Νέα

Εκτός Λειτουργίας το ebanking της Eurobank για πάνω από 1 Ώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα j80dimitro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

j80dimitro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
To ebanking της Eurobank αρχικά από τις 11:00 άρχισε να σέρνεται και κατά τις 11:50 έως τις 12:50 ήταν
εκτός λειτουργίας. Απαράδεκτη είναι η Τράπεζα για τη μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και οι
αιτιολογήσεις που δίνει είναι επιεικώς της πλάκας ... αρχικά μου είπαν ότι πραγματοποιούν αναβάθμηση της
πλατφόρμας ... και μόλις άρχισα να τους βρίζω και να τους λέω ότι έιναι ώρα αιχμής για το Χρηματιστήριο κλπ, μου
είπαν το απίστευτο ....
                          ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ !!!!

Καλά ρε Μαλάκες της Eurobank τι Disaster and Recovery Plan έχετε και πώς προστατεύετε τους ΚΑΤΑΘΈΤΕΣ ΣΑΣ ...;

Συνημμένα

• eurobank_down.JPG
    eurobank_down.JPG
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 12

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και εσυ ως αντρας που σεβεται τον εαυτο σου ειπες να ανοιξεις αυτο το θεμα στο μπουρδελα.κομ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
J

j80dimitro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
και εσυ ως αντρας που σεβεται τον εαυτο σου ειπες να ανοιξεις αυτο το θεμα στο μπουρδελα.κομ   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το site είναι πολύ δημοφιλές και το χρησιμοποιεί για να ενημερωθεί πολύς κόσμος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
To ebanking της Eurobank αρχικά από τις 11:00 άρχισε να σέρνεται και κατά τις 11:50 έως τις 12:50 ήταν
εκτός λειτουργίας. Απαράδεκτη είναι η Τράπεζα για τη μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και οι
αιτιολογήσεις που δίνει είναι επιεικώς της πλάκας ... αρχικά μου είπαν ότι πραγματοποιούν αναβάθμηση της
πλατφόρμας ... και μόλις άρχισα να τους βρίζω και να τους λέω ότι έιναι ώρα αιχμής για το Χρηματιστήριο κλπ, μου
είπαν το απίστευτο ....
                          ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ !!!!

Καλά ρε Μαλάκες της Eurobank τι Disaster and Recovery Plan έχετε και πώς προστατεύετε τους ΚΑΤΑΘΈΤΕΣ ΣΑΣ ...;
σοβαρη τραπεζα τυπε
εδω σου στελνουν χαρτι οτι χρωστας 1 λεπτο μιλαμε

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
η χειρότερη όμως !!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:grin: :sunglasses: και δεν ειχες να τους δωσεις τα ψιλα τυπε? :grin:μονο με πακετα απο 500αρικα πληρωνεις φανταζομαι :sunglasses:
τυπε το ξεπληρωσα και ξαφνικα μου σκαει ενα χαρτι οτι χρωσταω 1 λεπτο :2funny:
παω στο μπουρδελο τους και τους λεω καλα ρε μονο το χαρτι που στειλατε ειναι πιο ακριβο
και τι χειροτερο ξερεις ποιο ηταν?οτι θελαν να τους πληρωσω το 1 λεπτο
και μου εδωσαν και αποδειξη :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε το ξεπληρωσα και ξαφνικα μου σκαει ενα χαρτι οτι χρωσταω 1 λεπτο :2funny:
παω στο μπουρδελο τους και τους λεω καλα ρε μονο το χαρτι που στειλατε ειναι πιο ακριβο
και τι χειροτερο ξερεις ποιο ηταν?οτι θελαν να τους πληρωσω το 1 λεπτο
και μου εδωσαν και αποδειξη :2funny:
Σημασια εχει οτι δεν εχασαν ουτε ενα λεπτο

Τα εξοδα (χαρτι εκτυπωση και αποστολη) μπορει να ηταν περισσοτερα, αλλα προβλεπονται στα λειτουργικα εξοδα της τραπεζας αυτα

Αυτο αν μη τι αλλο, προσδιδει επαγγελματισμο με ψυχρη λογιστικη λογικη.... Καλα κανουν !!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σημασια εχει οτι δεν εχασαν ουτε ενα λεπτο

Τα εξοδα (χαρτι εκτυπωση και αποστολη) μπορει να ηταν περισσοτερα, αλλα προβλεπονται στα λειτουργικα εξοδα της τραπεζας αυτα

Αυτο αν μη τι αλλο, προσδιδει επαγγελματισμο με ψυχρη λογιστικη λογικη.... Καλα κανουν !!!!!!
η ταλαιπωρια του πελατη και οτι δεν θα ξαναπατησω στην τραπεζα τους εχει ληφθει υποψιν τους τυπε? :grin:

OP
OP
J

j80dimitro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο τη Χρηματιστηρική Μερίδα έχω αφήσει εκεί και δεν αξίζει αφού χρεώνουν 1% στην αγορά και 1% στην πώληση Μετοχών, σε αντίθεση με την Κύπρου
που χρεώνει 0,25%.

Με καταθέσεις σε USD και AUD που είχα, μου ζήτησαν 5% commission, πριν δύο μήνες και έκαναν να μου τα δώσουν τα χρήματά μου γύρω στο μήνα.
Οι Καταθέσεις έχουν την καλύτερη απόδοση, την περίοδο αυτή, ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

OP
OP
J

j80dimitro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλά βρε κόπανε τι σχέση έχει το disaster and recovery plan ?

Το Disaster and Recovery συνηθίζεται σε Τράπεζες, Εταιρείες τηλ/νιων, αεροδρόμια Κόπανε (για να σου ανταποδώσω το χαρακτηρισμό)
και γενικότερα όπου πέφτει χρήμα ... θα έπρεπε να υπάρχει disaster site σε άλλο datacenter, εναλλακτικός τηλ/κος πάροχος κλπ ώστε
ο πελάτης να μην έχει πρόβλημα.

Τα 99.999% ("five nines") uptime είναι μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας 5 λεπτά σε ένα χρόνο. Είναι ένα νούμερο στο οποίο μια σοβαρή Τράπεζα
πρέπει να κινείται. Αυτοί είχαν 1 ώρα downtime σε 1 ημέρα χαζούλη  :jerking:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Το Disaster and Recovery συνηθίζεται σε Τράπεζες, Εταιρείες τηλ/νιων, αεροδρόμια Κόπανε (για να σου ανταποδώσω το χαρακτηρισμό)
και γενικότερα όπου πέφτει χρήμα ... θα έπρεπε να υπάρχει disaster site σε άλλο datacenter, εναλλακτικός τηλ/κος πάροχος κλπ ώστε
ο πελάτης να μην έχει πρόβλημα.

Τα 99.999% ("five nines") uptime είναι μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας 5 λεπτά σε ένα χρόνο. Είναι ένα νούμερο στο οποίο μια σοβαρή Τράπεζα
πρέπει να κινείται. Αυτοί είχαν 1 ώρα downtime σε 1 ημέρα χαζούλη  :jerking:

Τι σχέση έχει το availability με το disaster όπου μιλάμε για καταστροφή δλδ σεισμό, πυρκαγιά, τυφώνα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Εκει εχει νόημα το recovery για να είναι σε θέση η οποιαδήποτε εταιρεία,οργανισμός να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει σε κάποιο Α επίπεδο.

Το DISASTER & RECOVERY AΣΧΕΤΕ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. ΆΛΛΟ ΤΟ AVAILABILITY THΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ KAI AΛΛΟ ΤΟ D&R. ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom