Νέα

Εκπαίδευση σκύλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dISCO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες ανοιγω αυτο το θεμα με αποκλειστικο στοχο τη συζητηση για την εκπαιδευση σκυλων!
εχω ενα κουταβι 2 μηνων που ειναι αρσενικο βελγικο λυκοσκοιλο!
θα το παω για εκπαιδευση και γενικως ψαχνομαι για το που ,πως ? και ποσο?( :grin:)
επισης αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια με εκπαιδευσεις σκυλιων θα ηθελα τη γνωμη του!!!

Επισκέπτης
εγω εχω σκυλια,γατια,πουλια κοτες,χηνες,γαλοπουλες κ γενικοτερα ζωα απο τοτε που μεγαλωσα κ με ζωα εχω μεγαλωσει...το να το πας σε εκπαιδευτη ναι οκ θα γινει αγριο εξαρταται βεβαια τι θελεις απο  το σκυλι.εμενα μου εχουν κατσει κ αγρια αλλα επειδη τα θελω για παρεα κ οχι για δολοφονους δεν τα εχω παει ποτε.λυκοσκυλα παντως εκπαιδευτηρια υπαρχουν προς μαραθωνα εκει εχω δει στην  μαραθωνος

OP
OP
D

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βασικα θελω να  με υπακουει πληρως σε οτι του λεω !!αν αυτο ειναι εφικτο 100%!

επειδη μου ειπε η κτηνιατρος οτι θα γινει τερατακι :grin:
θελω λοιπον να ειναι ελεγχομενος οσο γινεται!δε θελω να τον κανω δολοφονο, απλα να ακουει βασικες εντολες μου.
μαραθωνα θυμασαι που ακριβως??

Επισκέπτης
βασικα θελω να  με υπακουει πληρως σε οτι του λεω !!αν αυτο ειναι εφικτο 100%!

επειδη μου ειπε η κτηνιατρος οτι θα γινει τερατακι :grin:
θελω λοιπον να ειναι ελεγχομενος οσο γινεται!δε θελω να τον κανω δολοφονο, απλα να ακουει βασικες εντολες μου.
μαραθωνα θυμασαι που ακριβως??

αυτο που λες γινεται να σε ακουει δηλαδη σε βασικες εντολες.βεβαια οι σχολες νομιζω στοιχηζουν ο κουκος αηδονι αλλα τες πα.

καθως πας προς μαραθωνα στην μαραθωνος κανα χιλιομετρο πριν τον γαλαξια υπαρχει στο δεξι σου χερι μια τεραστια ταμπελα που το γραφει κανεις δεξια κ το βρισκεις...

OP
OP
D

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα κοιταξω να το επισκεφτω και να δω τι παιζει!
ευχαριστω ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Το να σε υπακουει ειναι εφικτο και χωρις εκπαιδευτη αλλα εξαρταται και το καθε σκυλι..
Ειχα σκυλο και πραγματικα ηταν πολυ υπακουο χωρις καθολου εκπαιδευση,τον ειχα βεβαια και απο πολυ μικρο.
Το σημερινο σκυλι μου ομως δεν ακουει καθολου,να φανταστεις ουτε το ονομα του...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Γνησιο μπασταρδο...
Αν και πιστευω αυτα ειναι το πιο υπακουα

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
sτην αλιμου ελληνικο κεντρο εκπαιδευσης σκυλων ,εμεινα πολυ ικανοποιημενος ,πολυ καλη δουλεια ,καθολου βια.
τα αποτελεσματα βεβαια εχουν πιο πολυ να κανουν με τη συμπεριφορα σου απεναντι στο σκυλο.

OP
OP
D

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
sτην αλιμου ελληνικο κεντρο εκπαιδευσης σκυλων ,εμεινα πολυ ικανοποιημενος ,πολυ καλη δουλεια ,καθολου βια.
τα αποτελεσματα βεβαια εχουν πιο πολυ να κανουν με τη συμπεριφορα σου απεναντι στο σκυλο.

το dogcenter  λες?? ποσο πηγε ???

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ετσι το λενε τωρα?
η βασικη λιγα ,δε θυμαμαι πανε χρονια ,αλλα σωματοφυλακας πολλα.... και ενα χρονο περιπου δουλεια ,ηταν σε δραχμες και μπερδευομαι
μαλλον 50.000 η βασικη και 250.000 το υπολοιπο
κατι τετοιο.
ανεξαρτητα απο το που θα πας πηγαινε καπου οσο ειναι κουταβακι ακομα να παρεις συμβουλες για να μην κανεις τα γνωστα λαθη (ξυλο φωνες τριψιμο της μουσουδας κ.λ.π με χειροτερο απο ολες τις αποψεις το ξυλο βεβαια ) μιας και περαν του οτι ειναι κακη συμπεριφορα προς το ζωο το καταστρεφει κιολας αν θελεις να γινει φυλακας.
δαρμενο σκυλι δεν φιλαει ποτε καλα ,το αντιθετο συμβαινει σκυλι που το εχεις λιωσει στα χαδια και στην αγαπη μπορει να πεθανει για σενα.
πηγαινε ψαξε μιλα ,βεβαιωσου οτι δεν τα δερνουν αν πας καπου αλλου και οτι γνωριζουν καλα την ψυχολογια του σκυλου,θα σου πουν και διαφορα κολπακια  για να τα καταφερεις τους πρωτους δυσκολους μηνες.

gouvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για οποιον θελει πληροφορίες και τιμες στην εκπση σκυλων ειμαι στην διαθεση του  με  pm τηλ .

Επισκέπτης
καποτε ειχα 1 ροτβαιλερακι μικρο καθαροαιμο,απο 1 μηνων μεχρι 6 μηνων.μετα το εδωσα εκει απο οπου το πηρα.ηταν πολυ ομορφο και εξυπνο.αλλα οταν αρχισε να μεγαλωνει ,το φοβοντουσαν ολοι στην οικογενεια και ετσι το εδωσα και πηρα ενα ημιαιμο που ηταν ακομη πιο εξυπνο ,αλλα και εκεινο το εδωσα(δυστυχως).τα σκυλακια θελουν περιποιηση και φροντιδα και πολυ χρονο αφιερωμενο για αυτα

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καποτε ειχα 1 ροτβαιλερακι μικρο καθαροαιμο,απο 1 μηνων μεχρι 6 μηνων.μετα το εδωσα εκει απο οπου το πηρα.ηταν πολυ ομορφο και εξυπνο.αλλα οταν αρχισε να μεγαλωνει ,το φοβοντουσαν ολοι στην οικογενεια και ετσι το εδωσα και πηρα ενα ημιαιμο που ηταν ακομη πιο εξυπνο ,αλλα και εκεινο το εδωσα(δυστυχως).τα σκυλακια θελουν περιποιηση και φροντιδα και πολυ χρονο αφιερωμενο για αυτα

τα ροτβαιλερ ειναι ομορφα οταν ειναι μικρα. ΕΙχα και εγω μια τετοια σκυλα μεχρι που μεγαλωσε και εγινε πολυ επικυνδυνη τη δωσαμε. Τα ροτβαιλερ αγαπανε τις γυναικες πολυ.

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες ανοιγω αυτο το θεμα με αποκλειστικο στοχο τη συζητηση για την εκπαιδευση σκυλων!
εχω ενα κουταβι 2 μηνων που ειναι αρσενικο βελγικο λυκοσκοιλο!
θα το παω για εκπαιδευση και γενικως ψαχνομαι για το που ,πως ? και ποσο?( :grin:)
επισης αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια με εκπαιδευσεις σκυλιων θα ηθελα τη γνωμη του!!!
Φιλαρακο μου, χαιρομαι πρωτιστως που εισαι λατρης αυτων των τετραποδων ΦΙΛΩΝ.
Τυγχανει να ειμαι κατοχος δυο εξ'αυτων, ενος γερμανικου ποιμενικου και ενος μπασταρδακου.
Λογω ηλικιας τους, εχω περασει απο τα σταδια που αναφερεις εδω και πολλα χρονια.
Προτεινω, και δεν νομιζω να λανθανω, οτι σχολες και εκπαιδευτες υπαρχουν πολλες/οι, ομως υπαρχουν και λαθος εκπαιδευτικοι τροποι.
Οπως λχ, ηλεκτρονικα περιλαιμια, βαναυσοτητες κλπ.
Προτιμησε εκπαιδευτη στον χωρο σου, η σε σχολη αλλα οποσδηποτε ΜΑΖΙ σου, διοτι ο φιλαρακος σου μαθαινει να ακουει και να ανταποκρινεται σε σενα.
Και σαφως, εισαι και εσυ μερος της εκπαιδευσης.
Και προσοχη.....Μην εμπιστευτεις ποτε τον φιλο σου μονο του σε αλλους.
Δεν τον λατρευουν ολοι σαν εσενα.
Φιλικα.........stype

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Μετα απο ενα .....κοντεινερ σκυλια που περασαν απο τα χερια μου...
  Τελευταια ειχα 4 (ναι τεσσερα...) English Setter,και τα προπονουσα
  και για το κυνηγι και για τους αγωνες ...Και τα εκανα Πρωταθλητες...
  Μετα απο αυστηρη και επιλεκτικη εκτροφη...

Εχω να πω τουτο...

Μακρια απο εκπαιδευτες που δεν ξερετε...
  Προτιμηστε μονοι,αξιζει τον χρονο που θα του αφιερωσετε
  Ισχυει ΑΠΟΛΥΤΑ οτι κανετε και για το παιδι σας(οσοι εχουν..)

Τα αποτελεσματα μιας προσωπικης εκπαιδευσης ειναι εκπληκτικα,γιατι
  απλα αγαπας το ζωο σου περισσοτερο απο εναν επαγγελματια..

Μην σας πω λεπτομερειες και σας φυγουν τα μυαλα για το τι κανουν στα σκυλια...

Επισκέπτης
πες μας ,αυτη ειναι η ουσια του θρεντ

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ είχα πάει στο Romeo ένα βράδυ και βρήκα ένα σκυλί καθαρόαιμο. το πήρα μαζί μου και το κράτησα αρκετές μέρες. προσπάθησα να το εκπαιδεύσω αλλά αυτό δεν μάθαινέ τίποτα. μου δάγωνε το πορτοφόλι και έτρωγε τα λεφτά που είχα μέσα. όσο και αν προσπάθησα να το μάθω να μην τα τρώει αυτό τίποτα! δεν θυμάμαι πως λέγανε τη ράτσα του αλλά είχε ξανθό τρίχωμα. υπάρχουν πολλά τέτοια στην Ελλάδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom