Νέα

Εκτος απο το ebay. Υπαρχει μηπως αλλη διεθνη ιστοσελιδα για δημοπρασιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανοιγω αγαπητοι  φιλοι μου αυτο το θεμα σχετικα αν υπαρχει αλλη δημοφιλης διεθνης ιστοσελιδα για δημοπρασιες ( αγορες και πωλησεις  αγαθων ) εκτος απο το ebay. Απο το ebay ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος και πικραμενος σχετικα με την πολιτικη τους. Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. Ενδιαφερομαι να πουλησω αγαθα.

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Γεια σου φιλε,

Ημουν και εγω ετοιμος για ebay να ξεκινησω. Μπορεις να μου πεις τι σε χαλασε; Τωρα ψάχνομαι για Ricardo.gr εχεις γνωμη;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Τωρα ψάχνομαι για Ricardo.gr εχεις γνωμη;

δεν ειναι κακό το ricardo , εχω πουλήσει αρκετα πραγματα από εκει . Απλα τωρα τελευταια εχω πολλες πωλήσεις που ο αγοραστης εξαφανίζεται και με δυσκολευουν στην επιστροφη των τελών πώλησης (μικροποσα ειναι).

Και το emarket.gr υπάρχει για Ελλαδα (επειδη ειναι πιο παλιό τα μελη του ειναι πιο εξοικοιωμενα με το ιντερνετ, αλλα εχει χασει την παλια του αιγλη)

To ebay εχει το κακό οτι πληρωνεις για την δημοσιευση της δημοπρασίας .

Εδω υπάρχει συγκριτικό για τα διαφορα διεθνη σαητ δημοπρασιων.

Από Ελλάδα πάντως δεν συμφερει να στελνεις πραγματα εξω . Ακομά και τα ΕΛΤΑ ειναι ποανάκριβα

Απόστολη δεματός  1 κιλου κοστιζει από 20€

Τρατζικ

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει καλυτερο απο το ebay.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Καποτε πολυ καλο ηταν το fleamarket που μετα εγινε emarket αλλα για καποιο λογο το κανανε σαν τα μουτρα
τους και μεινανε 3 και ο κουκος. για αγγελιες και οχι δημοπρασιες οσες φορες πηρα κατι (μεταχειρισμενο)
απο το Insomnia εμεινα ευχαριστημενος, αλλα σαν το ebay δεν εχει

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καλύτερο και πιο αξιόπιστο από το ebay δεν υπάρχει.Πάντως συμβουλή να αγοράζεις από το site στο UK γιατί από Αμερική αργούν πολύ να έρθουν τα πράγματα που αγοράζεις και ενδέχεται να τα μπλοκάρουν στο τελωνείο..

Εναλλακτικά αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η δημοπρασία αλλά η αγορά πας σε amazon

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πάντως συμβουλή να αγοράζεις από το site στο UK γιατί από Αμερική αργούν πολύ να έρθουν τα πράγματα που αγοράζεις και ενδέχεται να τα μπλοκάρουν στο τελωνείο..
το ebay uk ειναι συνηθως πιο ακριβο,λογω λιρας (χανει το ευρω στην ισοτιμια).Δυστηχως το ebay Αμερικης ειναι πιο φτηνο,αλλα τα πραγματα αργουν να ερθουν, οχι μονο λογω αποστασεων αλλα κ λογω της μαλακιας που δερνει τους δικους μας τελωνειακους.... :jerking: :jerking: :jerking:...καποτε περιμενα δεμα κ εκανε να ερθει  37 εργασιμες μερες...το ειχα για ξεγραμμενο.
Στο τελωνειο σταματανε συνηθως ευφλεκτα υλικα,πχ. σπρεΰ,αλλα δεν ειναι ο κανονας...π.χ. εχω αγορασει ασετον κ ακρυλικο υγρο απο Κινα κ περασαν στο ντουκου...τα μεγαλα ομως δεματα παντα ΄΄φρεναρουν΄΄ τελωνειο...τελος το παλιο κολπο gift για μεγαλης αξιας δεματα δεν πιανει...ειδικα τα τελευταια χρονια που το κρατος ψαχνει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι.Αυτα.
Μια ερωτηση...επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα σαν seller στο ebay ,παντα ημουν buyer ,ξερει κανει ποσο παει το μαλλι για αναρτηση πωλησης?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
το ebay uk ειναι συνηθως πιο ακριβο,λογω λιρας (χανει το ευρω στην ισοτιμια).Δυστηχως το ebay Αμερικης ειναι πιο φτηνο,αλλα τα πραγματα αργουν να ερθουν, οχι μονο λογω αποστασεων αλλα κ λογω της μαλακιας που δερνει τους δικους μας τελωνειακους.... :jerking: :jerking: :jerking:...καποτε περιμενα δεμα κ εκανε να ερθει  37 εργασιμες μερες...το ειχα για ξεγραμμενο.
Στο τελωνειο σταματανε συνηθως ευφλεκτα υλικα,πχ. σπρεΰ,αλλα δεν ειναι ο κανονας...π.χ. εχω αγορασει ασετον κ ακρυλικο υγρο απο Κινα κ περασαν στο ντουκου...τα μεγαλα ομως δεματα παντα ΄΄φρεναρουν΄΄ τελωνειο...τελος το παλιο κολπο gift για μεγαλης αξιας δεματα δεν πιανει...ειδικα τα τελευταια χρονια που το κρατος ψαχνει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι.Αυτα.
Μια ερωτηση...επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα σαν seller στο ebay ,παντα ημουν buyer ,ξερει κανει ποσο παει το μαλλι για αναρτηση πωλησης?

Εγώ το Σεπτέμβρη πέρσυ παρήγγειλα μια φτηνή μπαταρία για το κινητό μου από το αμερικάνικο ebay και πέρασε 1μισος μήνας και δεν το είχα λάβει.Σκέφτηκα να γράψω στον τύπο να μου επιστρέψει τα λεφτά αλλά είπα να πάει να γαμηθεί για κάπου 4 ευρώ.Τλικά το έλαβα μετά από 2 μήνες και κάτι μέρες..

tesla

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο μόνος σοβαρός ανταγωνιστής είναι το www.alibaba.com]www.alibaba.com[/url] Οι συναλλαγές είναι κάπως πιο επαγγελματικές (πχ συνεννοείσαι με τον πωλητή για ποσότητα/τιμή), αλλά έχω αγοράσει πολλά πράγματα χωρίς θέμα.
Τελευταία έφτιαξαν και το www.aliexpress.com]www.aliexpress.com[/url] που απευθύνεται σε απλούς χρήστες - ουσιαστικά κλώνος του ebay.

Υπάρχει και το craigslist - κάτι ανάμεσα σε παζάρι και ντόπιες αγγελίες - αλλά δυστυχώς δεν είναι ακόμα ανεπτυγμένο στην Ελλάδα.

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Μια φορα εχω αγορασει απο το eBid.com ισως να θελετε να το δειτε μιας κ απο πωλησεις δεν γνωριζω παρα πολλα.2-3 φορες εχω πουλησει μονο απο ebay

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom