Νέα

Ελεάνα Παγουρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Κώστας Μυλωνάς - Έχω ζήσει τα πάντα

Kάνει εκπομπές στο Xradio με τίτλο Χωρίς Ανάσα αλλά εγώ δεν τον έχω ακούσει ποτέ. Παλαιότερα έκανε κάποιες εκπομπές στον Atlantis.
Τα γκομενάκια ξερόχυναν για πάρτυ του εκείνη την εποχή γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 80 όταν τον άκουγαν στο ραδιόφωνο αρχικά στον «ΞένιοςFM»

:cum:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καλα τα λεγε
βεβαια μολις τον βλεπαν οι γκομενες
οταν εβγαζε το καπελο τρεχανε....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
βεβαια μολις τον βλεπαν οι γκομενες
οταν εβγαζε το καπελο τρεχανε....

Tι εννοείς ρε τυπε  :think:  η Ελεανα παντως πολυ καυλιαρα γυναικα, ολο και καποιο πιρφορισμα πρεπει να εχω ριξει για παρτη της  :grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εννοεί τύπε όταν τον έβλεπαν από κοντά οι περισσότερες έπαιρναν δρόμο.
Πέρα από αυτό ό Κωστάκης είχε γαμήσει πολλά γκομενάκια τότε μόνο και μόνο λόγω της χαρακτηριστικής φωνής του, της ιδεολογίας που πούλαγε, ήταν και ιδιοκτήτης club. Διέθετε τα φράγκα και τσίμπαγαν οι ψεύτο φρίκο freedom γκόμενες.

:kissass:

Μετά όταν πέρασε η μπογιά του Κωστάκη εμφανίστηκε ένας άλλος τύπος στα ερτζιανά (Αρχικά LoveFM και μετά Galaxy92) με κάτι εισαγωγές από και καλά Ινδιάνικες μουσικές στο πρόγραμμά του και οι καυλίτσες πήγαν προς τα εκεί. Έτσι είναι αυτά. Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα του αλλά δεν μπορώ, Η μουσική νομίζω ήταν η εισαγωγή από την ταινία   Dancing with the wolves.

:headbang:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η Ελεάνα υπήρξε κάποτε βίζιτα και μάλιστα σχετικά ακριβοπληρωμένη !!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Tι εννοείς ρε τυπε  :think:   η Ελεανα παντως πολυ καυλιαρα γυναικα, ολο και καποιο πιρφορισμα πρεπει να εχω ριξει για παρτη της  :grin:

τυπε εννοει οτι το κεφαλι του κωστα ηταν καμπριο,και το καλοκαιρι δεν χρειαζοταν να αναβει φωτα στο σπιτι του  :S

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Εννοεί τύπε όταν τον έβλεπαν από κοντά οι περισσότερες έπαιρναν δρόμο.
Πέρα από αυτό ό Κωστάκης είχε γαμήσει πολλά γκομενάκια τότε μόνο και μόνο λόγω της χαρακτηριστικής φωνής του, της ιδεολογίας που πούλαγε, ήταν και ιδιοκτήτης club. Διέθετε τα φράγκα και τσίμπαγαν οι ψεύτο φρίκο freedom γκόμενες.

:kissass:

Μετά όταν πέρασε η μπογιά του Κωστάκη εμφανίστηκε ένας άλλος τύπος στα ερτζιανά (Αρχικά LoveFM και μετά Galaxy92) με κάτι εισαγωγές από και καλά Ινδιάνικες μουσικές στο πρόγραμμά του και οι καυλίτσες πήγαν προς τα εκεί. Έτσι είναι αυτά. Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα του αλλά δεν μπορώ, Η μουσική νομίζω ήταν η εισαγωγή από την ταινία   Dancing with the wolves.

:headbang:

Ενας Καραβελας, Γκαραβελας... καπως ετσι?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Παρτε κι αυτο για ελαφρο πιρφορισμα...

kosamf