Νέα

Εκλογές: στα παπάρια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Τουλάχιστον αυτή τη προεκλογική περίοδο υπάρχουν έμπρακτη παροχολογία, γιατί τα προηγούμενα χρόνια όλα ήταν στα χαρτιά. Οι Θεσσαλονικείς πόσες φορές δεν άκουσαν γι'αυτό το μετρό.... χαχαχα

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου αυτούς που βλέπεις και γκρινιάζουν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές θα τους δώσουν πάλι το κουλούρι αύξηση και ξανά στο μαντρί.
Αυτό είναι που με βιδώνει περισσότερο απο ολα.

Επισκέπτης
Αν εξαιρέσουμε κάποιους από κόμματα της αριστεράς, όλοι οι υπόλοιποι εποφθαλμιούν να μπουν στα 2 μεγάλα κόμματα. Μην τρελαινόμαστε, όλοι του Καρατζαφέρη θα φύγουν σφαίρα να τους κάνει πρόταση η ΝΔ για παράδειγμα.
Και μην ξεχνάμε τις οικουμενικές και τις βοήθειες του ΚΚΕ που έγιναν στο παρελθόν  :headbang:

Πραγματικά, οι εκλογές αφορούν κάποια επαγγέλματα που ζημιώνονται (ο κόσμος φυλάγεται λες και θα ρθει το κραχ), κάποιους που είναι ήδη στο δημόσιο και παίζεται να προαχθούν ή να υποβιβαστούν και κάποιους (αφελείς επί το πλείστον) που περιμένουν να διοριστούν  :uglystupid:
Σιγά μην πάμε και σε συγκέντρωση και αφισοκόλληση. Αυτά, κάποτε.
κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το ΚΚΕ για τις οικουμενικές γιατί δεν είχε στόχο την συγκυβέρνηση αλλά την ορατή παραγραφή στο σκάνδαλο Κωσκοτά. 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Νομίζω ότι όποιο κόμμα παίξει ΕΞΥΠΝΑ το χαρτί του περιβάλοντος - 1. την καταστροφή του 2. λόγω ανικανότητας της κυβέρνησης, θα έχει πράξει μια πολύ σωστή κινηση.

Οι αποδοκιμασίες σε πολύδωρα και παυλόπουλο από τον κόσμο δείχνουν το δρόμο

Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του θέματος απο πασοςκ, συν και κκε είναι παρωχημένης αντίληψης και αποτυχημένη.

Προσωπικά θα ψηφίσω όποιον με πείσει ότι ενδιαφέρεται για το περιβάλλον

Επισκέπτης
Νομίζω ότι όποιο κόμμα παίξει ΕΞΥΠΝΑ το χαρτί του περιβάλοντος - 1. την καταστροφή του 2. λόγω ανικανότητας της κυβέρνησης, θα έχει πράξει μια πολύ σωστή κινηση.

Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του θέματος απο πασοςκ, συν και κκε είναι παρωχημένης αντίληψης και αποτυχημένη.

αν έβλεπες την συνέντευξη της Παπαρήγα για το περιβάλον και τις φωτιές θα έβλεπες και την ποιο τεκμηριωμένη πολιτική απεναντίας αν δείς την θέση των δύο μεγάλων κομμάτων στο άρθρο 24 του συντάγματος αλλά και κάτι νόμους που έχουν περάσει ποιο πριν κάτι για βοσκοτόπια και κάτι για χορτολιβαδικές εκτάσεις θα καταλάβεις την διαφορά της πολιτικής.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αρίωνα όχι δεν είδα τη συνέντευξη. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση εκτός αν έχει κάποια πολύ ταινία που να μην έχω ήδη ή κάποιο πολύ καλό αγώνα.

Για την Αλέκα έχω προσωπικά άποψη για λόγους που δε θέλω και δεν πρόκειται να αναλύσω. Και η άποψη που έχω είναι εξαιρετικά θετική για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλέκα. Ομολογώ ότι τη συμπαθώ.

Στο θέμα του περιβάλλοντος και ειδικότερα των καμμένων εκτάσεων αλλα και του νερού (παρακολουθείστε το θέμα, θα έχει ενδιαφέρον) αισθάνομαι ότι ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην αυτοδικία απέναντι σε όσους επιχειρήσουν λαμογιά. Οποιο κόμμα καταφέρει να εκφράσει αυτή τη δυναμική, θα βγει κερδισμένο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Πάντως οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" αποφάσισαν στις 30 Ιουνίου την αυτόνομη κάθοδο τους στις εκλογές. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να κατεβάσουν υποψήφιους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Θα είναι όμως εξαιρετικά ενδιαφερόν να δούμε τι ποσοστά θα συγκεντρώσουν όπου κατέβουν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπητέ Βολταίρε, τιμή μας που είσαι στην παρέα

Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι "Οικολόγοι-Πράσινοι", παρά το ότι το θέμα με ενδιαφέρει παρα, μα πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει ότι οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" θα πρέπει να βελτιώσουν σημαντικά την προπαγάνδα τους (σιχαίνομαι το "επικοινωνία").

Αισθάνομαι ότι η τάση αυτή τη στιγμή είναι ψήφος σε μικρά κόμματα - κυρίως ψήφος διαμαρτυρίας σε μια κυβέρνηση που πάσχει σημαντικά στην πράξη αλλα που κατάφερε να διαχειριστεί με σχετική επιτυχία σκάνδαλα που σε κάποια πολιτισμένη χώρα θα είχαν προκαλέσει την παραίτησή της.

Το πασόκ έχει αποτύχει τραγικά - θέλει πολύ προσπάθεια για να ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ να εκμεταλλευτείς "δώρα" όπως ο πολύδωρας, ο κεφαλογιάννης και ο γιακουμάτος. Αντί και οι 3 να έχουν γίνει γελοιογραφίες και να έχουν πάει σπίτια τους, έχουν ακόμα καρέκλα. Σημαντική αποτυχία πασόκ αλλα και αντιπολίτευσης γενικότερα.

Εκτιμώ ότι ΛΑΟΣ και ΚΚΕ θα βγούν κερδισμένοι, με χαμένο το πασόκ και το συν. Η κυβέρνηση θα τα δώσει όλα στην εκκλησία ώστε να μην υπάρξει σοβαρή διαρροή ψήφων προς ΛΑΟΣ. Αν κάποιο άλλο κόμμα μπει στη βουλή, θα είναι μεγάλη επιτυχία για το πολίτευμά μας.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οι Έλληνες είναι κοπρολαός. Τί περιμένετε? Ακόμα και οι Τούρκοι που τους λέμε μπουνταλάδες ξύπνησαν και ξεπέταξαν τους παλαιοκομματικούς. Εμείς είμασταν είμαστε και θα παραμείνουμε ραγιάδες.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας..Να πω κι εγω την αποψη μου,πλεον κουμαντο κανουν και θα κανουν διαφορες οικονομικες οργανωσεις παγκοσμιας εμβελειας..Αρα τα 2 κομματα-δηλαδη ενα γαλαζοπρασινο- απλα διαφερουν στη στρατιγικη..
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και εδω τελειωνει..ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ πραγματικα δεν ξερουν τι τους γινεται..περα απ την συνεργασια που ειχε το 89 με τη ΝΔ,ας δουνε τα επισημα στοιχεια οπου το κκε στο β" γυρο των εκλογων ΠΑΝΤΑ στηριζει τη ΝΔ..Ειναι απλα ενα κομμα που εχει ξεπουλησει την ιδεολογια του,γι αυτο καποτε επαιρνε 30% το κκε και τωρα παιρνει τα παπαρια μου..και θα τα παιρνει..

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ,ΜΗ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ..
Ανώνυμος Sunday 5 August @ 19:45:33

Ειχα την ατυχια,επι πολλα χρονια,ν ακουω για ενα κομμα δηθεν"σοσιαλιστικο"απο δικους μου ανθρωπους..Ειχα την ατυχια να μην εχω κριση και εμπειρια,ωστε να διαμορφωσω αποψη σωστη και αληθινη..
Ειχα την ατυχια να μην εχω δει ο ιδιος το Ελληνικο κρατος πως λειτουργει,αφου μονο στο σχολειο και στο φροντιστηριο βρισκομουν για πολλα τα ετη..
Ειχα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΥΧΙΑ πραγματικα να πιστεψω οτι υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων που πραγματικα ενδιαφερονται για μας τους υπολοιπους,και για ενα σοβαρο και ανθρωπινο αυριο "δικο μας"και οχι "ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ"..(ελπιζω να καταλαβατε ποιων εννοω)
ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ!!!!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, οτι το μονο αυριο για το οποιο ενδιαφερονται οι κυριοι της πολιτικης ειναι το δικο τους αυριο..
Ειναι το αυριο του κυριου,που θα ξυπνησει στις 10 η ωρα το πρωι,που θα φορεσει την αρμανι γραβατα του,θα μπει στη λιμουζινα με τον οδηγο του,θα περασει κοκκινα φαναρια καμμια φορα,θα βρεθει στο πολιτικο του γραφειο-οπου εκει θα κανει οτι πιο ανανδρο και ανεντιμο μπορει να κανει ενας ανθρωπος..
ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ σε ανθρωπους που του ειναι χρησιμοι μια φορα καθε 3-4 χρονια..Ψεμματα σε ατομα αλλης ταξης που θα ξυπνησουν στις 7 η ωρα το πρωι(μερικοι στις 5-6),θα πανε να χτυπησουν καρτα και υπερωριες,που θα δουν το Ελληνικο κρατος οταν περασουν απο την πλατεια Βικτωριας αντικριζοντας χιλιαδες σκουπιδια,βρωμα απο ουρα,αστεγους,κ.τ.λ
Ανθρωποι που θα καταπιουν το ψεμα οτι το οικονομικο θα καλυτερεψει,αφου ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ πρωθυπουργος Καραμανλης θα νοικοκυρεψει την χωρα..Ανθρωποι που στελνουν τα παιδια τους στο στρατο εχοντας μεσα τους ακομα ιστορικες μνημες,και προτυπα ανδρισμου βλεποντας τη στολη των Ε.Δ,
που μακαρι να ηξεραν ποιους σκοπους εξυπηρετει το στρατιωτικο συστημα,με την στηριξη των τοπικων οικονομιων στα διαφορα χωρια,απο τα ξεμπαρκα στρατοπεδα,και
τις ρουσφετολογικες μοναδες οπου τα παιδια του συστηματος(γαλαζοπρασινης αυτοδυναμιας) ανταμοιβονται για την προσφορα τους και την διαιωνιση του σαπιοσυστηματος..
Δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που μαχονται για ενα καλλιτερο αυριο,και ειναι τα παιδια τα οποια καποια στιγμη διαμορφωνουν δικη τους αποψη περι κοινωνικων και πολιτικων πραγματων,και δεν κληρονομουν την κομματικη ταυτοτητα του μπαμπα και της οικογενειας γενικοτερα.
Πλεον η σηψη ειναι σε πολυ προχωρημενο σταδιο,και δυσκολα θα εξαλειφθει,εφοσον κοβοντας ενα πλοκαμι,γεννιουνται τεσσερα στη θεση του.Κατι σαν Λερναια υδρα..
Τα πλοκαμια του πολιτικου συστηματος κανεις δεν ξερει μεχρι που φτανουν,κι αυτο ειναι πραγματικος φοβος,αφου πλεον ελεγχουν ο,τιδηποτε λειτουργει.Διαστρεβλωσαν την παιδεια,την υγεια-αφου διοικητης σε αστυνομικο τμημα γινεται διοικητης σε νοσοκομειο(!!!!),ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ με το παραδικαστικο καρκινωμα,και ειδικα τις Ενοπλες Δυναμεις που πραγματικα μπαινεις σε στρατοπεδο να παρεις στρατιωτικο οχημα και δεν σε παιρνει κανενας χαμπαρι.Δεν γινεται καμμια κινηση για επαγγελματικο στρατο ωστε να υπαρχει σεβασμος στον πολιτη!Εκει διδασκονται τα παιδια την ανισοτητα και την αδικια,ετσι ωστε να μπουν στο συστημα και να επιβιωσουν μαθαινοντας να γλειφουν για μια μεταθεση,μια μεταταξη απο στρατο ξηρας σε αεροπορια και ναυτικο..
Τα ιδια και στην αστυνομια αφου ο καθε αληταρας αποσπα ολοκληρη δυναμη στο πολιτικο του γραφειο ωστε να πινουν καφε..
Να παιρνουν προαγωγες ατομα στην αστυνομια που βγαζουν την ψυχασθενεια τους σε αλλοδαπους που εχουν συλληφθει,και κανοντας τους βασανιστηρια!!
Πλεον ο καθενας μας εχει γινει ενα μικρο γραναζακι σ αυτο το παλιοσυστημα,και ακομα και τα ΜΜΕ ειναι στο πλαι του!
Η δυναμη της δημοσιοτητας πλεον δεν ειναι στο πλευρο του πολιτη και της καθημερινοτητας,αλλα στο πλευρο των πολιτικαντηδων..Ισως ειναι η πιο επιτυχημενη σχεση "δουναι και λαβειν"αφου πολλοι δημοσιοκαφροι και τσατσογλυφτρονια εκμεταλλευονται την δημοσιοτητα τους μονο και μονο για μια υποψηφιοτητα που θα τους κανει κι αυτους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ..
ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!
Το υπολοιπο 30% ειναι απλα αχρηστοι διοτι κι αυτοι δεν ειναι με το μερος της κοινωνιας..Παει ο καιρος που ψαχναμε για ανεντιμο πολιτικο στο κοινοβουλιο,τωρα ψαχνουμε για εντιμο πολιτικο μεσα στους 300!!
Ακομα ομως η νεολαια γραφεται στην ΠΑΣΠ και στην ΔΑΠ..Ακομα δεχεται να κανει καριερα αγωνιζομενη για το κομμα και οχι για τον εαυτο της και την κοινωνια..Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι απλα το ΠΑΣΟΚ εχει τους συντροφους και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους κουμπαρους?!?!Οτι τα συνθηματα τους ειναι ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΧΩΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΑ?!
Για το ΚΚΕ δε μιλαω καν,εμπεριεχεται στην κριτικη της νεας δημοκρατιας αφου ειναι το δεξι της χερι:)
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?!?!?!?!
Φυσικα και δεν λεω να γινουν αναρχικοι(που εγω ειμαι,αλλα και ειρηνιστης και οχι χουλιγκαν που πολλοι νομιζουν οτι ειναι οι αναρχικοι),απλα να δειξουν μια διαμαρτυρια,οτι δεν ειναι τοσο βοδια,τοσο αχρηστα οντα!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Manolo ανέφερε σε παρακαλώ την πηγή του κειμένου της παράθεσης - εκτός αν το κείμενο είναι δικό σου

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Με όσους ανθρώπους έχω μιλήσει σχετικά, οι οποίοι είναι και κάποιας ηλικίας, ψηφίζαν την μια η την άλλη παράταξη όντας προσκολλημένοι σε πρόσωπα περισσότερο. Τώρα πλέον λένε οτι 8α ψηφίσουν όποιον τους βοηθήσει (ρουσφέτια). Δεν νιώσαν ακόμα στο πετσί τους οτι αυτό θα μας φάει !! Πολύ σωστά τονίσατε οτι ούτως η άλλως η οικονομική πολιτική και άλλες βασικές κατευθύνσεις δίδονται απο την ΕΕ. Αμ το άλλο που το πάτε, που το 2040 αν ζούμε ακόμα Παπανδρέηδες και Καραμανλήδες κλπ θα ψηφίζουμε !!!!  Όλοι ελλαδιστάν αποκαλούμε το κράτος και όλο παράπονα κάνουμε, αλλά ακόμα να στείλουμε με την ψήφο μας "ηχηρό" μύνημα !!! Ως πότε !!!

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συντροφοι εγω εχω να κανω μια προταση, ας ψηφισει ο καθενας το κομμα που γουσταρει, αλλα οχι το φαβορι υποψηφιο βουλευτη-celebrity-tzaki πχ Αν στην Β αθηνων ψηφιζει καποιος ΝΔ ας μην ψηφισει τον Μητσοτακη η τον Λοβερδο στο ΠΑΣΟΚ αντιστοιχα αλλα καποιον αδυναμο που τον εχουν βαλει ξεροντας οτι δεν θα βγει γιατι δεν εχει τα μεσα. Μαγκες θα τους σπασει ο τσαμπουκας και σε αυτους αλλα και στα MEDIA poy maw exoyn φλομωσει στις παπαριες. Ακουω γνωμες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πολύ σωστή παρατήρηση ελληνα ψυχάκια

Η περίοδος αυτή και μέχρι τις εκλογές θα χαρακτηριστεί από....

"την επάνοδο των ζόμπι"

"πολικοί" που έχουν ξεχαστεί λόγω απουσίας έργων, επανέρχονται μετά από το σωστό παρε-δώσε με τα κανάλια σε εκομπές μιλώντας για τις τιμές της ντομάτας και το σκισμένο καλσόν της κυρα-κίτσας μέχρι για την ελληνική εξωτερική πολιτική και την ειρήνη στη μεσόγειο και το παλαιστινιακό.

Ολα τα σφάζουνε, όλα τα μαχαιρώνουνε - φτάνει να βγουν στο γυαλί.

Ηδη εμφανιστηκε πολύ δυναμικά πρώη υπουργός που χαρακτηρίζεται από τις στενές σχέσεις του με το περιβάλλον χριστόδουλου κσι το άψογα βαμμένο μαλλί του, έτοιμος για μάχες

Θυμηθείτε αυτό --> θα έχουμε νέο γύρο προτάσεων για βουλευτηλίκι σε "αστέρες" της τιβι. Γιώργος Αυτιάς δαγκωτός. Φτάνει να μην ξαναβγεί τηλεοραση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αγαπητέ Βολταίρε, τιμή μας που είσαι στην παρέα

Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι "Οικολόγοι-Πράσινοι", παρά το ότι το θέμα με ενδιαφέρει παρα, μα πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει ότι οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" θα πρέπει να βελτιώσουν σημαντικά την προπαγάνδα τους (σιχαίνομαι το "επικοινωνία").

Αισθάνομαι ότι η τάση αυτή τη στιγμή είναι ψήφος σε μικρά κόμματα - κυρίως ψήφος διαμαρτυρίας σε μια κυβέρνηση που πάσχει σημαντικά στην πράξη αλλα που κατάφερε να διαχειριστεί με σχετική επιτυχία σκάνδαλα που σε κάποια πολιτισμένη χώρα θα είχαν προκαλέσει την παραίτησή της.

Το πασόκ έχει αποτύχει τραγικά - θέλει πολύ προσπάθεια για να ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ να εκμεταλλευτείς "δώρα" όπως ο πολύδωρας, ο κεφαλογιάννης και ο γιακουμάτος. Αντί και οι 3 να έχουν γίνει γελοιογραφίες και να έχουν πάει σπίτια τους, έχουν ακόμα καρέκλα. Σημαντική αποτυχία πασόκ αλλα και αντιπολίτευσης γενικότερα.

Εκτιμώ ότι ΛΑΟΣ και ΚΚΕ θα βγούν κερδισμένοι, με χαμένο το πασόκ και το συν. Η κυβέρνηση θα τα δώσει όλα στην εκκλησία ώστε να μην υπάρξει σοβαρή διαρροή ψήφων προς ΛΑΟΣ. Αν κάποιο άλλο κόμμα μπει στη βουλή, θα είναι μεγάλη επιτυχία για το πολίτευμά μας.

Φίλε enforcer, ευχαριστώ. Έρρωσο και ευδαιμόνει.

Ούτε και εγώ γνωρίζω τους "Οικολόγους-Πράσινους", ούτε καν ξέρω το πρόγραμμα τους. Θα τους δώ σοβαρά όμως και αν με πείσουν, γιατί όχι;

Έχοντας πλέον ζήσει όλες τις εκλογές μετά από την μεταπολίτευση, μπορώ να πω ότι έχω επιλέξει όλες τις εκλογικές συμπεριφορές: κόμματα, άκυρο, αποχή. Μόνον ΚΚΕ δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Επομένως πλέον ψηφίζω με κριτήριο ότι πιστεύω ότι είναι καλό για τον τόπο και όχι με το δικό μου ατομικό συμφέρον.

Όπως είπα και σε προηγούμενη μου παράθεση στο νήμα αυτό, το πρόβλημα είναι ότι από το 81 και μετά τα δύο μεγάλα κόμματα πέρνουν σταθερά γύρω στο 85%. Οπότε, αν και συμφωνώ ότι πρωτίστως ενισχυμένοι θα είναι το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές, πιστεύω ότι θα ψαρέψουν από την δεξαμενή του 15%. Αυτός που φυσικά θα είναι χαμένος θα είναι ο Συνασπισμός.
Αλλά όσο και αν μου είναι παντελώς αδιάφορος ο χώρος του Συνασπισμού (από το 1981 και μετά δεν έχω ασχοληθεί μαζί του), άλλο τόσο είναι αναγκαίο να εκπροσωπείται στην νέα Βουλή για να υπάρχει πιθανότητα να πέσουν τα 2 μεγάλα κόμματα κάτω από το 85%.

Πιστεύω επίσης ότι καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ να μπεί σε μία περίοδο τεράστιας κρίσης και αν είναι δυνατόν να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Και να προκύψει ένα υπολογίσιμου μεγέθους Κεντρώο Κόμμα αρχών που θα αποτελεί τον ρυθμιστή της πολιτικής ζωής προσεταιριζόμενο και το μετριοπαθές τμήμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ευσεβείς πόθοι, φοβάμαι.

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Oχι τον Αυτια προς θεου. Τελικα τι φταινε τα κομματα. Δηλαδη ο Ψηφοφορος την ΝΔ οταν ψηφιζει τον Καρρα, το βασιλειου (Αστυνομος Θεοχαρης),το γεωργιαδη,τη ραπτη η την Κουντουρα η ο Ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ που ψηφιζει την Κουρκουλα, την Ανουσακη, την Νορα κατσελη, τον Κουλουρη,την καιλη η την Γκερεκου τη περιμενει. Ισχυρη Οικονομια,Αμυνα σωστη Εξωτερικη Πολιτικη. Ολοι αυτη για θιασο κανουν μονο και ουτε. Μετα τον αυτια να κανουμε και τον τριανταφυλλοπουλο προεδρο και να ολοκληρωθουμε σαν εθνος. ΡΕ δε γαμιομαστε λεω εγω και μας φταινε τα κομματα.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε enforcer το κειμενο ειναι δικο μου και το ειχα στειλει πριν κατι μερες σ ενα δικτυακο τοπο νεολαιας..

Επισκέπτης
Καλησπερα σας..Να πω κι εγω την αποψη μου,πλεον κουμαντο κανουν και θα κανουν διαφορες οικονομικες οργανωσεις παγκοσμιας εμβελειας..Αρα τα 2 κομματα-δηλαδη ενα γαλαζοπρασινο- απλα διαφερουν στη στρατιγικη..
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και εδω τελειωνει..ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ πραγματικα δεν ξερουν τι τους γινεται..περα απ την συνεργασια που ειχε το 89 με τη ΝΔ,ας δουνε τα επισημα στοιχεια οπου το κκε στο β" γυρο των εκλογων ΠΑΝΤΑ στηριζει τη ΝΔ..Ειναι απλα ενα κομμα που εχει ξεπουλησει την ιδεολογια του,γι αυτο καποτε επαιρνε 30% το κκε και τωρα παιρνει τα παπαρια μου..και θα τα παιρνει..
όταν λες ότι το ΚΚΕ στηρίζει την ΝΔ πες μας που την στήριξε? ένα παράδειγμα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εννοεις τα τελευταια χρόνια η πχ 89?
τα τελευταια χρονια και μονο που ασχολειται μονο μετο πασοκ και 1/10 με την ΝΔ,αυτο ειναι συμφωνία κατω απο το τραπέζι..
εινια πολλα τα λεφτα για το ΚΚΕ παιδια..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom