Νέα

Ελέγχονται ιατρικά οι πουτάνες της Θεσσαλονίκης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Εχει καποιος στοιχεία πως οι εκδιδομενες νομιμως στα κοκκινα σπιτακια περνάνε εβδομαδιαίως ελεγχους?
Μηπως πηγαινουν για μια απλη σφραγίδα και τελος?
Γνωρίζει κάποιος κάτι?
Ξερει κανεις αν καποια πουτανα σταματησε την δουλεια λογω κάποιου αφροδίσιου?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Ο  ελχγος που περνανε γινετε στο νοσοκομειο αφροδισιων,οποτε εγκυρες απαντησεις θα σε δωσουν οι γιατροι εκει  και με την ευκαιρια εαν πας  κανε και ενα τσεκαρισματακι για σενα  δεν ειναι κακο. ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ελεγχονται

Τωρα το κατα ποσο ο ελεγχος ειναι σωστος φυσικα δεν ξερει κανεις ,
σιγουρα ομως και οι κοπελες θα φοβουνται για τον εαυτο τους και δε νομιζω να τα αφηνουν στην τυχη.

Αν και λιγο καιρο στο σπορ εχω πετυχει ελεγχο απο μπατσους στην Βιλα ( Ερωτικα )
οπου λογικα θα ελεγχονται τα χαρτια του μαγαζιου και την κοπελας .

Ο ελεγχνος γινετε καθε 15 νομιζω , φυσικα μπορει η κοπελα να κολησει κατι την επομενη της επισκεψης και για 15 μερες να μοιραζει στον κοσμο παρασυμα  :S

Τι εκανες εσυ τελικα ? πηγες πουθενα ?  :think:

ΥΓ
Πουτανα να σταματησε δεν ξερω , ουτε εχω ακουσει κατι , αλλα βαζω στοιχημα οτι θα εχει συμβει ... ( της στατιστηκης υπηρεσιας ειμαι :tooth: )

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Εχει καποιος στοιχεία πως οι εκδιδομενες νομιμως στα κοκκινα σπιτακια περνάνε εβδομαδιαίως ελεγχους?
Μηπως πηγαινουν για μια απλη σφραγίδα και τελος?
Γνωρίζει κάποιος κάτι?
Ξερει κανεις αν καποια πουτανα σταματησε την δουλεια λογω κάποιου αφροδίσιου?
Απλα να γνωριζεις οτι καπποια βιβλιαρια υγειας στελνονται με το αναλογο φιλοδοριμα παντα για να σφραγιστουν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
;) ;)ρε συ gl....επειδη εχουμε ενα κοινο βιτσιο....ποσα γλυφοκωλια και γλυφομουνια εχεις κανει σε πουτανες???
εγω παντως καμια 100 ως τωρα.δεν εχω βγαλει ουτε ενα σπυρακι-κοκκινιλα ΠΟΤΕ στο στομα μου ή στη γλωσσα μου...

Ενδιαφερουσες οι στατιστικες του Αλ και του GL διπλα , αλλα καλυτερα να τα που με εδω ε ?

Λοιπον φιλε κικας αναμενουμε τα νεα σου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom