Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το μεγαλειο των καναλιων!!!!!!!!!!!!ρε συ το σκαι λεει οτι ειναι 15χρονο αγορι και πιθανως γιος της γυναικας....
Το μεγαλειο των καναλιων!!!!!!!!!!!!ρε συ το σκαι λεει οτι ειναι 15χρονο αγορι και πιθανως γιος της γυναικας....
βρε καλως την....Αυτο δεν αλλάζει.
2 φορες σκατά που έφαγε εναν αθωο ξυπολητο και άσχετο ανθρωπο....
βρε καλως την....
Τι κανεις μωρη βιολετα?Καλώς σε βρήκα λουλουδω
Τι κανεις μωρη βιολετα?
στο γουδι...Καλά είμαι μωρή τουλίπα. φροντίζω τον κήπο.
αλλά ας επανέλθουμε....
Αν, [size=16pt]λέω αν[/size], η ιστορία έχει έτσι, συνυπογράφω το παρακάτω κείμενο:
Η ιστορία έχει ως εξής. Μια Αφγανή μητέρα με τα δύο της παιδιά περπατούσε επί της οδού Ιακωβάτων στα Πατήσια όπου έχει πολλά γκέτο με ξένους.
Συχνά η οικογένεια έψαχνε για αντικείμενα που θα τους ήταν χρήσιμα και έτσι έκαναν και στις 22.41 στον κάδο όταν ο 15χρονος πλησίασε τον κάδο και πήρε το σακ βουαγιάζ όπου...
θεωρούσε ότι θα είχε ρούχα. Η βόμβα έσκασε στα χέρια του! Τηλεφώνημα δεν υπήρχε ίσως γιατί μόλις είχε τοποθετηθεί και οι τρομοκράτες δεν είχαν προλάβει να απομακρυνθούν από το σημείο. Το κακό όμως έγινε και είτε είναι "πυρήνες" είτε ο "Ε.Α." θέλουν κρέμασμα! Απλό είναι. Τέλος η ασυλία. Τσακίστε τα κωλόπαιδα. Όποια και αν είναι. Το λέγαμε προχθες ότι πρέπει να υπάρχει προσοχή αλλά μην γίνει το κακό.
Οι αρχές θεώρησαν ότι ήταν ο τρμοκράτης γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχει η άλλη Ελλάδα. Αυτή που ψάχνει σε κάδους σκουπιδιών. Προφανώς ούτε οι τρομοκράτες των βορείων προαστίων.
Σιγα σιγα αλλαζουν τα δεδομενα....βρεθηκε παντως Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να γραψει για σκατα στο λακο του τρομοκρατη κλπ κλπ
τελικα ο γιος της ηταν...
Η ουσια ειναι μια οτι το ΤΟΞΟ του κεντρου των Αθηνων..Πατησια..Κολιατσου...Πλ. Αμερικης...Κυψελη..Αγ.Παντελεημονας...εχει γεμισει απο διαφορες Εθνικοτητες ξενους και εμεις οι ντοπιοι Ελληνες που ζουμε σε αυτες τις Περιοχες φοβομαστε και την σκια μας, με οσα γινονται.... και σας πληροφορω οτι καθημερινα στις ειδησεις, σε αυτες τις περιοχες αναφερουν και κατι....ειτε ληστεια...ειτε φονο...ειτε βομβα(οπως τωρα)...ειτε χιλια δυο...και το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απο τους ξενους...ασε που στις πολυκατοικιες τωρα, σε αυτες τις περιοχες, ο Ελληνας ειναι ειδος προς εξαφανιση!!!!!!Γι αυτο αγαπητοι μου φιλοι πρεπει να βρεθει λυση....οριστε τωρα....Αφγανος και μαλλον 15 χρονων λεει τωρα και το ΑLTER...δεν εχει ξεκαθαριστει..... αν την μετεφερε την βομβα.......η..... αν ειδε την τσαντα στο δρομο και την σκαλισε μπας και βρει τιποτα ο αμοιρος..... και του εσκασε στα χερια!!!!!!!! Αν ειναι το τελευταιο, ποιοι τοτε την αφησαν την τσαντα???Αλλοι λένε ο αντρας της αλλοι ο γιος της αλλοι ο βομβιστης αντε βγαλε ακρη
Αυτες οι περιοχες που λες οντος είναι ζουγκλα ρε παιδι μου παλι καλα που μένουν και παλιοι κατικοι εδο περα γιατη ολοι οι καινουριοι που ερχονται εδο ειναι οι πακιδες οι αραπιδεςΗ ουσια ειναι μια οτι το ΤΟΞΟ του κεντρου των Αθηνων..Πατησια..Κολιατσου...Πλ. Αμερικης...Κυψελη..Αγ.Παντελεημονας...εχει γεμισει απο διαφορες Εθνικοτητες ξενους και εμεις οι ντοπιοι Ελληνες που ζουμε σε αυτες τις Περιοχες φοβομαστε και την σκια μας, με οσα γινονται.... και σας πληροφορω οτι καθημερινα στις ειδησεις, σε αυτες τις περιοχες αναφερουν και κατι....ειτε ληστεια...ειτε φονο...ειτε βομβα(οπως τωρα)...ειτε χιλια δυο...και το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απο τους ξενους...ασε που στις πολυκατοικιες τωρα, σε αυτες τις περιοχες, ο Ελληνας ειναι ειδος προς εξαφανιση!!!!!!Γι αυτο αγαπητοι μου φιλοι πρεπει να βρεθει λυση....οριστε τωρα....Αφγανος και μαλλον 15 χρονων λεει τωρα και το ΑLTER...δεν εχει ξεκαθαριστει..... αν την μετεφερε την βομβα.......η..... αν ειδε την τσαντα στο δρομο και την σκαλισε μπας και βρει τιποτα ο αμοιρος..... και του εσκασε στα χερια!!!!!!!! Αν ειναι το τελευταιο, ποιοι τοτε την αφησαν την τσαντα???
Ενας απο τους λογους που καθομαι περισσοτερο στο σπιτι μου και προτιμω την παρεα σας..ειναι και αυτο που αναφερεις!!!!!!!!!Αυτες οι περιοχες που λες[move] οντος είναι ζουγκλα [/move] ρε παιδι μου παλι καλα που μένουν και παλιοι κατικοι εδο περα γιατη ολοι οι καινουριοι που ερχονται εδο ειναι οι πακιδες οι αραπιδες
Τους υποστηριζουν διοτη αυτοι δεν εχουν στοχο απλους πολιτες αλλα ,αλλα πραγματα! Αλλα να που σκοτωθηκε αθωος!!το θεμα ειναι οτι ενας 15χρονος που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα σκοτωθηκε, και το κακο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που στηριζουν αυτους που εβαλαν την βομβα, κρεμαλα στα μουνοπανα, κρεμαλα..
Τοσες περιοχες υπαρχουν με κεντρα διασκεδασης κλπ ,σιγα μην βγουμε εδω ρε συ!! Κεντρο αθηνας ειμαστεΕνας απο τους λογους που καθομαι περισσοτερο στο σπιτι μου και προτιμω την παρεα σας..ειναι και αυτο που αναφερεις!!!!!!!!!
Κεντρικη Ιδεα Θεματος.....αν αυριο στο δρομο...βρειτε μια τσαντα παρατημενη...μην την ανοιξετε, νομιζοντας οτι θα εχει χρηματα..... γιατι μπορει να πατε, να παιξετε ζαρια με τον Αγιο Πετρο!!!!!!!!!!!