αλλα μαλλον κατι αλλο επαιξε...

ROBOTICS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε ακου : 1 Πρέπει να ειδοποιήσεις την εταιρεία μπετό οτι θέλεις να πάρεις δοκίμια για να στείλει δικό της ανθρωπο κατα την δειγματοληψεία.
2. Πρέπει να εχεις βρεί την εταιρεία που θα το ελεγξει ώστε να σου δώσει τα ειδικά καλούπια.
3. Να έχεις λινάτσα ώστε μόλις παρθούν τα δείγματα (6 νομίζω)  και τα βάλεις σε ενα ησυχο δροσερό και επίπεδο μέρος να τα σκεπάσεις με την βρεγμένη λινξάτσα. Την επόμενη μπορουν να πάνε στο εργαστήριο οπου θα συντηρηθουν σε ειδικό θάλαμο για 30 ημέρες. Στις 15 ημέρες θα σπασουν τα μισά και στις 30 τα υπολοιπα.
4. Εαν τα αποτελέσματα δεν ειναι καλά τότε αυτόματα ενημερώνετε η πολεοδομία και σταματά το εργο.Δεν γνωρίζω πως συνεχίζεις.
Πρέπει  να προσέχεις στο ζύγισμα του μπετού, στο ζυγισμα των σιδήρων,στην τοποθέτηση των σιδήρων , στις σφραγίδες που κλειδώνουν τους μοχλούς της μπετονιέρας, στο πρόσθετο νερό που θα ρίξει ο οδηγός της βαρέλας μετά απο νοήματα που θα του κάνει ο μάστορας που ριχνει το μπετο, στην ωρα που φτιάχνεται το μπετο μεχρι να ερθει, να ερχονται οι βαρέλες με κανονικό ρυθμο, στην καλή δόνηση, και στο συνεχές βρέξιμο.
Νομίζω οτι καλό ειναι να βρείς εναν μηχανικό που θα τον εμπιστευτεις καιθα τον πληρώσεις για να σου κάνει πραγματική επίβλεψη και έλεγχο. Να δει εαν ακολουθείτε το σχέδιο,να δεί τα σίδερα, να παρει φωτογραφίες, να δει εαν η σύνθεση του μπετου ειναι η προβλεπόμενη, να ρίξει τον προσθετο ρευστοποιητή και ολα τα άλλα. Μπετο κολώνων και πλάκας ρίχνεις πάντα 1ος για να μην σου ριξουν υπολοιπα απο αλλον πελάτη. Προσοχή στις θερμοκρασίες, Εαν ειναι πλάκες και θερμοκρασία πάνω απο 30 τοτε να μην ρίξεις . Εαν πρέπει οποσδήποτε, να εχεις προβλεψει λινάτσες για να σκεπάσεις την πλάκα.
Ελπίζω να σε βοηθησα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom