Νέα

Ελεάνα/Νάντια25 TS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pixis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αννα έχεις πμ

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

σε καλιαρντεύουνε τα τσόλια αλλά και οι γυρομπούκηδες που δαντελιάζουν φιόγκο. Νάκα αβέλεις μπερχαμά με τους κατέδες.

kalhspera  se olous.eftiaxa kai egw ena profil gia nas sas efxaristisw  gia ta poly  kala sas logia.na ste kala paidia

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εσύ πως δεν τζινάβεις ? είναι το ίδιο με το να είσαι 20 χρόνια στην Αμερική και να μη μιλάς αγγλικά.  :S

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

annatrathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Αλλού Ελεάνα μετά Νάντια μετά Τάνια μετά Αννα  αλλα το 27 σταθερό σαν το 210....

Αν κοπελιά δεν αλλάξεις υπηρεσίες ορεξη και δεν δείξεις και καμια φωτο αποκαλυπτική δουλειά γιοκ

το σοφιστικέ σε τρανς τρομάζει

δειξε ξερεις εσύ αλλά και σουλουπώσου
  malakismenh pixis den prolaves na dimosiefshs to link ths tanias kai meta apo 2 wres thn xtypise aftokinhto ..... paliopousta thn efages thn kopela.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
κούκλα, μιλάμε ΣΕΜΝΑ εδώ μέσα στους συναγωνιστές

πάρτο αλλιώς σε παρακαλώ ! εντάξει ?

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
δεν κόβεις τις δεσιδαιμονίες και τις χαζαμάρες λέω εγώ !

Τί σχέση έχει το σχόλιο του καθένα με το ατύχημα της φίλης σου ?

επικοινωνείς ???

annatrathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν κόβεις τις δεσιδαιμονίες και τις χαζαμάρες λέω εγώ !

Τί σχέση έχει το σχόλιο του καθένα με το ατύχημα της φίλης σου ?

επικοινωνείς ???
esy parto opws theleis egw apla anaferw ta gegonota. apla kalo tha itan na prosexei o kathenas ti grafei edw mesa giati milame gia anthropous kai oxi gia skoupidia.den mporei o kathenas na se katigorei xwris na se xerei kai meta na sou stelnei pm gia na mathei plhrofories...oti na nai. alla to kako mati einai kako mati.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Άννα δεν βάζεις καμιά γυμνή φωτό σου σαν αποζημίωση για τις δεσιδαιμονίες της γιαγιάς ???

άντε κοριτσάρα μου να μας ανεβάσεις το ηθικό και να μας το κάνεις ανήθικο !!!

annatrathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Άννα δεν βάζεις καμιά γυμνή φωτό σου σαν αποζημίωση για τις δεσιδαιμονίες της γιαγιάς ???

άντε κοριτσάρα μου να μας ανεβάσεις το ηθικό και να μας το κάνεις ανήθικο !!!
xaxaxa tha ginei kai afto re fatsa.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου  που συνέβει καθυστερημένα λόγω επιφυλάξεων  μου από τις εδώ ενημερώσεις.
Η επικοινωνία ξεκίνησε από εδώ μετ’εμποδίων καθώς  στο πρώτο μήνυμα δεν απάντησε καθόλου. Ξανάστειλα μετά από κανα-δυό μέρες, αλλά και πάλι απαντούσε με καθυστέρηση. Αφού ξεκαθάρισα τι θέλω (να είναι παθητική και με άνεση χρόνου) κλείστηκε  η συνάντηση για χθες το βράδυ.
Στα «δια ζώσεις» τώρα, δε απέχει από τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει βάλει σε αγγελιες (παρεμπιπτόντως στο ts dating έχει διαγραφεί η αγγελια της) . Όπως είπα θα τη συναντούσα από καιρό που σημαίνει ότι στις φωτογραφίες πληρούσε τα αισθητικά μου κριτήρια και γι’αυτό τη θεώρησα επισης ωραία όταν την ειδα από κοντά. Βγάζει μια θηλυκότητα με φυσικότητα. Δεν είναι χοντροκομμένη αλλά αντίθετα λεπτεπίλεπτη. Βέβαια όσου ψάχνουν τις πλαστικές βυζάρες , και πρησμένες μπουταρες  θα απογοητευτούν.
Επί του στίβου τώρα,  η συμπεριφορά της φιλική  με καλή διάθεση στα ορια του gfe. Εισαγωγικά,  προκαταρκτικά, ποικιλία στάσεων και ολοκλήρωση στα 4. Παρότι ξεκαθάρισα ότι ειμαι ενεργητικός και δεν με ενδιαφέρει η δική της ενεργητική δράση διαπίστωσα ότι καύλωσε και εκείνη και για τους ενδιαφερόμενους  θα έλεγα ότι διαθέτει «καλά προσόντα». Δεν αισθάνθηκα να την αγχώνει ο χρόνος αλλα ούτε κι εγώ «κράτησα ρολόι» . Σίγουρα πάνω από το τυπικό μισάωρο  κράτησε η συνάντηση ίσως γύρο στην ώρα  . Αναφέρω τυπικό μισάωρο καθώς αποτελει σημείο αναφοράς για διάφορους τιμοκαταλόγους  εισαγόμενων τρανς  οι οποίες ζητάνε 150άρι για το μισάωρο. Βέβαια ο αντίλογος λέει ότι «είναι τούμπανα» γι’αυτό και χρεώνουν αναλόγως. Σύμφωνοι, γούστα είναι αυτά, αλλά προτιμώ να περάσω «άρχοντας» με ένα κόστος που μπορώ να αντέξω. Στο κάτω κάτω ξέρουμε ότι γυναίκες δεν είναι όσες πλαστικές και να κάνουν.
Στα παραλειπόμενα τώρα, ο λόγος που δεν απαντούσε άμεσα στα μηνύματα είναι ότι υπάρχουν πολλοί χασομέρηδες στο ίντερνετ (σωστό αυτό) και βαριέται να απαντάει καθώς συνήθως δεν πηγαίνουν…
Επίσης δεν μπορεί να μαντέψει όταν έρχεται ο άλλος αν είναι σκαστός από τη γυναίκα του  τη δουλειά  ή έχει χρόνο για να κανονίσει το πρόγραμμα της. Γι’αυτό να λέτε πρώτα τη θέλετε, αυτό είναι το συμπέρασμά μου.
Βέβαια πάντα κάθε επαφή με το άθλημα περιέχει ρισκα , εγώ πέρα σα καλα ,  δυστυχώς το θέμα περιέχει υποκειμενικότητα. Μη μου ζητάει άλλος τα ρέστα αν δεν περάσει καλά-δεν είμαι προμοτορας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom