You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκπληκτική εκτέλεση Ερωτόκριτου από 77 καλλιτέχνες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
....ειλικρινά ανατρίχιασα....
Eδω βλεπουμε τον Px75 ανατριχιασμενο!
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Κουτσοι, στραβοι, και αταλαντοι στο Youtube...Απίστευτη προσπάθεια, ειλικρινά ανατρίχιασα όταν το άκουσα. Και είναι φοβερό πως ένα κείμενο 400+ χρόνων στέκεται τόσο καλά ακόμη και ως ραπ.
Ανεξαρτητα με την κοντρα μου με την Πιεξουλα,
πιο καρακαλταδουρα εκτελεση στον τοιχο δεν πρεπει να παιζει.
Απλη και δωρικη εκτελεση...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πολύ φιλότιμη η προσπάθεια κ σε μερικά σημεία καλή,σε γενικές γραμμές όμως είναι πολύ νεωτερίστικη κ ξεκομμένη από το πρωτότυπο...
Ο Ερωτόκριτος φίλε μου (κ όχι μόνο για εμας τους Κρητικούς) είναι ένα έπος,γι'αυτό κ παραμένει (κ θα παραμένει) επίκαιρο...
Ο σφερδεκλος το ανέβασε λίγο το θέμα παραθέτοντας την εκτέλεση του Κουτσουρέλη (ο κορυφαίος στο λαγούτο) με τον Κατράκη αλλά εγώ θα σας παραπέμψω είτε στην ολοκληρωμένη δουλειά του Αρχάγγελου ?(Νίκος Ξυλούρης),είτε σε μεμονωμένες εκτελέσεις του αδερφού του (Ψαραντώνης)...Δείτε κ πείτε μου....
Ο Ερωτόκριτος φίλε μου (κ όχι μόνο για εμας τους Κρητικούς) είναι ένα έπος,γι'αυτό κ παραμένει (κ θα παραμένει) επίκαιρο...
Ο σφερδεκλος το ανέβασε λίγο το θέμα παραθέτοντας την εκτέλεση του Κουτσουρέλη (ο κορυφαίος στο λαγούτο) με τον Κατράκη αλλά εγώ θα σας παραπέμψω είτε στην ολοκληρωμένη δουλειά του Αρχάγγελου ?(Νίκος Ξυλούρης),είτε σε μεμονωμένες εκτελέσεις του αδερφού του (Ψαραντώνης)...Δείτε κ πείτε μου....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όχι καλέ η μουσική ενώνει, ειδικά στα μέταλ κομμάτια υπάρχουν ακόμα περισσότερα τέτοια σχόλια ;)Πρωτη φορα βλεπεις τετοιο σχολιο?
απλώς μου έκανε εντύπωση η υπερβολή άκου ζούσαμε σαν αδέρφια για αιώνες
η μαλακία είναι ότι δεν το είπε καθ'υπερβολήν, είμαι σίγουρος ότι αυτό τους μαθαίνουν, εδώ πάνε τώρα να το μάθουν και σε μας
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πρωτη φορα βλεπεις τετοιο σχολιο?
παιζει να το κανες κ εσυ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
παιζει να το κανες κ εσυ
εγω θα το γραφα στα τουρκικα...
όχι καλέ η μουσική ενώνει, ειδικά στα μέταλ κομμάτια υπάρχουν ακόμα περισσότερα τέτοια σχόλια ;)
απλώς μου έκανε εντύπωση η υπερβολή άκου ζούσαμε σαν αδέρφια για αιώνες
η μαλακία είναι ότι δεν το είπε καθ'υπερβολήν, είμαι σίγουρος ότι αυτό τους μαθαίνουν, εδώ πάνε τώρα να το μάθουν και σε μας
με τους ευρωπαιους φιλους σου ειναι το προφανες οτι ζεις σαν αδερφια....σιγα που περναγες καλα με τους οθωμανους....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το ένα δεν ακυρώνει το άλλομε τους ευρωπαιους φιλους σου ειναι το προφανες οτι ζεις σαν αδερφια....σιγα που περναγες καλα με τους οθωμανους....
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πολύ ευέξαπτοι έχετε γίνει εδώ μέσα
αγαμιες αφραγκιες μοναξιες
δεν πειραζει αυτο τους αξιζει
mounitsa