Νέα

εκβιασμος απο μελος του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
rantaplan-o-nonos-teuhos-no2-etos-2002.jpg
Του μοιαζει ομως ε?  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
το αστειο ειναι οτι θεωρει τον εαυτο του ομορφο κσι εξυπνο και ακομα και τωρα με κραζει η ξεφωνισμενη λουλου στο θρεντ της ουκρανιας

ο πεπονοκτηνοβατης :2funny:

Επισκέπτης
Ούτε γίδα δε μπορείς να γαμήσεις ακάποτα τη σημερινή εποχή :grin:
γαμησε τα ρε λίονταρι
αυτα ειναι να γαμησεις γιδι και να κολησεις ΣΜΝ
μα κι αυτη η γιδα σε ολους ετσι το εδινε;;;;

τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
γαμησε τα ρε λίονταρι
αυτα ειναι να γαμησεις γιδι και να κολησεις ΣΜΝ
μα κι αυτη η γιδα σε ολους ετσι το εδινε;;;;
Ρε μπαγλαμαδοπαιχτη τι μας τα πριξες και εσύ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: ολο φρου φρου και κλάμα είσαι  :2funny: :2funny: αν σε ενοχλεί πραγματικά  τράβα του μια μήνηση και τέλος!  ;) ;) ;) Η βρες τον παπαριτς να του σβήσει τα βιντεο τα σαιτ του και την κολοτρηπιδα του  :fuck2: αντε πια φορας παντελονια? :huh: :huh: :huh:

Επισκέπτης
Ρε μπαγλαμαδοπαιχτη τι μας τα πριξες και εσύ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: ολο φρου φρου και κλάμα είσαι  :2funny: :2funny: αν σε ενοχλεί πραγματικά  τράβα του μια μήνηση και τέλος!  ;) ;) ;) Η βρες τον παπαριτς να του σβήσει τα βιντεο τα σαιτ του και την κολοτρηπιδα του  :fuck2: αντε πια φορας παντελονια? :huh: :huh: :huh:
Δηλαδη ρε μεγαλε τι προτεινεις;;; να γινω φονιας κι εγκληματιας;;;
αφου πλεον καταλαβα τον αποτερω σκοπο του αστον να με βριζει.....λεφτα απο μενα δεν θα δει.....οσον αφορα την μυνηση που λες...ακουσα αρκετες νομικες συμβουλες

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Δηλαδη ρε μεγαλε τι προτεινεις;;; να γινω φονιας κι εγκληματιας;;;
αφου πλεον καταλαβα τον αποτερω σκοπο του αστον να με βριζει.....λεφτα απο μενα δεν θα δει.....οσον αφορα την μυνηση που λες...ακουσα αρκετες νομικες συμβουλες

φιλε σινοχαρα ελεος δηλαδη πως ειναι δυνατον να ασχολησε με τετοια ατομα !τον ειχα πετυχει στον πειραια μια φορα τυχαια και  ειχα κλασει στα γελια μιλαμε ο τυπος δεν υπαρχει !! θα παρω  το φιλο μου το τονυ να τον βαλει στην θεση του !!! θα καθαρισω για σενα !!!

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
φιλε σινοχαρα ελεος δηλαδη πως ειναι δυνατον να ασχολησε με τετοια ατομα !τον ειχα πετυχει στον πειραια μια φορα τυχαια και  ειχα κλασει στα γελια μιλαμε ο τυπος δεν υπαρχει !! θα παρω  το φιλο μου το τονυ να τον βαλει στην θεση του !!! θα καθαρισω για σενα !!!
Ο ανθρωπος εκτος απο ξεφτιλας ειναι και για πολλες κλωτσιες αλλα και για γελια. πιο ηλιθιος και απο την σκια του...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ

προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ

οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου

οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα

Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!

Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα

ΠΡΟΣΟΧΗ

Γαμάτο!

Μου έκανε τεράστια εντύπωση το ότι έκανες ολόκληρο θέμα για κάτι που εμένα είναι η καθημερινότητα μου στο σάιτ.
Που οι περισσότεροι σε υποστήριξαν λέγοντάς σου "δεν είναι πράγματα αυτά" και "να πας σε δικηγόρο" , ενω εμένα θα μου έλεγαν "τι κλαίγεσαι μωρή" και "καλά να πάθεις" και που και οι μοντερειτορς "έσβηναν τα ποστς ενώ εγώ αν τους το έλεγα θα μου έλεγαν να πάρω τα @@ τους.

Όχι πως έχεις άδικο, έχεις χίλια δίκια, εδώ μέσα κυκλοφορούν πολλά ψυχάκια που δεν έχουν τι να κάνουν και παθαίνουν εμμονές.

Παρ'όλα αυτά επειδή θα μου πουν πως εγώ η ίδια εκτέθηκα γι' αυτό δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω, να ξέρεις κι εσύ ότι απ'τη στιγμή που ανεβάζεις φωτογραφίες στο facebook δυστυχώς οι φωτογραφίες πλέον ανήκουν στο facebook και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει όποιος θέλει.
Είναι απ'αυτούς τους κανονισμούς με τα ψιλά γράμματα που τους αγνοούμε...

Έχεις όμως απόλυτο δίκιο, δεν πρέπει τέτοιες συμπεριφορές να μένουν ατιμώρητες.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σιγά τα ωά. Κι'εμένα ο μακαρίτης ο ποντικούλης και η συμμορία του μου έστελναν πμ όπου μου έλεγαν να προσέχω τι γράφω γιατί ξέρουν που μένω. Από νταήδες του διαδικτύου να φάνε κι'οι κότες.
:2funny:

Ξεχασες τοτε που σε απειλουσαν πως θα σου φανε τη γυναικα  :zfuck: :2funny:

index.php

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom