Νέα

Εκπομπή για τα κωλόμπαρα, στις 01.00 στη ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η δημοσια τηλεοραση τολμα  το ακατορθωτο...Αυτα ειναι  :rockon: :rockon:

KONTO1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
καλο θεμα και εχει απασχολησει αρκετες οικογενειες οταν τα χρηματα του πατερα εφευγαν σε τετοιου ειδους μαγαζια...και ο ρολος των γυναικων που δουλευουν στα κωλομπαρα ειναι καθαρα ρολος ψυχολογου με τον ασθενη-πελατη να λεει οτι θελει και με οποιον τροπο θελει σε καποιον που πληρωνεται για να τον ακουσει...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλο θεμα και εχει απασχολησει αρκετες οικογενειες οταν τα χρηματα του πατερα εφευγαν σε τετοιου ειδους μαγαζια...και ο ρολος των γυναικων που δουλευουν στα κωλομπαρα ειναι καθαρα ρολος ψυχολογου με τον ασθενη-πελατη να λεει οτι θελει και με οποιον τροπο θελει σε καποιον που πληρωνεται για να τον ακουσει...

εγω παλι παντα ηθελα να της μπαλαμουτιαζω και να τις πηδαω οχι να λεω τα ψυχολογικα μου  :grin: :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εεεεε???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εισαι μεγαλη ανωμαλαρα τυπε :2funny:

μου το εχουνε πει πολλες οτι εχω ζωωδη ενστικτα  :grin: :grin: :grin:
μ αρεσει να τις ξεφτιλιζω να τις μεθαω να τις πιπωνω σ κολομπαρα στριπ και να πηγαινω την επομενη μερα και να τις βλεπω νηφαλιες να εχουν τυψεις για τ χθεσινη νυχτα ακολασιας που προσεφερα  :grin: :grin: :grin: :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μου το εχουνε πει πολλες οτι εχω ζωωδη ενστικτα  :grin: :grin: :grin:
μ αρεσει να τις ξεφτιλιζω να τις μεθαω να τις πιπωνω σ κολομπαρα στριπ και να πηγαινω την επομενη μερα και να τις βλεπω νηφαλιες να εχουν τυψεις για τ χθεσινη νυχτα ακολασιας που προσεφερα  :grin: :grin: :grin: :grin:
σιγα μην εχουν ρε συ.....μονο αμα δεν εκανες ποτα στεναχωριονται

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
μου το εχουνε πει πολλες οτι εχω ζωωδη ενστικτα  :grin: :grin: :grin:
μ αρεσει να τις ξεφτιλιζω να τις μεθαω να τις πιπωνω σ κολομπαρα στριπ και να πηγαινω την επομενη μερα και να τις βλεπω νηφαλιες να εχουν τυψεις για τ χθεσινη νυχτα ακολασιας που προσεφερα  :grin: :grin: :grin: :grin:

τυπε πρεπει να σου συστησω τον ψυχολογο μου τελικα :grin: :grin: :grin:

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Από οτι κατάλαβα στα κωλόμπαρα πάνε μόνο αγαπούληδες και τα χώνουν σε πορνίδια!!
Χάλιααααααα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:rockon: :rockon: :rockon:

Η κωλομπαρου που φαινεται στο 20:50 ειναι πουτανα στη Λιοσιων (στο Κνιδου18 τη πετυχα τελευταια φορα προσφατα)
Μου διαφευγει το ονομα της...

Επισης να δωσω ενα τεραστιο ρισπεκτ στον Κορωνακη(Ευλογητο) που μιλαει στην εκπομπη  :rockon: :rockon:

α μπραβο ρε μπεμπα ... ναι ... ελενα νομιζω, την εχω πετυχει και προυσσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom