nantiabon
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kαλησπερα σε ολους
Καλημέρα...ΔΕΝ είμαι ο Αλέξανδρος.Καλή σου μέρα. Καλώς ήρθες. Θα μας δώσεις κάποιες πληροφορίες που θα θέλαμε να μάθουμε?
καλημέρα...εσύ ρε γιατί έχεις δύο ονόματα? Βρέχει εκεί?ελεανα στον τιτλο του θρεντ κ την αγγελια ναντια στο προφιλ τωρα τι υσχιει?
οκ τοτε να ρωτησω για τα βερονικα-λορι-φαιδρα-μαριαννα-κατια...καλημέρα...εσύ ρε γιατί έχεις δύο ονόματα? Βρέχει εκεί?
δεν ξέρω τίποτα...ήλιο????? Αν κατεβούμε αύριο και βρούμε λάσπες,αλοιμονο σου!!!οκ τοτε να ρωτησω για τα βερονικα-λορι-φαιδρα-μαριαννα-κατια...
καθως κ για καποιες φωτο που δεν τεριαζουν μεταξι τους...
όχι δεν βρεχει ηλιο εχει
γκουγκλαρε το τηλ να μαθεις ρεδεν ξέρω τίποτα...ήλιο????? Αν κατεβούμε αύριο και βρούμε λάσπες,αλοιμονο σου!!!
αυτή ρε έχει 2 νούμερα βυζί μεγαλύτερο....
σε προλαβα ττο εγραψα μαζι με μερικα αλλα
κυριοι γραφειο παμε παρακατωαυτή ρε έχει 2 νούμερα βυζί μεγαλύτερο....
κ εδώ προλαβα ειπα για διαφορετικες φωτογραφιεςαυτή ρε έχει 2 νούμερα βυζί μεγαλύτερο....
ώχου μωρ αδελφακι μου...είμαστε και κάποιας ηλικίας και τα αντανακλαστικά μας είναι μειωμένα!!!κ εδώ προλαβα ειπα για διαφορετικες φωτογραφιες
μην μιλας για ηλικιες στον παππουώχου μωρ αδελφακι μου...είμαστε και κάποιας ηλικίας και τα αντανακλαστικά μας είναι μειωμένα!!!
είσαι πιο γρήγορος όμως,οφείλω να το παραδεχτώ!!! Ο τραγοβοσκος έχει ελαφρυντικό,τρέχει πάνω κάτω στα πυρναρια..μην μιλας για ηλικιες στον παππου
γερο...μην μιλας για ηλικιες στον παππου