sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε ριξε λαδι στη φωτια....διακρινω μια εχθροτητα αναμεσα στον μορτη και σινερ
τυπε ριξε λαδι στη φωτια....διακρινω μια εχθροτητα αναμεσα στον μορτη και σινερ
διακρινω μια εχθροτητα αναμεσα στον μορτη και σινερ
οουτε η ελβετια θα ψοφησει ποτε!!!μαθε γερμανικα..γερμανια και αμερικη δεν θα ψοφησουν ποτε..ειναι σαν τις κατσαριδες....εγω κανω 5 μηνες τωρα...
θα σου σκισω το σουφριδη που σου αρεσει κιολας...μωρη λουλου....γιατι μιλας χωρις να ξερει....θα σου ξεσκισω το τρυφερο κωλαρακι σου...
το θεμα ειναι θα κλειστει κανα ραντεβου ξυλου ή παλι θα βγει η μερα με ιντερνετικο βρισιδι :Sμη με σκας.ψηνω καφε να μου τα πεις.
η μαθηση ,η γνωση σε οτιδηποτε δεν ειναι ποτε πεταμενα λεφτα/χρονος φιλε μου....ποτε!!!
τυπε παντως χθες ο σινερ στο σπαμοθρεντ αποκαλυψε οτι εχει σιδερικοΘα μου κλασεις τα αρχιδια ρε μαλακα , βλάκα παλιοπουστη υπουλε.
Μην ξανα απευθυνθεις σε μενα γιατι θα χεις
ασχημα ξεμπερδεματα μαζι μου. Κοιτα τη δουλεια σου
και μην κανεις τον μαγκα σε τρελους.
Σκατομπινε
Eπρεπε να ειχες ηδη ετοιμασει την αφισσα μπολτ εναντιον σιντο θεμα ειναι θα κλειστει κανα ραντεβου ξυλου ή παλι θα βγει η μερα με ιντερνετικο βρισιδι :S
αυτοι δεν καταλαβαινουν απο λογια
ωρα να μιλησουν τα σιδερα
οουτε η ελβετια θα ψοφησει ποτε!!!
Εγω παντως ενα κωπηλατικο που εχω παρει το θεωρω απο τις καλυτερες αγορες μου.Εχει κανει πολυ καλη δουλεια.Νομιζω δεν εννοει αυτο αλλα οτι οπως τις περισσοτερες φορες τ αοργανα γυμναστικης που αγοραζουμε για το σπιτι με προοπτικη να τα χρησιμοποιησουμε καταληγουν σε καλογερους για ρουχα, ετσι και η εκμαθηση ξενης γλωσσας στο σπιτι τις περισσοτερες φορες δεν πραγματοποιειται....
εισαι κ συ ρε πουτη μου ομως....το θεμα ειναι θα κλειστει κανα ραντεβου ξυλου ή παλι θα βγει η μερα με ιντερνετικο βρισιδι :S
ναι οκ..το δεχομαι...απλα θεωρω οτι ολα καποια στιγμη στην ζωη σου θα σου χρησιμευσουν εστω κ γ ασημαντο τελειως λογο.Νομιζω δεν εννοει αυτο αλλα οτι οπως τις περισσοτερες φορες τ αοργανα γυμναστικης που αγοραζουμε για το σπιτι με προοπτικη να τα χρησιμοποιησουμε καταληγουν σε καλογερους για ρουχα, ετσι και η εκμαθηση ξενης γλωσσας στο σπιτι τις περισσοτερες φορες δεν πραγματοποιειται....
η μαθηση ,η γνωση σε οτιδηποτε δεν ειναι ποτε πεταμενα λεφτα/χρονος φιλε μου....ποτε!!!
το πρωτο ειναι η το τελευταιο?...Μπα ..... απλά o bold τσιμπάει εύκολα ώρες ώρες και ο sin το κατάλαβε και θέλει να σκάσει πλάκα για αυτό του την μπαίνει από την αρχή.
Ρε Κεφαλλονίτη ..... το έχεις γαμίσει τελείως το θέμα (και το thread).
σκασε μωρη λουλου...φοβηθηκα..τωρα και μου επεσε.... λελο πιπα κωλο θα σε παω που γουσταρεις,,,Θα μου κλασεις τα αρχιδια ρε μαλακα , βλάκα παλιοπουστη υπουλε.
Μην ξανα απευθυνθεις σε μενα γιατι θα χεις
ασχημα ξεμπερδεματα μαζι μου. Κοιτα τη δουλεια σου
και μην κανεις τον μαγκα σε τρελους.
Σκατομπινε
το θεμα ειναι θα κλειστει κανα ραντεβου ξυλου ή παλι θα βγει η μερα με ιντερνετικο βρισιδι :S
γτ ειχα την εντυπωση οτι μιλανε γαλλικα κ ελβετικα φυσικα?Κι εκει μιλανε γερμανικα οποτε παλι μεσα ειναι...... ;)
ειμαι ανεργη.κ ψαχνω αυτη την στιγμη φροντηστηριο γ γλωσσες.Σωστό. Απλά όταν είσαι άνεργος έχεις άλλες προτεραιότητες. Το να συλλέγεις γνώση για χόμπι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολυτέλεια.
Εγω παντως ενα κωπηλατικο που εχω παρει το θεωρω απο τις καλυτερες αγορες μου.Εχει κανει πολυ καλη δουλεια.
Νομιζω δεν εννοει αυτο αλλα οτι οπως τις περισσοτερες φορες τ αοργανα γυμναστικης που αγοραζουμε για το σπιτι με προοπτικη να τα χρησιμοποιησουμε καταληγουν σε καλογερους για ρουχα, ετσι και η εκμαθηση ξενης γλωσσας στο σπιτι τις περισσοτερες φορες δεν πραγματοποιειται....
μπα τυπε δεν θα το χρησιμοποησω..τσαμπα η σφαιρα..του μπολντι του αρεσει η σφαιρα στον κωλο...τυπε παντως χθες ο σινερ στο σπαμοθρεντ αποκαλυψε οτι εχει σιδερικο
το νου σου δικε μου
Δεν το εχω σκεφτει.Σου στελνω την διευθηνση να ερθεις να το δοκιμασουμε.Απορια......
Στο κωπηλατικο εχεις κανει σεξ???Δηλαδη ετσι μπορς πισω που πας βολευει για κατι τεοιο??????