Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Με τόσους ισλαμηστές που έχουμε εδω λογικό θα είναι να υπαρχουν και "φανατικοί μουσουλμάνοι καμικαζοι αυτοκτονιάς" κατα τα άλλα ο ΓΑΠ θέλει να τους δωσει και ιθαγενια γιανα τον ψηφίζουν  :think: :think: :think: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΕΞΩ τα ΠΑΚΙΑ απο την ΕΛΛΑΔΑ Plus ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τοσες περιοχες υπαρχουν με κεντρα διασκεδασης κλπ ,σιγα μην βγουμε εδω ρε συ!! Κεντρο αθηνας ειμαστε
Σωστος :rockon:...απλα δεν μπορουμε πλεον, ανετα στα κοντινα!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμα βγειτε οποιο βραδυ θελετε..και σε οποιο σημειο της Πατησιων θελετε οι μαυρες κανουν παρελαση στη βιζιτα....το κεντρικο σημειο η φωλια τους ειναι γυρω απο την Κολιατσου....ηθελα να ηξερα οι Αρχες, μονο στα μπουρδελα κανουν εφοδους!!!!!!Εδω περπατας να πας καπου...π.χ για σουβλακια και σου την πεφτουν στην ψυχα και με επιμονη!!!!!Προχτες κραταγα κατι σουβλακια και επεστρεφα σπιτι.... και μου την πεφτει μια μαυρη το ξεκινησε απο 30 ευρω...εβλεπε οτι δεν τις απαντουσα και το εφτασε στα δεκα ευρω....παλι εβλεπε οτι προχωρουσα και δεν εδινα σημασια...και τι μου λεει? θα μου δωσεις σουβλακι να φαω? Ειδε αυτη την σακουλα απο σουβλατζιζικο και το μυρισε....Δεν εκανα καμια κινηση και συνεχισα το περπατημα μου και με παρατησε στην ησυχια μου!!!!!!!!!! Δεν λυπηθηκα να τις εδινα ενα....αλλα ανησυχησα μην μου την ειχαν στημενη καθως θα ανοιγα την σακουλα και θα ειχα εκει την προσοχη μου και ξεφυτρωναν τιποτα δικοι της με κανενα στιλετο και ζητουσαν χρηματα!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κοιταξτε ρε μουνοπανα, επαναστατες του κωλου τι καταφερατε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αμα βγειτε οποιο βραδυ θελετε..και σε οποιο σημειο της Πατησιων θελετε οι μαυρες κανουν παρελαση στη βιζιτα....το κεντρικο σημειο η φωλια τους ειναι γυρω απο την Κολιατσου....ηθελα να ηξερα οι Αρχες, μονο στα μπουρδελα κανουν εφοδους!!!!!!Εδω περπατας να πας καπου...π.χ για σουβλακια και σου την πεφτουν στην ψυχα και με επιμονη!!!!!Προχτες κραταγα κατι σουβλακια και επεστρεφα σπιτι.... και μου την πεφτει μια μαυρη το ξεκινησε απο 30 ευρω...εβλεπε οτι δεν τις απαντουσα και το εφτασε στα δεκα ευρω....παλι εβλεπε οτι προχωρουσα και δεν εδινα σημασια...και τι μου λεει? θα μου δωσεις σουβλακι να φαω? Ειδε αυτη την σακουλα απο σουβλατζιζικο και το μυρισε....Δεν εκανα καμια κινηση και συνεχισα το περπατημα μου και με παρατησε στην ησυχια μου!!!!!!!!!! Δεν λυπηθηκα να τις εδινα ενα....αλλα ανησυχησα μην μου την ειχαν στημενη καθως θα ανοιγα την σακουλα και θα ειχα εκει την προσοχη μου και ξεφυτρωναν τιποτα δικοι της με κανενα στιλετο και ζητουσαν χρηματα!!!!
μακρια από δαύτες
άμα σταματήσεις θα σου την πέσουν οι άλλες δίπλα της και δεν βγάζεις άκρη

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Τελικα ο Χρυσοχοιδης δεν ειναι τοσο κωλοφαρδος οσο αρχικα νομισαμε.Δεν εχουμε επαναληψη της περιπτωσης Ξηρου που ηταν και ο λογος της εξαρθρωσης της 17Ν (τουλαχιστον μεγαλου μερους της).
Κριμα για το παιδακι,ειδε τη τσαντα και θα σκεφτηκε οτι κατι μπορει να εχει μεσα.

Μια φορά σου κάθεται το Τζόκερ ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κατα τα υπολοιπα.... την Ελληνικη κοινη γνωμη την ενοχλησε, ενα ατυχες περιστατικο στην Παρελαση προχτες(με τις Ειδικες δυναμεις).... που.. ναι μεν επρεπε να γινει κριτικη οτι.... ηταν λαθος συνθημα σε δημοσιο χωρο...αλλα ειναι σε τελικη αναλυση.... σαν την μυγα στο γαλα μπροστα,  σε αλλα που συμβαινουν στις εποχες του Σημερα....δυστυχως η εγκληματικοτητα εχει ξεφυγει απο τον ελεγχο, παρα τις σοβαρες προσπαθειες της Αστυνομιας μας...ισως να ειναι λιγοι σε ανθρωπινο δυναμικο....ας ζητησουν απο τον Υπουργο... ενισχυση ανθρωπινου δυναμικου....ωστε να δημιουργηθουν νεες θεσεις εργασιας, για τους νεους μας!!!!!!!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατη δεν της εχωνες καμια μπατσα? Στο φιξ στο πάρκο μαζευονται πολλες

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Κατι τετοια γουρουνια πρεπει να τιμωρουνται εις θανατον.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γιατη δεν της εχωνες καμια μπατσα? Στο φιξ στο πάρκο μαζευονται πολλες
  Στο παλιο φιξ...τωρα παρκο..... οπως το πανε θα το κανουν κατασκηνωση οι μαυρουκες την νυχτα...θα εχει πλακα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
  Στο παλιο φιξ...τωρα παρκο..... οπως το πανε θα το κανουν κατασκηνωση οι μαυρουκες την νυχτα...θα εχει πλακα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ουστ απο δο με της βρωμιαρες και δεν θελω να προσβαλω καταγωγη ουτε φυλη ουτε χρωμα αλλα είνα ζωα μπορεις να τους μαζεψεις απο την ζουγκλα αλλα δεν μπορεις να παρεις την ζουγκλα απο μεσα τους!! Ασε που εχουν χιλιες δυο ασθενειες

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κατι τετοια γουρουνια πρεπει να τιμωρουνται εις θανατον.
Και οχι μονο τετοια γουρουνια...αλλα και αλλου ειδους γουρουνια πρεπει να παιρνουν πουλο.......πιστευω να με αντιλαμβανεσαι????????????

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε ουστ απο δο με της βρωμιαρες και δεν θελω να προσβαλω καταγωγη ουτε φυλη ουτε χρωμα αλλα είνα ζωα μπορεις να τους μαζεψεις απο την ζουγκλα αλλα δεν μπορεις να παρεις την ζουγκλα απο μεσα τους!! Ασε που εχουν χιλιες δυο ασθενειες
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ναι περιμενετε να σας ακουσουν εδω της 17 νοεμβρη που ρημαξανε τους μπάτσους πηγαν φυλακη και είναι ζωη και κοτα εκει μεσα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μονό μερικοί από την τελευταία φουρνιά… :uglystupid: :uglystupid:
Ειχαν συλλαβει τοτε......... την πραγματικη κεφαλη? :uglystupid:
Τα μεγαλα ονοματα ναι ξηρος,κουφοντινας,γιωσακης κλπ αλλοι εχουν αθωοθει
Ολοι αυτοι που εγραψες ηταν το κατω στρωμα....ποιοι ηταν ψηλα...πιστευω δεν θα το μαθουμε ποτε..γιατι θα γινει της πουτανας!!!!!!!!...μπορει να πεφτω εξω ομως και να ειναι αυτοι....σε καθε περιπτωση,εμενα παντως αυτοι μου φαινονται λιγοι οσον αφορα σε ικανοτητα και πληροφορηση στοχων που ειχαν, για να προκαλεσουν τοτε, τοσα χτυπηματα!!!!!!!!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Και ποιός μου λέει αμένα οτι αυτός που σκοτώθηκε δεν ηταν ισλαμιστής καμικάζι αυτοκτονίας και η βόμβα που είχε πάνω του έσκασε απο λάθος συνδεσμολογία ή καποιο αλλο σφάλμα και η βόμβο προωρηζόταν για αλλού άλλωστε οι ισλαμιστές απο μικρά παιδία φανατίζονται για τέτοια πράγματα μέσα σε τζαμία. Γι'αυτούς εμείς είμαστε άπιστοι

Συνημμένα

• islm-pc2.jpg
    islm-pc2.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • jihad_apocalypse_3.jpg
    jihad_apocalypse_3.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom