jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
σε μερικα χρονια η αθηνα θα γινει νεα υορκη ειτε το πιστευουν, ειτε οχιΜαν μου η ντορα ψωνισε ολοκληρη πολυκατοικια στον Αγιο Παντελεημονα.
σε μερικα χρονια η αθηνα θα γινει νεα υορκη ειτε το πιστευουν, ειτε οχιΜαν μου η ντορα ψωνισε ολοκληρη πολυκατοικια στον Αγιο Παντελεημονα.
Ναι, ειδικα η Ντορα εχει δωσει πολυ μεγαλα δειγματα αντιληπτικης ικανοτητας.Μαν μου η ντορα ψωνισε ολοκληρη πολυκατοικια στον Αγιο Παντελεημονα.
Ναι, ειδικα η Ντορα εχει δωσει πολυ μεγαλα δειγματα αντιληπτικης ικανοτητας.
Εφυγε για να κανει δικο της κομμα, πηρε τ' αρχιδια μου και μετα εγινε βουλευτης του Σαμαρα που εριξε τον μπαμπα της και κανει και τουμπεκι ψιλοκομμενο.
Ωραία , αγοράζουν κοψοχρονιά ακίνητα οι ξένοι ... και μετά ? να τα κάνουν τι σε μια εξαθλιωμένη οικονομικά χώρα?
Επένδυση για μεταπώληση ? Προφανώς και όχι.
Εκμετάλλευση ενοικίων ? Μα ποιοι θα μπορούν να νοικιάσουν και σε ποιες τιμές !!
Κάπου δεν έχει βάση αυτό το σενάριο .
τοτε γιατι καιγονται να ξαναχτισουν το κεντρο?Ωραία , αγοράζουν κοψοχρονιά ακίνητα οι ξένοι ... και μετά ? να τα κάνουν τι σε μια εξαθλιωμένη οικονομικά χώρα?
Οι ξενοι θα νοικιαζουν σε δικους τους ξενους ;)
Ωραία , αγοράζουν κοψοχρονιά ακίνητα οι ξένοι ... και μετά ? να τα κάνουν τι σε μια εξαθλιωμένη οικονομικά χώρα?
To τετραπτυχο της ζωης μου τύπε.εσυ ρε διαολε με το που λενε για ΝΔ εχεις βαλει συναγερμο και βαραει και μπαινεις στα νηματα ?
Για ποιο λόγο θα μετακινηθεί ο Γερμανός , Γάλλος κ.ο.κ στις περιοχές αυτές ? Θα αφήσει την βόλεψή του για να έρθει εδώ ? Γιατί ?
Οχι .
δε μιλαμε καν για σεζον, ο τουρισμος θα υπαρχει ολο το χρονο..Γιατι να μην ερθει ? τουρισμο πουλας , δεν εννοω να ερθει να μεινει για παντα .. το αξιοποιεί σαν τουριστικο κατάλυμα , 8 μηνες νοικια θα τα βγαζει για πλακα , απο Μαρτιο μεχρι Οκτ πιστευω ειναι οκ ..
To τετραπτυχο της ζωης μου τύπε.
ΑΕΚ, Νομική, Γυναικες και ΝΔ.
αυτα ειναι τυπεTo τετραπτυχο της ζωης μου τύπε.
ΑΕΚ, Νομική, Γυναικες και ΝΔ.
δε μιλαμε καν για σεζον, ο τουρισμος θα υπαρχει ολο το χρονο..
Η γενικότερη τάση αναβάθμισης πολλών εξαθλιωμένων περιοχών της Νέας Υόρκης, η οποία ξεκίνησε από τη δεκαετία του '90, με την αναζήτηση ευκαιριών σε γειτονιές που έως τότε μόνον αποστροφή δημιουργούσαν στους πιο εύπορους κατοίκους του Μανχάταν, οδήγησε πολλούς και στο Χάρλεμ, την πιο «ζόρικη» γειτονιά της πόλης, με αποτέλεσμα σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, να κινδυνεύει να ανατραπεί η πλειοψηφία των μαύρων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Χάρλεμ, γεγονός ανήκουστο μόλις λίγα χρόνια πριν. Κι όμως, η αλλαγή αυτή έχει αρχίσει να συντελείται εδώ και μία δεκαετία, αθόρυβα και χωρίς κανείς να την πολυπροσέξει.
ρε μηπως δεν ειναι του φιλου σου;Παιδαι καληνυχτα.Βρειτε μου τροπο να σπρωξουμε το ακινητο του φιλου και σας δινω μιζα ωραια τσοχατζοπουλικη!!!!!!!!!!!
Θα σας εβγαζα μια φωτο τωρα με ενα ακινητο![]()
![]()
αλλα ειναι 452 κβ γμτ και δεν χωραει
νεχτ τιμε
ρε μηπως δεν ειναι του φιλου σου;
gn
εδω δειτε ακινητο αν και την πετσοκοψα για να μικρυνω σε κβ![]()
![]()
![]()
![]()
να το πω πολυ απλα και λαικα.
Αγοραζει καποιος ενα σπιτι σε μια πολη.το κραταει 5 χρονια.τον 6 χρονο σκαει στην πολη μετρο απεξω απο το σπιτι του φτιαχνονται δρομοι γαμηστεροι.Απεναντι σου πανε πρεσβειες και διαμενουν ερχεται τραμ κοκ.Εσυ αποφασιζεις να το πουλησεις ξερεις τι αγγελια θα εβαζες?
πωλειται πολυτελες διαμερισμα στην πλατεια καρυτση διπλα στο μετρο απενατι απο πρεσβειες σε περιοχη απειρου καλους.τιμη : 1000000 ευρω. τιμη αγορας 90 ψωροχιλιαρικα.πιστευω να καταλαβες.
Γιατι να μην ερθει ? τουρισμο πουλας , δεν εννοω να ερθει να μεινει για παντα .. το αξιοποιεί σαν τουριστικο κατάλυμα , 8 μηνες νοικια θα τα βγαζει για πλακα , απο Μαρτιο μεχρι Οκτ πιστευω ειναι οκ ..