Νέα

Εκρήξεις με δεκάδες τραυματίες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Αστικός μύθος...ναι ναι.Πιστεύετε ότι θέλετε,σιγά μην κάτσω μέσα από ένα σάιτ να σας αναλύσω τα σχέδια των Αμερικανών για την Μ.Ανατολή.Αν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά έγινε ίντερνετ ψάξτε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.Εγώ απλώς σας δίνω το ντοκυμαντέρ του Μουρ για το θέμα και καλή τηλεθέαση!

Μόνοι μας έχουμε ψάξει στο ίντερνετ τύπε και βρήκαμε ότι αυτό που λες ΔΕΝ ισχύει. Στο ίντερνετ θα βρεις ότι μαλακίες θες, το θέμα είναι να τις φιλτράρεις και να ξεχωρίζεις τις μούφες.
Επίσης το ντοκιμαντέρ το έχω δει και δεν θυμάμαι να λέει κάτι τέτοιο!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
χέστηκε η ΜΟΣΑΝΤ αν χαθούν 1000 ή 10000 εβραίοι..όσο ορισμένοι κοιτάζουν τα δεντράκια, κάποιοι άλλοι βλέπουν δάση..

Χεστηκε και παραχέστηκε φίλε μου.

Οι Εβραίοι δεν είναι σαν κι εμάς. Είναι σκέτη Μασονία και υποστηρίζονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου.

Η επιχειρησιακή δράση "του πολέμου των 6 ημερών" έχει δημοσιευτεί πολλές φορές κι έχει κυκλοφορήσει σε βιβλίο. Αποτελεί την ΒΙΒΛΟ του κάθε πολέμαρχου, καθώς για πρωτη φορά αναπτύσσεται τόσο τέλειο σχέδιο μάχης.

Όταν με το καλό το διαβάσεις θα δαγκώσεις την γλώσσα σου για αυτό που είπες.

Η ΜΟΣΑΝΤ εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των Εβραίων παντού στον πλανήτη.

Η Εβραική κοινότητα δεν θα της συγχωρούσε ποτέ ένα τέτοιο ολίσθημα.

ΞΑΝΑΛΕΩ.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο η ΜΟΣΑΝΤ να άφηνε κάποιον Εβραίο να πάει στους Πύργους εκείνη την ημέρα.

Αν στη λίστα εμφανίζονται Εβραικά ονόματα, δεν είναι απαραίτητο πως είναι και Εβραίοι στην καταγωγή.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Αθλιότητες τύπου "δεκάδες παιδιά πεθαίνουν απ' την πείνα στην Άνω Ακτή Ελεφαντοστού κάθε μέρα και δε γίνεται τπτ, ενώ για την Αμερική γίνεται ολόκληρο σούσουρο" γράφτηκαν ή όχι ακόμα;

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Οι Εβραίοι δεν είναι σαν κι εμάς. Είναι σκέτη Μασονία και υποστηρίζονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου.

Η επιχειρησιακή δράση "του πολέμου των 6 ημερών" έχει δημοσιευτεί πολλές φορές κι έχει κυκλοφορήσει σε βιβλίο. Αποτελεί την ΒΙΒΛΟ του κάθε πολέμαρχου, καθώς για πρωτη φορά αναπτύσσεται τόσο τέλειο σχέδιο μάχης.

ΞΑΝΑΛΕΩ.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο η ΜΟΣΑΝΤ να άφηνε κάποιον Εβραίο να πάει στους Πύργους εκείνη την ημέρα.

Αν στη λίστα εμφανίζονται Εβραικά ονόματα, δεν είναι απαραίτητο πως είναι και Εβραίοι στην καταγωγή.

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!

Καμία σοβαρή πηγή δεν το επιβεβαιώνει. Είναι αστικός μύθος!!!!

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Αθλιότητες τύπου "δεκάδες παιδιά πεθαίνουν απ' την πείνα στην Άνω Ακτή Ελεφαντοστού κάθε μέρα και δε γίνεται τπτ, ενώ για την Αμερική γίνεται ολόκληρο σούσουρο" γράφτηκαν ή όχι ακόμα;

γράφτηκαν ήδη από την δεύτερη σελίδα. Μπορεί και την πρώτη.  :headbang: :headbang: :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

ΞΑΝΑΛΕΩ.

ο άλλος μεγάλος μύθος είναι η ΔΥΝΑΜΗ των εβραίων..η πραγματική ισχύς τους είναι πολύ μικρότερη από αυτη που φαντάζεται ο κόσμος..η όλη φιλολογία όμως γύρω από αυτούς, μόνο καλό τους κάνει..
το γεγονός ότι συγχέεις εβραίους,μασονία κτλ είναι αποδείξη ό,τι δε φτάνει να διαβάζουμε κάτι,πρέπει και να το κατανοούμε!

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

και από κάτω από το βίντεο γράφουν:
AYTO TO BINTEO ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Γ.Α.Π. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ.....Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ΒΑΘΜΟ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ....ΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ....ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ

ΜΑΣΩΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

(Δείτε και τα υπόλοιπα βίντεο που έχει ανεβάσει ο τύπος και θα καταλάβετε
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μόνο και μόνο από αυτές τις αθλιότητες αποδεικνύεται η αθλιότητα και η γραφικότητα των "στοιχείων" του ντοκιμαντέρ.

Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτός ο λαός δίνει 12% στην ΧΑ και άλλο τόσο στους ψεκασμένους έλληνες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
AYTO TO BINTEO ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Γ.Α.Π. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ.....Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ΒΑΘΜΟ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ....ΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ....ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μόνο και μόνο από αυτές τις αθλιότητες αποδεικνύεται η αθλιότητα και η γραφικότητα των "στοιχείων" του ντοκιμαντέρ.

Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτός ο λαός δίνει 12% στην ΧΑ και άλλο τόσο στους ψεκασμένους έλληνες.

εσύ τι ψήφισες?

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου χρεώνω άγνοια γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο για σένα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!

Καμία σοβαρή πηγή δεν το επιβεβαιώνει. Είναι αστικός μύθος!!!!

Καθείς με την άποψή του Γιώργο. Είμαι πολύ σοβαρός όταν λέω κάτι το οποίο πιστεύω.

Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρη. Και ξεκινάει από αυτό που κάνω ως μέσον βιοπορισμού.

Τις προηγούμενες μέρες της 11ης Σεπτεμβρίου οι αγορές στην Αμερική είχαν μεγάλη αναστάτωση. Μεγάλες εντολές πωλησης σε όλους τους τίτλους, εκπορευόμενες από Εβραικά κεφάλαια.

Εμένα αυτό μου αρκεί για να ξέρω πως οι Εβραίοι "ήξεραν".

Αυτό είναι το πιο σοβαρό στοιχείο που έχω να σου δείξω σαν απόδειξη του ισχυρισμού μου.

Συνήθως οι Σεπτέμβρηδες είναι εποχικά καλοί μήνες για άνοδο, ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Τα μερίσματα του Αυγούστου επανεπενδύονται αμέσως μετά τις Αυγουστιάτικες διακοπές και το χρηματιστήριο παραδοσιακά ανεβαίνει.

ΟΧΙ  εκείνον τον Σεπτέμβρη όμως.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είναι δυνατόν η ΜΟΣΑΝΤ να άφηνε Εβραίο να πάει στο WTC εκείνη την ημέρα;

αυτο προϋποθετει οτι η Μοσαντ εχει καταχωρημενους καπου ολους τους εβραϊκης καταγωγης πολιτες ανα την υφηλιο...σε real time, συν το οτι μπορει να τους προσπελασει ανα πασα στιγμη.

αν το εχουν πετυχει και αυτο, ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους, απιαστοι!
και αρα οι μοναδικοι που μπορουν να γνωριζουν ακριβως ποσοι ειναι συνολικα οι ισραηλιτες στον πλανητη, την στιγμη που εδω εμεις δεν γνωριζουμε καν ποσοι κατοικουν στην χωρα μας τωρα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Θα βρουν ποιός τόκανε και θα στείλουν καμμιά εκατοστή κρουζ να τους κάνουν καινούργιους.

God bless America!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτο προϋποθετει οτι η Μοσαντ εχει καταχωρημενους καπου ολους τους εβραϊκης καταγωγης πολιτες ανα την υφηλιο...σε real time, συν το οτι μπορει να τους προσπελασει ανα πασα στιγμη.

αν το εχουν πετυχει και αυτο, ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους, απιαστοι!
και αρα οι μοναδικοι που μπορουν να γνωριζουν ακριβως ποσοι ειναι συνολικα οι ισραηλιτες στον πλανητη, την στιγμη που εδω εμεις δεν γνωριζουμε καν ποσοι κατοικουν στην χωρα μας τωρα...

Αγαπητέ μου φίλε στην σύγχρονη ιστορία των πολέμων δύο είναι οι συγκλονιστικότερες μάχες.

Το Στάλινγκραντ και ο "πόλεμος των 6 ημερών".

Ψαξε να βρεις πόσο οργανωμένα κατέβηκαν στην μάχη αυτή οι Ισραηλίτες. Μιλάμε για 50 χρόνια πριν έτσι;

Δεν γνωρίζω αν όντως ειδοποιήθηκαν οι Εβραίοι και με ποιον τρόπο.

Εγώ βλέπω αυτά που λένε τα κιτάπια μου.

Εχω λοιπόν τρία στοιχεία.

1. Πριν την επίθεση στους Πύργους έχω αναστάτωση στην Αμερικανική αγορά. FACT.
2. Τεράστιες πωλητικές θέσεις ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ! που αργότερα έμαθα πως προήλθαν από funds Εβραικών συμφερόντων . FACT.

3. Λίγο πριν ανακοινωθεί η επίθεση στο Ιρακ, τα ίδια αυτά κεφάλαια επέστρεψαν σαν να γνωριζαν κάτι και τοποθετήθηκαν ξανά σε μετοχές πολεμικής βιομηχανίας και στον DJ. FACT.

Ή πολύ έξυπνοι είναι οι Εβραίοι επενδυτές, ή ήξεραν πριν από σας... για σας.

Και κατ επεκταση, όταν κάποιος γνωρίζει πως "κάτι κακό" θα γίνει, όλο και κάποιον κολλητό φίλο θα ειδοποιήσει.

Θεωρώ τους Εβραίους μια κοινότητα που υποστηρίζονται μεταξύ τους. Η ισχύς εν τη ενώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom