You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελεάνα/Νάντια25 TS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pixis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Εγώ ψήνομαι για σοφιστικέ τρανς, αρκεί να μην είναι ξεπέτες...
το σοφιστικέ σε τρανς τρομάζει
εσύ ψήνεσαι Αννούλα;
Εγώ ψήνομαι για σοφιστικέ τρανς, αρκεί να μην είναι ξεπέτες...
εσύ ψήνεσαι Αννούλα;
Εγώ βράζομαι για ψοφηστικέ!!!!
stromraider
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
υπαρχει και αλλη ελενα ts dating ξερει κανεις κατι για αυτη!Εγώ βράζομαι για ψοφηστικέ!!!!
υπαρχει και αλλη ελενα ts dating ξερει κανεις κατι για αυτη!
Αυτη είναι του φυστικέ!!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σε καλιαρντεύουνε τα τσόλια αλλά και οι γυρομπούκηδες που δαντελιάζουν φιόγκο. Νάκα αβέλεις μπερχαμά με τους κατέδες.
kalhspera se olous.eftiaxa kai egw ena profil gia nas sas efxaristisw gia ta poly kala sas logia.na ste kala paidia
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Βασιλάκη σε κοβω πολυ προχω...σε καλιαρντεύουνε τα τσόλια αλλά και οι γυρομπούκηδες που δαντελιάζουν φιόγκο. Νάκα αβέλεις μπερχαμά με τους κατέδες.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εσύ πως δεν τζινάβεις ? είναι το ίδιο με το να είσαι 20 χρόνια στην Αμερική και να μη μιλάς αγγλικά. :S
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
δεν με ενδιεφερε να μαθω τη διαλεκτο... αλλα ηθελα να κανω μαζι τους...εσύ πως δεν τζινάβεις ? είναι το ίδιο με το να είσαι 20 χρόνια στην Αμερική και να μη μιλάς αγγλικά. :S
Βασίλη φαντάζομαι θα εχεις παραλάβει και το τραβελοφίσιενσυ!εσύ πως δεν τζινάβεις ? είναι το ίδιο με το να είσαι 20 χρόνια στην Αμερική και να μη μιλάς αγγλικά. :S
annatrathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
mpenaveis mpout latsa...mpravoεσύ πως δεν τζινάβεις ? είναι το ίδιο με το να είσαι 20 χρόνια στην Αμερική και να μη μιλάς αγγλικά. :S
annatrathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
malakismenh pixis den prolaves na dimosiefshs to link ths tanias kai meta apo 2 wres thn xtypise aftokinhto ..... paliopousta thn efages thn kopela.
Αλλού Ελεάνα μετά Νάντια μετά Τάνια μετά Αννα αλλα το 27 σταθερό σαν το 210....
Αν κοπελιά δεν αλλάξεις υπηρεσίες ορεξη και δεν δείξεις και καμια φωτο αποκαλυπτική δουλειά γιοκ
το σοφιστικέ σε τρανς τρομάζει
δειξε ξερεις εσύ αλλά και σουλουπώσου
annatrathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κούκλα, μιλάμε ΣΕΜΝΑ εδώ μέσα στους συναγωνιστές
πάρτο αλλιώς σε παρακαλώ ! εντάξει ? diavase prwta ti grafoun oi "synagwnistes" sou kai meta grapse mou emena to entaxy.
annatrathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
esy parto opws theleis egw apla anaferw ta gegonota. apla kalo tha itan na prosexei o kathenas ti grafei edw mesa giati milame gia anthropous kai oxi gia skoupidia.den mporei o kathenas na se katigorei xwris na se xerei kai meta na sou stelnei pm gia na mathei plhrofories...oti na nai. alla to kako mati einai kako mati.δεν κόβεις τις δεσιδαιμονίες και τις χαζαμάρες λέω εγώ !
Τί σχέση έχει το σχόλιο του καθένα με το ατύχημα της φίλης σου ?
επικοινωνείς ???
annatrathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
xaxaxa tha ginei kai afto re fatsa.Άννα δεν βάζεις καμιά γυμνή φωτό σου σαν αποζημίωση για τις δεσιδαιμονίες της γιαγιάς ???
άντε κοριτσάρα μου να μας ανεβάσεις το ηθικό και να μας το κάνεις ανήθικο !!!
xaxaxa tha ginei kai afto re fatsa.
Dwse!!
Etsi se thelw!!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου που συνέβει καθυστερημένα λόγω επιφυλάξεων μου από τις εδώ ενημερώσεις.
Η επικοινωνία ξεκίνησε από εδώ μετ’εμποδίων καθώς στο πρώτο μήνυμα δεν απάντησε καθόλου. Ξανάστειλα μετά από κανα-δυό μέρες, αλλά και πάλι απαντούσε με καθυστέρηση. Αφού ξεκαθάρισα τι θέλω (να είναι παθητική και με άνεση χρόνου) κλείστηκε η συνάντηση για χθες το βράδυ.
Στα «δια ζώσεις» τώρα, δε απέχει από τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει βάλει σε αγγελιες (παρεμπιπτόντως στο ts dating έχει διαγραφεί η αγγελια της) . Όπως είπα θα τη συναντούσα από καιρό που σημαίνει ότι στις φωτογραφίες πληρούσε τα αισθητικά μου κριτήρια και γι’αυτό τη θεώρησα επισης ωραία όταν την ειδα από κοντά. Βγάζει μια θηλυκότητα με φυσικότητα. Δεν είναι χοντροκομμένη αλλά αντίθετα λεπτεπίλεπτη. Βέβαια όσου ψάχνουν τις πλαστικές βυζάρες , και πρησμένες μπουταρες θα απογοητευτούν.
Επί του στίβου τώρα, η συμπεριφορά της φιλική με καλή διάθεση στα ορια του gfe. Εισαγωγικά, προκαταρκτικά, ποικιλία στάσεων και ολοκλήρωση στα 4. Παρότι ξεκαθάρισα ότι ειμαι ενεργητικός και δεν με ενδιαφέρει η δική της ενεργητική δράση διαπίστωσα ότι καύλωσε και εκείνη και για τους ενδιαφερόμενους θα έλεγα ότι διαθέτει «καλά προσόντα». Δεν αισθάνθηκα να την αγχώνει ο χρόνος αλλα ούτε κι εγώ «κράτησα ρολόι» . Σίγουρα πάνω από το τυπικό μισάωρο κράτησε η συνάντηση ίσως γύρο στην ώρα . Αναφέρω τυπικό μισάωρο καθώς αποτελει σημείο αναφοράς για διάφορους τιμοκαταλόγους εισαγόμενων τρανς οι οποίες ζητάνε 150άρι για το μισάωρο. Βέβαια ο αντίλογος λέει ότι «είναι τούμπανα» γι’αυτό και χρεώνουν αναλόγως. Σύμφωνοι, γούστα είναι αυτά, αλλά προτιμώ να περάσω «άρχοντας» με ένα κόστος που μπορώ να αντέξω. Στο κάτω κάτω ξέρουμε ότι γυναίκες δεν είναι όσες πλαστικές και να κάνουν.
Στα παραλειπόμενα τώρα, ο λόγος που δεν απαντούσε άμεσα στα μηνύματα είναι ότι υπάρχουν πολλοί χασομέρηδες στο ίντερνετ (σωστό αυτό) και βαριέται να απαντάει καθώς συνήθως δεν πηγαίνουν…
Επίσης δεν μπορεί να μαντέψει όταν έρχεται ο άλλος αν είναι σκαστός από τη γυναίκα του τη δουλειά ή έχει χρόνο για να κανονίσει το πρόγραμμα της. Γι’αυτό να λέτε πρώτα τη θέλετε, αυτό είναι το συμπέρασμά μου.
Βέβαια πάντα κάθε επαφή με το άθλημα περιέχει ρισκα , εγώ πέρα σα καλα , δυστυχώς το θέμα περιέχει υποκειμενικότητα. Μη μου ζητάει άλλος τα ρέστα αν δεν περάσει καλά-δεν είμαι προμοτορας!
Η επικοινωνία ξεκίνησε από εδώ μετ’εμποδίων καθώς στο πρώτο μήνυμα δεν απάντησε καθόλου. Ξανάστειλα μετά από κανα-δυό μέρες, αλλά και πάλι απαντούσε με καθυστέρηση. Αφού ξεκαθάρισα τι θέλω (να είναι παθητική και με άνεση χρόνου) κλείστηκε η συνάντηση για χθες το βράδυ.
Στα «δια ζώσεις» τώρα, δε απέχει από τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει βάλει σε αγγελιες (παρεμπιπτόντως στο ts dating έχει διαγραφεί η αγγελια της) . Όπως είπα θα τη συναντούσα από καιρό που σημαίνει ότι στις φωτογραφίες πληρούσε τα αισθητικά μου κριτήρια και γι’αυτό τη θεώρησα επισης ωραία όταν την ειδα από κοντά. Βγάζει μια θηλυκότητα με φυσικότητα. Δεν είναι χοντροκομμένη αλλά αντίθετα λεπτεπίλεπτη. Βέβαια όσου ψάχνουν τις πλαστικές βυζάρες , και πρησμένες μπουταρες θα απογοητευτούν.
Επί του στίβου τώρα, η συμπεριφορά της φιλική με καλή διάθεση στα ορια του gfe. Εισαγωγικά, προκαταρκτικά, ποικιλία στάσεων και ολοκλήρωση στα 4. Παρότι ξεκαθάρισα ότι ειμαι ενεργητικός και δεν με ενδιαφέρει η δική της ενεργητική δράση διαπίστωσα ότι καύλωσε και εκείνη και για τους ενδιαφερόμενους θα έλεγα ότι διαθέτει «καλά προσόντα». Δεν αισθάνθηκα να την αγχώνει ο χρόνος αλλα ούτε κι εγώ «κράτησα ρολόι» . Σίγουρα πάνω από το τυπικό μισάωρο κράτησε η συνάντηση ίσως γύρο στην ώρα . Αναφέρω τυπικό μισάωρο καθώς αποτελει σημείο αναφοράς για διάφορους τιμοκαταλόγους εισαγόμενων τρανς οι οποίες ζητάνε 150άρι για το μισάωρο. Βέβαια ο αντίλογος λέει ότι «είναι τούμπανα» γι’αυτό και χρεώνουν αναλόγως. Σύμφωνοι, γούστα είναι αυτά, αλλά προτιμώ να περάσω «άρχοντας» με ένα κόστος που μπορώ να αντέξω. Στο κάτω κάτω ξέρουμε ότι γυναίκες δεν είναι όσες πλαστικές και να κάνουν.
Στα παραλειπόμενα τώρα, ο λόγος που δεν απαντούσε άμεσα στα μηνύματα είναι ότι υπάρχουν πολλοί χασομέρηδες στο ίντερνετ (σωστό αυτό) και βαριέται να απαντάει καθώς συνήθως δεν πηγαίνουν…
Επίσης δεν μπορεί να μαντέψει όταν έρχεται ο άλλος αν είναι σκαστός από τη γυναίκα του τη δουλειά ή έχει χρόνο για να κανονίσει το πρόγραμμα της. Γι’αυτό να λέτε πρώτα τη θέλετε, αυτό είναι το συμπέρασμά μου.
Βέβαια πάντα κάθε επαφή με το άθλημα περιέχει ρισκα , εγώ πέρα σα καλα , δυστυχώς το θέμα περιέχει υποκειμενικότητα. Μη μου ζητάει άλλος τα ρέστα αν δεν περάσει καλά-δεν είμαι προμοτορας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις