redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι νεκροπαπουτσο ειναι αυτο ρε τυπε :S
τι νεκροπαπουτσο ειναι αυτο ρε τυπε :S
ο σταμ 90 τα λεει αυτά.............διπλατο δεξι αρχιδι του αχαχουχα ειναι ;)
ποιος ειναι αυτος? υπαρχει τετοιο νικ? ειναι ανυπαρκτο αυτο το νικ τυπε ;)ο σταμ 90 τα λεει αυτά.............διπλα
θα βαλει ολους τους νωντοτυπους υποψηφιους για μαλακες του μπου.κομ :Sποιος ειναι αυτος? υπαρχει τετοιο νικ? ειναι ανυπαρκτο αυτο το νικ τυπε ;)
δεν με νοιαζει τι θα κανει το ανυπαρκτο νικ αλλα αμα ο γλιτσας κανει πλατες σε εναν προδοτη του σαϊτ θα ειναι συνενοχος στην προδοσια και θα πρεπει να μπαναριστει! ακους αντι τι φιδια εχεις στον κορφο σου? ;)θα βαλει ολους τους νωντοτυπους υποψηφιους για μαλακες του μπου.κομ :S
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ
προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ
οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου
οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα
Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!
Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα
ΠΡΟΣΟΧΗ
....τον απαξιώνετε έμαθα?ποιος ειναι αυτος? υπαρχει τετοιο νικ? ειναι ανυπαρκτο αυτο το νικ τυπε ;)
καργα ;) ληθη....τον απαξιώνετε έμαθα?
δεν υπαρχει τυπε ;)....τον απαξιώνετε έμαθα?
δεν με νοιαζει τι θα κανει το ανυπαρκτο νικ αλλα αμα ο γλιτσας κανει πλατες σε εναν προδοτη του σαϊτ θα ειναι συνενοχος στην προδοσια και θα πρεπει να μπαναριστει! ακους αντι τι φιδια εχεις στον κορφο σου? ;)
δεν υπαρχει τυπε ;)
καργα ;) ληθη
εγκληματικη οργανωση τυπεδεν με νοιαζει τι θα κανει το ανυπαρκτο νικ αλλα αμα ο γλιτσας κανει πλατες σε εναν προδοτη του σαϊτ θα ειναι συνενοχος στην προδοσια και θα πρεπει να μπαναριστει! ακους αντι τι φιδια εχεις στον κορφο σου? ;)
αυτος νομιζει οτι ειμαι τυπογραφος αλλα εμενα εννοει ναιskinohara,εσυ εισαι ο τυπογραφος??
αυτος που νομιζεις ειναιΕγω δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ, αλλα αν προκειται για αυτον που νομιζω ειναι ισως ο πιο ξεφτιλας ανθρωπος που εχω γνωρισει. πολυ ηλιθιος και ισως και πιο ηλιθιος απο τον σκυλο του Λουκυ Λουκ...
Εγω δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ, αλλα αν προκειται για αυτον που νομιζω ειναι ισως ο πιο ξεφτιλας ανθρωπος που εχω γνωρισει. πολυ ηλιθιος και ισως και πιο ηλιθιος απο τον σκυλο του Λουκυ Λουκ...
Αυτο δεν τον κανει απαραιτητα ακινδυνο.Εγω δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ, αλλα αν προκειται για αυτον που νομιζω ειναι ισως ο πιο ξεφτιλας ανθρωπος που εχω γνωρισει. πολυ ηλιθιος και ισως και πιο ηλιθιος απο τον σκυλο του Λουκυ Λουκ...
Εδώ μέσα και γενικά στο internet διαφωνούμε, τσακωνόμαστε και ενίοτε βριζόμαστε σε καθημερινή βάση
Λόγω της ανωνυμίας αυτό είναι μέχρι ενός σημείου "ανεκτό", αφού υποτίθεται ότι ο ένας βρίζει το περιορισμένο εικονικό προφίλ που ο άλλος έχει σχηματίσει μέσω των απόψεων του, στα διάφορα θρεντ
και θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε
Όταν όμως οι επιθέσεις γυρίζουν σε προσωπικό επίπεδο, και ειδικά όταν ανέβουν φωτογραφίες ή ειπωθούν ονόματα τότε το πράμα γίνεται 100.000 φορές πιο σοβαρό και μπορεί να φτάσει άνετα μέχρι την αστυνομία και τα δικαστήρια
Με αυτά τα πράματα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ...