Νέα

Εκμεταλευση Ακινητου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο τυπος μου ειχε πει να φτιαξει ενα fund με εγγυηση το σπιτι ως περιουσια και να ψαχνει να βρει μετοχους μεχρι να του αποπληρωσουνε ουσιαστικα τα 300 χιλιαρικα και υστερα να το μεταβιβασει σε εναν μετοχο καπως ετσι.....δεν την ξερω ολοκληρωμενα την ιδεα.Αλλα γινονται αυτα στο Ελλαντα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Ποιος θα παει να αγορασει σπιτι να του πεις. Και να σπρωξει δανειο για να το ολοκληρωσει την χασουρα του θα μεγαλωσει
Πηγε να κανει επενδυση και την πατησε
Η οικοδομη εχει πεθανει μας οδηγουνε στην κατασταση που επικρατει στην Αγγλια και στην Γερμανια οσον αφορα την πρωτη κατοικια
Να παει να μιλησει με κανενα μεσσιτικο γραφειο να το σπρωξει οσο οσο... οι μηχανικοι δεν θα μποροεσουν να τον βοηθησουν

Κανεις , αλλα ετσι που ειναι και να ηθελε καποιος στραβος να το αγορασει δεν προκειται που ειναι στα μπετα μεσα.
Η οικοδομη πεθανε , αλλα ο Ελληνας ειναι ακομα κολλημενος με το ΔΙΚΟ του σπιτι , ολο και καποια κορη θα παντρεψει κανενας και θα παει να τα σκασει να της παρει ενα κεραμιδι  ;)
Καποιες αγοροπωλησιες γινονται αλλα ειναι ελαχιστες , αν δεν ειναι σουπερ το σπιτι ο αλλος δεν το κοιταει καν..Η αγορα εχει πεσει στα χειροτερα σημεια , αλλα αν δεν γινοταν ουτε μια πωληση τα σπιτια θα τα πουλαγαν για 10 ευρω..αφου ειναι ακομα εκει που ειναι παει να πει οτι καποιος ακομη αγοραζει.
Οι τραπεζες εχουν μπουκωσει με σπιτια , δεν θελουν αλλα , σε καλες περιπτωσεις βοηθουν οσο γινεται για να κλεισει η δουλεια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Οι τραπεζες ξερουνε τα αρχιδια τους...οι παλιομαλακες !!!
Αν δεν κανανε τις μαλακιες με τα δανεια και τα θαλασοδανεια και της παναγιας τα ματια δεν θα ειχανε τις φουσκες που ειχανε με τα γνωστα αποτελεσματα

Οι τραπεζες εκαναν την μαλακια , ο κοσμος που πηγε και τα πηρε και χρεωθηκε μεχρι 10 γενιες δεν εκανε μαλακια ?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Κανεις , αλλα ετσι που ειναι και να ηθελε καποιος στραβος να το αγορασει δεν προκειται που ειναι στα μπετα μεσα.
Η οικοδομη πεθανε , αλλα ο Ελληνας ειναι ακομα κολλημενος με το ΔΙΚΟ του σπιτι , ολο και καποια κορη θα παντρεψει κανενας και θα παει να τα σκασει να της παρει ενα κεραμιδι  ;)
Καποιες αγοροπωλησιες γινονται αλλα ειναι ελαχιστες , αν δεν ειναι σουπερ το σπιτι ο αλλος δεν το κοιταει καν..Η αγορα εχει πεσει στα χειροτερα σημεια , αλλα αν δεν γινοταν ουτε μια πωληση τα σπιτια θα τα πουλαγαν για 10 ευρω..αφου ειναι ακομα εκει που ειναι παει να πει οτι καποιος ακομη αγοραζει.
Οι τραπεζες εχουν μπουκωσει με σπιτια , δεν θελουν αλλα , σε καλες περιπτωσεις βοηθουν οσο γινεται για να κλεισει η δουλεια

Βρε τσαμπα τα δινουν τα σπιτια για να γλυτωσουν απο τους φορους και τα χαρατσια
Ο συγκεκριμενος την πατησε... αν το φτιαξει κουκλι και βρει αγοραστη μαγκεια του
Θα δυσκολευτει και θα ρισκαρει παντως
Παλια αγοραζανε σπιτια απο τα θεμελια...αυτος γιατι να μην πουλησει απο τα μπετα και στην αναλογη τιμη ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
ο τυπος μου ειχε πει να φτιαξει ενα fund με εγγυηση το σπιτι ως περιουσια και να ψαχνει να βρει μετοχους μεχρι να του αποπληρωσουνε ουσιαστικα τα 300 χιλιαρικα και υστερα να το μεταβιβασει σε εναν μετοχο καπως ετσι.....δεν την ξερω ολοκληρωμενα την ιδεα.Αλλα γινονται αυτα στο Ελλαντα?

να φτιαξει αυτος fund με εγγυηση το σπιτι δεν παιζει , κανεις δεν θα μπει σε ενα φαντ που εχει κεφαλαιο ενα σπιτι και ο ιδρυτης που θα ειναι και κυριος μετοχος εβαλε τουβλα που δεν μπορει να πουλησει σαν εγγυηση.Ειπαμε ειναι μαλακας ο κοσμος , αλλα αυτοι που εχουν ακομη λεφτα παιζει να ειναι και λιγο πιο εξυπνοι -τυχεροι - καπατσοι απο τους υπολοιπους ...αλλιως ολοι θα ηταν λεφταδες .

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Οι τραπεζες εκαναν την μαλακια , ο κοσμος που πηγε και τα πηρε και χρεωθηκε μεχρι 10 γενιες δεν εκανε μαλακια ?

Καλα αυτοι και αν ειναι μαλακες
Καλα να παθουνε
Εγω σου ειχα πει και την αλλη φορα...δεν πα να ψοφησουν ολοι, αυτοι που σκουζουν αυτοι τα προκαλεσανε ολα
Αν εισαι μαγκας χωσου στις λαμογιες και τα κολπα να επιβιωσεις αν δεν μπορεις παρε μερος στην τσοντα (γενικα μιλαω τωρα και οχι σε εσενα συγκεκριμενα)

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αυτος ηθελε στο fund να βρει 300 επενδυτες με 1000 ευρω τον καθενα με ανταλλαγμα χρηση του σπιτιου αν ενοικιαζοτανε να μοιραζε το ενοικιο και μετα να εδινε και το σπιτι σε καποιον απο τους 300 η σε μια ομαδα.....κατι τετοια παλαβα μου ελεγε και τον κοιταζα και επεζα το πουλακι μου.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Βρε τσαμπα τα δινουν τα σπιτια για να γλυτωσουν απο τους φορους και τα χαρατσια
Ο συγκεκριμενος την πατησε... αν το φτιαξει κουκλι και βρει αγοραστη μαγκεια του
Θα δυσκολευτει και θα ρισκαρει παντως
Παλια αγοραζανε σπιτια απο τα θεμελια...αυτος γιατι να μην πουλησει απο τα μπετα και στην αναλογη τιμη ?

γιατι δεν υπαρχει κανεις να το παρει , ουτε κατασκευαστης ..που μπορει να το φτιαξει με το μικροτερο δυνατο κοστος..
Οι λυσεις παντως ειναι 2 , ή το φτιαχνει και το σπρωχνει οσο οσο , ή καθεται και το κοιταει μεχρι να του τελειωσουν τα λεφτα και θα παει να μεινει εκει μεσα στα τουβλα .

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
να φτιαξει αυτος fund με εγγυηση το σπιτι δεν παιζει , κανεις δεν θα μπει σε ενα φαντ που εχει κεφαλαιο ενα σπιτι και ο ιδρυτης που θα ειναι και κυριος μετοχος εβαλε τουβλα που δεν μπορει να πουλησει σαν εγγυηση.Ειπαμε ειναι μαλακας ο κοσμος , αλλα αυτοι που εχουν ακομη λεφτα παιζει να ειναι και λιγο πιο εξυπνοι -τυχεροι - καπατσοι απο τους υπολοιπους ...αλλιως ολοι θα ηταν λεφταδες .

αν οχι fund μια εταιρια με περουσιακο στοιχειο το σπιτι.το ιδιο ειναι .

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οι πουτάνας γιοί θα χαρατσώνουν πλέον ακόμα και τα μπετά/κολώνες .. και μιλάμε για 250τ.μ , θα πάει τσιμπουκλόβερ το χαράτσι.
Εχει το κουράγιο να κάτσει πάνω σε αυτό το ακίνητο ? Τα φέρνει πέρα ώστε να κάνει υπομονή μπας και οι φωστήρες γυρίσουν τούμπα την οικονομία?
Εδώ σε θέλω.

Οσο για τις τράπεζες , δεν έχουν μια. Κυνηγάνε ακόμα και το ευρώ. 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Καλα αυτοι και αν ειναι μαλακες
Καλα να παθουνε
Εγω σου ειχα πει και την αλλη φορα...δεν πα να ψοφησουν ολοι, αυτοι που σκουζουν αυτοι τα προκαλεσανε ολα
Αν εισαι μαγκας χωσου στις λαμογιες και τα κολπα να επιβιωσεις αν δεν μπορεις παρε μερος στην τσοντα (γενικα μιλαω τωρα και οχι σε εσενα συγκεκριμενα)

σωστα τα λες , προσωπικα στην λαμογια χωθηκα ετσι οπως την ειδα την κατασταση και τελικα βλεπω οτι ειμαι κερδισμενος ..

αυτος ηθελε στο fund να βρει 300 επενδυτες με 1000 ευρω τον καθενα με ανταλλαγμα χρηση του σπιτιου αν ενοικιαζοτανε να μοιραζε το ενοικιο και μετα να εδινε και το σπιτι σε καποιον απο τους 300 η σε μια ομαδα.....κατι τετοια παλαβα μου ελεγε και τον κοιταζα και επεζα το πουλακι μου.....

αυτα γινονται σε κατι Ντουπαι και St.Barths οχι στο Πικερμι , αντε στην Μυκονο στην χειροτερη ..

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οι πουτάνας γιοί θα χαρατσώνουν πλέον ακόμα και τα μπετά/κολώνες .. και μιλάμε για 250τ.μ , θα πάει τσιμπουκλόβερ το χαράτσι.
Εχει το κουράγιο να κάτσει πάνω σε αυτό το ακίνητο ? Τα φέρνει πέρα ώστε να κάνει υπομονή μπας και οι φωστήρες γυρίσουν τούμπα την οικονομία?
Εδώ σε θέλω.

Οσο για τις τράπεζες , δεν έχουν μια. Κυνηγάνε ακόμα και το ευρώ. 

το σπιτι δεν εχει ρευμα και τοσο καιρο δεν πληρωνει μια ουτε χαρατσι ουτε εφοριες ουτε τιποτα.Μπορει να πληρωσει κατι ελαχιστο τωρα το 2014 γιατι κατι λεγανε πως θα φορολογησουνε τα γιαπια.αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σωστα τα λες , προσωπικα στην λαμογια χωθηκα ετσι οπως την ειδα την κατασταση και τελικα βλεπω οτι ειμαι κερδισμενος ..

αυτα γινονται σε κατι Ντουπαι και St.Barths οχι στο Πικερμι , αντε στην Μυκονο στην χειροτερη ..

ναι οκ σε Ελληνες θα απευθυνοτανε μου λεει σε νεα ζευγαρια που θελουνε να σπιτωθουνε.Και οκ το να δωσεις 1000 ευρω και να σου κατσι ενα σπιτι δεν νομιζω οτι θα χαλαγε κανενα.θα σε πλακωνε και η γκομενα στις πιπες αεραααα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
αν οχι fund μια εταιρια με περουσιακο στοιχειο το σπιτι.το ιδιο ειναι .

επαιζε παλια αυτο , εκανες μια οφσορ και καθαριζες τωρα πια τελος και αυτα , αν κανει ελληνικη τα ενοικια και οποιο κερδος απο τις ενοικιασεις θα φορολογειται σαν εταιρια και οχι σαν φυσικο προσωπο , ακομη χειροτερα , και αλλα πολλα που ειναι στα μειον..

Να σε ρωτησω ασφαλεια εχει το σπιτι ?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ναι οκ σε Ελληνες θα απευθυνοτανε μου λεει σε νεα ζευγαρια που θελουνε να σπιτωθουνε.Και οκ το να δωσεις 1000 ευρω και να σου κατσι ενα σπιτι δεν νομιζω οτι θα χαλαγε κανενα.θα σε πλακωνε και η γκομενα στις πιπες αεραααα

ποσο το πουλαει το τετραγωνικο αδερφε και σε ποια περιοχη ειναι ?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε ματζεστικ πεσε για υπνο αγορι μου, ολο μαλακιες λες

Επισκέπτης
ε για να ξερετε μονο οι αλβανοι αγοραζουν σπιτια τωρα  πληροφοριακα :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756

πως θα γινει αυτι που λες , ποιος θα πρωτο μεινει σε αυτο το σπιτι ? κληρο θα ριξουν ? και 250 μετρα σπιτι δεν εχει εξοδα νομιζεις ? σε ενα δωματιο θα ζουνε ολη μερα ? επισης ειναι και η σκατοπεριοχη που το εχει ?? ποιος θα παει να μεινει στου διαολου το κωλο ?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
επαιζε παλια αυτο , εκανες μια οφσορ και καθαριζες τωρα πια τελος και αυτα , αν κανει ελληνικη τα ενοικια και οποιο κερδος απο τις ενοικιασεις θα φορολογειται σαν εταιρια και οχι σαν φυσικο προσωπο , ακομη χειροτερα , και αλλα πολλα που ειναι στα μειον..

Να σε ρωτησω ασφαλεια εχει το σπιτι ?

οχι δεν νομιζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom