Νέα

Εκρήξεις με δεκάδες τραυματίες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Η πλάκα είναι ότι οι ΗΠΑ από το 2001 και μετά από τότε που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι έχουν πάρει εκατοντάδες μέτρα αφαλείας,αλλά και πάλι δεν κάνανε τίποτα,μήπως τελικά είναι στημένο όπως το 2001 λέω εγώ τώρα...

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Η πλάκα είναι ότι οι ΗΠΑ από το 2001 και μετά από τότε που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι έχουν πάρει εκατοντάδες μέτρα αφαλείας,αλλά και πάλι δεν κάνανε τίποτα,μήπως τελικά είναι στημένο όπως το 2001 λέω εγώ τώρα...

Δεν χρειάζεται πλέον να στήσεις τίποτα. Υπάρχουν αρκετοί πυροβολημένοι στον κόσμο που τα κάνουν και μόνοι τους. Άσε που υπάρχουν και εντός αμερικής κάποιοι καμένοι ακροδεξιοί (βλέπε περίπτωση Οκλαχόμα Σίτι).

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται πλέον να στήσεις τίποτα. Υπάρχουν αρκετοί πυροβολημένοι στον κόσμο που τα κάνουν και μόνοι τους. Άσε που υπάρχουν και εντός αμερικής κάποιοι καμένοι ακροδεξιοί (βλέπε περίπτωση Οκλαχόμα Σίτι).
Με τόσα μέτρα ασφαλείας είναι δυνατόν;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε ξυδη οκ υπαρχουν αυτοι οι ακροδεξιοι πυροβολημενοι.υπαρχουν ομως και ακροαριστεροι εκτος αν εχεις θεμα μονο με του ακραιους της μιας πλευρας γιατι εκει φαινεται εχεις μια εμμονη...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Μιλανε για 12 νεκρους και 28 τραυματιες.
Στημενο ειναι το θεμα. Σιγουρα!
Οταν υπαρχουν μετρα ασφαλειας και λειτουργουν, τετοιας εκτασης γεγονοτα αποκλειονται.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ρε ξυδη οκ υπαρχουν αυτοι οι ακροδεξιοι πυροβολημενοι.υπαρχουν ομως και ακροαριστεροι εκτος αν εχεις θεμα μονο με του ακραιους της μιας πλευρας γιατι εκει φαινεται εχεις μια εμμονη...

Εκτός απο αυτά, έχει μια εμμονή και με τα οφέλη της κάνναβης :grin:

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Τύπε στην Αμερική υπάρχει ιστορία με ακροδεξιές βομβιστικές επιθέσεις. ΌΠως και στην Ελλάδα με τους ακροαριστερούς-αναρχικούς. Είδες; Δεν έχω εμμονή.  ;)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Οταν υπαρχουν μετρα ασφαλειας και λειτουργουν, τετοιας εκτασης γεγονοτα αποκλειονται.
Ρε φίλε δεν έμαθες τί έγινε με τους δίδυμους πύργους.Θα μπορούσα να σου πω πολλά αλλά θα σου πω μόνο αυτό.Εκείνη την ημέρα που έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα δεν υπήρχε κανείς εβραίος μέσα στους πύργους!Και πως να το κάνουμε αν δεν υπάρχουν νεκροί πως θα πάρει εκδίκηση η Αμερική;

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οι Λεικερς βαλανε τις μπομπες...
Αιωνια η κοντρα με τους Σελτικς

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ξερω οτι πολλοι απο σας διαφωνουν καθετα με αυτο που θα πω , αλλα καθε μα καθε μερα βλεπω ολοκληρες πολης να γινονται ερείπια ( Αιγυπτο , ιραν ,αφγανισταν... κτλ ) , οπως επισης Καθε μερα ακουω για το πως οι Αμερικανοι καναν αυτο κ το αλλο , ειτε καλο ειτε κακο μπλα μπλα μπλά...

Ναι κριμα ειναι ο απλος κοσμος ,δεν φταιει σε τιποτα, αλλα απο την αλλη καθε μερα εκατομμυρια "απλου κοσμου " πεθαινουν στα μερη που ειπα πριν και πολλα απο αυτα ειναι εξαιτιας των αμερικανων, και ΝΑΙ αυτοι οι απλοι ανθρωποι ψήφισαν τους υπαιτιους.
Παρακαλω να μην μου πεις κανενας την κλασσικη μαλακια , δεν τα μαθαινουν , μα δεν ξερουν τι γινεται εκτος ΗΠΑ κτλ , γιατι ειναι γελοιο πλεον...Ιντερνετ ... τι πιο απλο.

Αρα στο over all στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου για το τι εγινε εκει , τους βαρεθηκα τους ΠΑΛΙΟμαλακες τους αμερικανους...Δεν πανε να γαμηθουν λεω εγω...2 βομβες και τα αρχιδια μας κουνιουνται...

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Παιδιά καλές οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά μη τρελαθούμε και μην νομίζουμε ότι γίνονται όσα βλέπουμε στη τηλεόραση. Σε ένα ανοιχτό γεγονός με χιλιάδες κόσμο όπως ένας Μαραθώνιος, είναι σχεδόν αδύνατο να ελέγξεις τους πάντες με όσα μέσα και αν διαθέτεις. Μέτρα ασφαλείας υπάρχουν αλλά πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν.

Οι βόμβες στο μετρό του Λονδίνου στημένες; Στο τρένο στην Ισπανία; Στους δίδυμους της Νέας Υόρκης;  :think: :think: :think:

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ρε φίλε δεν έμαθες τί έγινε με τους δίδυμους πύργους.Θα μπορούσα να σου πω πολλά αλλά θα σου πω μόνο αυτό.Εκείνη την ημέρα που έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα δεν υπήρχε κανείς εβραίος μέσα στους πύργους!Και πως να το κάνουμε αν δεν υπάρχουν νεκροί πως θα πάρει εκδίκηση η Αμερική;

Αποκλείεται να μιλάς σοβαρά!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τύπε στην Αμερική υπάρχει ιστορία με ακροδεξιές βομβιστικές επιθέσεις. ΌΠως και στην Ελλάδα με τους ακροαριστερούς-αναρχικούς. Είδες; Δεν έχω εμμονή.  ;)
μεχρι πριν σε τσιγκλισω ειχες. :grin: :grin:
και οντως εχει ιστορια η αμερικη με βομβιστες οχι ακροδεξιους μονο αλλα ψυχοπαθεις τυπε και πολλων ειδων.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Oι αθλητές στον μαραθώνιο της Βοστώνης έσκασαν στο τρέξιμο...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Από το πρωί υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στις αγορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Ο χρυσός χάνει 6%, το ασήμι 10%, ο Σπίκος ο Ντάου και ο ΝΤάξιος πέφτουν πολύ, και τα commodities καταρρέουν...

Κάποιος ήξερε και πήρε σορτ θέση γρηγορα.

Τώρα εμένα γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό πως η CIA "ηξερε" για το χτύπημα κι είπε να βγάλει κάνα δολάριο εξτραδάκι;

Και το 2001 με τους δίδυμους πύργους η CIA ήξερε πως ο Ντάου θα πέσει...

Τι να ναι τώρα..... βρε τι να ναι.... προβοκάτσια για να χτυπήσουν την Κορέα;

Θα δείξει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom