kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Μην το λες ουτε για αστειο αυτο...τετοια αρρωστα μυαλα σαν αυτον πρεπει να ναι στο ψυχιατρειο το λιγοτερο...
Μην το λες ουτε για αστειο αυτο...τετοια αρρωστα μυαλα σαν αυτον πρεπει να ναι στο ψυχιατρειο το λιγοτερο...
Η δημοσια τηλεοραση τολμα το ακατορθωτο...Αυτα ειναι
καλο θεμα και εχει απασχολησει αρκετες οικογενειες οταν τα χρηματα του πατερα εφευγαν σε τετοιου ειδους μαγαζια...και ο ρολος των γυναικων που δουλευουν στα κωλομπαρα ειναι καθαρα ρολος ψυχολογου με τον ασθενη-πελατη να λεει οτι θελει και με οποιον τροπο θελει σε καποιον που πληρωνεται για να τον ακουσει...
εεεεε???καλο θεμα και εχει απασχολησει αρκετες οικογενειες οταν τα χρηματα του πατερα εφευγαν σε τετοιου ειδους μαγαζια...και ο ρολος των γυναικων που δουλευουν στα κωλομπαρα ειναι καθαρα ρολος ψυχολογου με τον ασθενη-πελατη να λεει οτι θελει και με οποιον τροπο θελει σε καποιον που πληρωνεται για να τον ακουσει...
εγω παλι παντα ηθελα να της μπαλαμουτιαζω και να τις πηδαω οχι να λεω τα ψυχολογικα μου
εισαι μεγαλη ανωμαλαρα τυπε
σιγα μην εχουν ρε συ.....μονο αμα δεν εκανες ποτα στεναχωριονταιμου το εχουνε πει πολλες οτι εχω ζωωδη ενστικτα
μ αρεσει να τις ξεφτιλιζω να τις μεθαω να τις πιπωνω σ κολομπαρα στριπ και να πηγαινω την επομενη μερα και να τις βλεπω νηφαλιες να εχουν τυψεις για τ χθεσινη νυχτα ακολασιας που προσεφερα
Η Νέα Δημόσια Τηλεόραση.
σιγα μην εχουν ρε συ.....μονο αμα δεν εκανες ποτα στεναχωριονται
μου το εχουνε πει πολλες οτι εχω ζωωδη ενστικτα
μ αρεσει να τις ξεφτιλιζω να τις μεθαω να τις πιπωνω σ κολομπαρα στριπ και να πηγαινω την επομενη μερα και να τις βλεπω νηφαλιες να εχουν τυψεις για τ χθεσινη νυχτα ακολασιας που προσεφερα
τυπε πρεπει να σου συστησω τον ψυχολογο μου τελικα
Δειτε το εδω ]
Είναι στην κατηγορία "Πολιτισμός"!
Η κωλομπαρου που φαινεται στο 20:50 ειναι πουτανα στη Λιοσιων (στο Κνιδου18 τη πετυχα τελευταια φορα προσφατα)
Μου διαφευγει το ονομα της...
Επισης να δωσω ενα τεραστιο ρισπεκτ στον Κορωνακη(Ευλογητο) που μιλαει στην εκπομπη