Νέα

εκβιασμος απο μελος του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι νεκροπαπουτσο ειναι αυτο ρε τυπε :S
cofin-thumb-large.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θα βαλει ολους τους νωντοτυπους υποψηφιους για μαλακες του μπου.κομ  :S
δεν με νοιαζει τι θα κανει το ανυπαρκτο νικ αλλα αμα ο γλιτσας κανει πλατες σε εναν προδοτη του σαϊτ θα ειναι συνενοχος στην προδοσια και θα πρεπει να μπαναριστει! ακους αντι τι φιδια εχεις στον κορφο σου?  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ

προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ

οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου

οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα

Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!

Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ο εκβιασμός είναι κακούργημα και αντιμετωμετωπίζεται νομικά. Μη διστάσεις να φέρεις την αστυνομία στον κάθε επίδοξο κακοποιό. Προσωπικά βρέθηκα πολύ κοντά στο να καταθέσω μήνυση όταν κάποιος αλήτης εξύβρισε τους νεκρούς μου, αλλά μετά από συμβουλή μελών του σάιτ, μετεπείσθην και έδωσα τόπο στην οργή.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν με νοιαζει τι θα κανει το ανυπαρκτο νικ αλλα αμα ο γλιτσας κανει πλατες σε εναν προδοτη του σαϊτ θα ειναι συνενοχος στην προδοσια και θα πρεπει να μπαναριστει! ακους αντι τι φιδια εχεις στον κορφο σου?  ;)

Όποιος αποχωρεί από το σάιτ βρίζοντας πρέπει να γίνεται μπαν ή έστω μιουτ.

Άλλο να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που φεύγει φιλικά για δικούς του λόγους.

Και άλλο στον αμετανόητο που στρέφεται εναντίον του σάιτ.

Δε γίνεται να μας χτυπάνε και να τους ανοίγουμε ανά πάσα στιγμή την πόρτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγκληματικη οργανωση τυπε :grin:
να στειλεις τον φακελο στον αρειο παγο :grin:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
skinohara,εσυ εισαι ο τυπογραφος??

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Εγω δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ, αλλα αν προκειται για αυτον που νομιζω ειναι ισως ο πιο ξεφτιλας ανθρωπος που εχω γνωρισει. πολυ ηλιθιος και ισως και πιο ηλιθιος απο τον σκυλο του Λουκυ Λουκ...

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εγω δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ, αλλα αν προκειται για αυτον που νομιζω ειναι ισως ο πιο ξεφτιλας ανθρωπος που εχω γνωρισει. πολυ ηλιθιος και ισως και πιο ηλιθιος απο τον σκυλο του Λουκυ Λουκ...
αυτος που νομιζεις ειναι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

rantaplan-o-nonos-teuhos-no2-etos-2002.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτο δεν τον κανει απαραιτητα ακινδυνο.

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Εδώ μέσα και γενικά στο internet διαφωνούμε, τσακωνόμαστε και ενίοτε βριζόμαστε σε καθημερινή βάση

Λόγω της ανωνυμίας αυτό είναι μέχρι ενός σημείου "ανεκτό", αφού υποτίθεται ότι ο ένας βρίζει το περιορισμένο εικονικό προφίλ που ο άλλος έχει σχηματίσει μέσω των απόψεων του, στα διάφορα θρεντ
και θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε

Όταν όμως οι επιθέσεις γυρίζουν σε προσωπικό επίπεδο,  και ειδικά όταν ανέβουν φωτογραφίες ή ειπωθούν ονόματα τότε το πράμα γίνεται 100.000 φορές πιο σοβαρό και μπορεί να φτάσει άνετα μέχρι την αστυνομία και τα δικαστήρια 

Με αυτά τα πράματα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ...

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom