Ακινδυνο οχι,ξεφτιλα και ξοφλημενο ναι...Αυτο δεν τον κανει απαραιτητα ακινδυνο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Του μοιαζει ομως ε?
Επισκέπτης
το αστειο ειναι οτι θεωρει τον εαυτο του ομορφο κσι εξυπνο και ακομα και τωρα με κραζει η ξεφωνισμενη λουλου στο θρεντ της ουκρανιας
ο πεπονοκτηνοβατης
ο πεπονοκτηνοβατης
ο πεπονοκτηνοβατης
Πεπονοβατης ειναι πιο σωστο.
Επισκέπτης
κατα δηλωση του εχει γαμησει γιδα που τον κολλησε κονδυλωματαΠεπονοβατης ειναι πιο σωστο.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
κατα δηλωση του εχει γαμησει γιδα που τον κολλησε κονδυλωματα
Ούτε γίδα δε μπορείς να γαμήσεις ακάποτα τη σημερινή εποχή
Επισκέπτης
γαμησε τα ρε λίονταριΟύτε γίδα δε μπορείς να γαμήσεις ακάποτα τη σημερινή εποχή
αυτα ειναι να γαμησεις γιδι και να κολησεις ΣΜΝ
μα κι αυτη η γιδα σε ολους ετσι το εδινε;;;;
τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!
blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ρε μπαγλαμαδοπαιχτη τι μας τα πριξες και εσύ ολο φρου φρου και κλάμα είσαι αν σε ενοχλεί πραγματικά τράβα του μια μήνηση και τέλος! ;) ;) ;) Η βρες τον παπαριτς να του σβήσει τα βιντεο τα σαιτ του και την κολοτρηπιδα του αντε πια φορας παντελονια?γαμησε τα ρε λίονταρι
αυτα ειναι να γαμησεις γιδι και να κολησεις ΣΜΝ
μα κι αυτη η γιδα σε ολους ετσι το εδινε;;;;
Επισκέπτης
Δηλαδη ρε μεγαλε τι προτεινεις;;; να γινω φονιας κι εγκληματιας;;;Ρε μπαγλαμαδοπαιχτη τι μας τα πριξες και εσύ ολο φρου φρου και κλάμα είσαι αν σε ενοχλεί πραγματικά τράβα του μια μήνηση και τέλος! ;) ;) ;) Η βρες τον παπαριτς να του σβήσει τα βιντεο τα σαιτ του και την κολοτρηπιδα του αντε πια φορας παντελονια?
αφου πλεον καταλαβα τον αποτερω σκοπο του αστον να με βριζει.....λεφτα απο μενα δεν θα δει.....οσον αφορα την μυνηση που λες...ακουσα αρκετες νομικες συμβουλες
Δηλαδη ρε μεγαλε τι προτεινεις;;; να γινω φονιας κι εγκληματιας;;;
αφου πλεον καταλαβα τον αποτερω σκοπο του αστον να με βριζει.....λεφτα απο μενα δεν θα δει.....οσον αφορα την μυνηση που λες...ακουσα αρκετες νομικες συμβουλες
φιλε σινοχαρα ελεος δηλαδη πως ειναι δυνατον να ασχολησε με τετοια ατομα !τον ειχα πετυχει στον πειραια μια φορα τυχαια και ειχα κλασει στα γελια μιλαμε ο τυπος δεν υπαρχει !! θα παρω το φιλο μου το τονυ να τον βαλει στην θεση του !!! θα καθαρισω για σενα !!!
Ο ανθρωπος εκτος απο ξεφτιλας ειναι και για πολλες κλωτσιες αλλα και για γελια. πιο ηλιθιος και απο την σκια του...φιλε σινοχαρα ελεος δηλαδη πως ειναι δυνατον να ασχολησε με τετοια ατομα !τον ειχα πετυχει στον πειραια μια φορα τυχαια και ειχα κλασει στα γελια μιλαμε ο τυπος δεν υπαρχει !! θα παρω το φιλο μου το τονυ να τον βαλει στην θεση του !!! θα καθαρισω για σενα !!!
Επισκέπτης
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ
προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ
οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου
οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα
Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!
Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα
ΠΡΟΣΟΧΗ
Γαμάτο!
Μου έκανε τεράστια εντύπωση το ότι έκανες ολόκληρο θέμα για κάτι που εμένα είναι η καθημερινότητα μου στο σάιτ.
Που οι περισσότεροι σε υποστήριξαν λέγοντάς σου "δεν είναι πράγματα αυτά" και "να πας σε δικηγόρο" , ενω εμένα θα μου έλεγαν "τι κλαίγεσαι μωρή" και "καλά να πάθεις" και που και οι μοντερειτορς "έσβηναν τα ποστς ενώ εγώ αν τους το έλεγα θα μου έλεγαν να πάρω τα @@ τους.
Όχι πως έχεις άδικο, έχεις χίλια δίκια, εδώ μέσα κυκλοφορούν πολλά ψυχάκια που δεν έχουν τι να κάνουν και παθαίνουν εμμονές.
Παρ'όλα αυτά επειδή θα μου πουν πως εγώ η ίδια εκτέθηκα γι' αυτό δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω, να ξέρεις κι εσύ ότι απ'τη στιγμή που ανεβάζεις φωτογραφίες στο facebook δυστυχώς οι φωτογραφίες πλέον ανήκουν στο facebook και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει όποιος θέλει.
Είναι απ'αυτούς τους κανονισμούς με τα ψιλά γράμματα που τους αγνοούμε...
Έχεις όμως απόλυτο δίκιο, δεν πρέπει τέτοιες συμπεριφορές να μένουν ατιμώρητες.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.356
- Πόντοι
- 12.756
"έσβηναν τα ποστς ενώ εγώ αν τους το έλεγα θα μου έλεγαν να πάρω τα @@ τους.
Ο καθενας οτι του αξιζει παιρνει
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν το ζηταγες απο τον γκαστεζ που σου ειχε αδυναμια, γιαυτοοι μοντερειτορς "έσβηναν τα ποστς ενώ εγώ αν τους το έλεγα θα μου έλεγαν να πάρω τα @@ τους.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σιγά τα ωά. Κι'εμένα ο μακαρίτης ο ποντικούλης και η συμμορία του μου έστελναν πμ όπου μου έλεγαν να προσέχω τι γράφω γιατί ξέρουν που μένω. Από νταήδες του διαδικτύου να φάνε κι'οι κότες.
Ξεχασες τοτε που σε απειλουσαν πως θα σου φανε τη γυναικα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ο καθενας οτι του αξιζει παιρνει
παιρνει σβαρνα τα θρεντ η ζητιανα της προσοχης
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποιος μαλακας αφησε ανοικτη την πορτα του θρεντ της αντε να την ξαναμαζεψουμε τωρα.... :Sπαιρνει σβαρνα τα θρεντ η ζητιανα της προσοχης
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ποιος μαλακας αφησε ανοικτη την πορτα του θρεντ της αντε να την ξαναμαζεψουμε τωρα.... :S
οταν παρει τα τσισα θα στρωσει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.356
- Πόντοι
- 12.756
παιρνει σβαρνα τα θρεντ η ζητιανα της προσοχης
για εδω ειναι , να κλεισει η πορτα πισω της και να μην ξανα ανοιξει