Νέα

Ελεάνα Παγουρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
τώρα που βρίσκεται αυτή ? έχει κανείς ιδέα ?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Έχει αποσυρθεί από τα media αλλά φήμες λένε όtι αναμένεται come back.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
τα καταφερε ρε ο σκυλος :grin:
για νταλαβερια η για χρεοι τον πιασαν γιατρε? :think:

Ακάλυπτες επιταγές .
Βέβαια ο Μυλωνάς έλεγε παντού πως του την έστησαν , τον έφαγε το σύστημα κτλ ... όχι πως από τα φέσια του έκλαιγε η μισή Αθήνα .
Νορμάλ πράγματα δηλαδή .

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ακάλυπτες επιταγές .
Βέβαια ο Μυλωνάς έλεγε παντού πως του την έστησαν , τον έφαγε το σύστημα κτλ ... όχι πως από τα φέσια του έκλαιγε η μισή Αθήνα .
Νορμάλ πράγματα δηλαδή .

τυπε σαν τον ψωμιαδη και τον ακη δηλαδη,που ειναι πολιτικοι κρατουμενοι  :rockon:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Είμαι μυλωνακικός απο την εφηβεία μου. Τον άκουγα πολύ στα μέσα της δεκαετίας του 90. Η Ελεάνα δεν με εντυπωσιάζει ως γυναίκα κι ούτε της κόβει το μυαλό. Στάθηκε δίπλα στον Μυλωνά, παντρευτήκανε και κάνανε και παιδιά. Δεν μπορώ να ξέρω εάν ήταν βίζιτα, συνοδός ή κάτι παρόμοιο όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω. Στα 90ς οι δουλείες γίνονταν στο μιλητό και στα νυχτερινά μαγαζιά.
Ο Κώστας έχει βγει χρόνια από την φυλακή και ασχολείται με το ραδιόφωνο. Δεν έκατσε πολύ μέσα και από ότι λέει μπήκε για χρέη και κάτι με τα ήθη, ακολασίες δεν ξέρω κι εγώ πως διατυπώνετε το αδίκημα στον ποινικό κώδικα. Δοκίμασα να ακούσω κάποιες εκπομπές του και δεν άντεξα. Δεν άντεξα διότι οι εποχές έχουν αλλάξει, ιδέες που παλιότερα είχαν απήχηση είναι τώρα πια ντεμοντέ και λείπει το κοινό που όταν πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή θα έχεις κάποιο ενδιαφέρον να το ακούς. Την φωνή της γκομενίτσας, την περιπέτεια της, τις ερμηνείες που ψάχνει ο γκόμενος κτλ Η φωνή του Κώστα πάντως έχει παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο. Με την εμπειρία και την τακτική του ο Κώστας είχε πηδήξει πολλές και συμβούλευε αποτελεσματικά τον ανδρικό πληθυσμό, στα 90ς. Από τότε όμως που η γυναίκα χειραφετήθηκε για τα καλά και κι από τότε που κοινωνική αξία είναι το στάτους και στο χρήμα δεν έχουν αποτέλεσμα οι συμβουλές του Κώστα του Μυλωνά του φίλου μου.

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.456
Πόντοι
441
Ακούω απόψεις για την Ελεάνα

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.456
Πόντοι
441
138347-3df200734ea7a8cfde3f891f0b420a17.png

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη εσυ δεν εισαι που πριν κανα μισαωρο άνοιξες ενα νήμα με ενα πόστερ με κατι πυρφόρους που ξέφευγαν απο κατι ζόμπι;; :undecided::undecided::undecided:

τι απέγινε το νήμα τούτο; στο πηγαν απευθειας στη χωματερή του σαη; :undecided::undecided::undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom