Νέα

Εκλογές: στα παπάρια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Tο'γραψα σε άλλο thread αλλά επ'ευκαιρία το ξαναγράφω
Μιας και το βρίσκω προσωπικά αρκετά αστείο
Την ημέρα των εκλογών εμφανιζόμαστε στα εκλ.τμήματα με μπλουζάκια με τον Γλομπέο.
Αν τυχόν κάποιος μας ρωτήσει του λέμε ότι είμαστε του ΑΚΡ (δηλ του κόμματος του Ερντογάν) και ότι λχ μελετάμε τις συνθήκες στο Γιουνανιστάν για να κατέβουμε στις επόμενες εκλογές. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move][glow=red,2,300]Λευτεριά στο Γιουνανιστάν[/glow] :rockon:[/move]

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
τελικα στις 16 του Σεπτεμβρη θα στηθει η ζωοπανηγυρη.

Ο λογος λεει που γινονται νωριτερα εκλογες ειναι η συνεχιση
των μεταρρυθμισεων?
ποιων μεταρρυθμισεων?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μια που στήθηκα στο κουτί να πάρω φωτογραφίες (μπήκαν σε άλλο thread), πάρτε και εδώ μερικές...

Όλοι αυτοί ζητάνε την ψήφο μας...

Συνημμένα

• P1-2.jpg
    P1-2.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • P3.jpg
    P3.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • P4.jpg
    P4.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • P5.jpg
    P5.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • P6.jpg
    P6.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 23

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Άσχετο, αλλά κουμπώνει. Σε ποιό άλλο thread να το έβαζα?

Συνημμένα

• P7.jpg
    P7.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 22

anme

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οι περισσότεροι είμαστε απογοητευμένοι από τη πολιτική ζωή της χώρας μας, αλλά για σκεφτείτε αν είχαμε κάποιο απολυταρχικό και δικτατορικό καθεστώς πως θα ήταν η ζωή μας.
Νομίζω ότι ακόμα και αυτή η στρεβλωμένη και με προβλήματα πολλές φορές δημοκρατία που έχουμε, είναι καλύτερη από την οποιαδήποτε απολυταρχική διακυβέρνηση.
Εξ' άλλου, μόνο και μόνο η πιθανότητα να χάσουν την επόμενη τετραετία την εξουσία
( και δεν εννοώ μόνο την κυβερνητική αλλά και τη βουλευτική ) και τα πλεονεκτήματα
που έχει αυτή, τους κάνει να μας θυμούνται κάπως, έστω και όταν πλησιάζει περίοδος εκλογών.
Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
βασικα δεν ειναι να ειμαστε κ εντελωσ στα παπαρια μασ,οταν το παλιο μου σπιτι ειχε ενοικιο 240 κ σε 3 χρονια το νοικιαζει αβαφο 380,καταλαβαινουμε ολοι οτι καποιοι βοηθησαν σαυτο..

Ακριβως αυτο μπηκα να πω και γω οταν λεει ο Αλογομουρης ειμαστε διπλα στα χαμηλα εισοδηματα δε παραδεχεται οτι ο ΙΔΙΟΣ αυξησε τον ενα βασικό ΕΜΜΕΣΟ ΦΟΡΟ τον ΦΠΑ απο το 8-18 στο 9-19% και αυξηθηκαν τα ΠΑΝΤΑ 0.85% και φυσικο ειναι το κολοκυθάκι που εκανε παλια λεμε 300δρχ μονο και μονο με τη νεα φαπα να κάνει 302.5ρχ και κατηγορουμε το ευρω.

Τα ιδια και οι προηγουμενοι γθυθήκαμε για να μπουμε στο Ευρω και "εκαμαμεν υποτιμηση". Αλλο να μπαιναμε στο ευρω με 328δρχ καιαλλο με 340.75 που μπηκαμε. Το δολλαριο αντι να κάνει (σε ισοτιμια 1€/1,30$) 426.4 δρχ κανει 442.98δρχ. Και καλα καναμε και μπηκαμε στο Ευρω αλλα αντι οι Ρουσοπουλοι, οι Παπαντωνιου,οι Τζοχατζοπουλοι, οι Παγκαλοι, οι Βουλγαρακηδες να κανουν σωστη δουλεια χτιζουν ΒΙΛΛΑΡΕΣ και καμακωνουν και παντρευονται 30χρονες.

Οταν μαλιστα το 40% του ΑΕΠ γινεται απο το ΔΗΜΟΣΙΟ οι ιδιοι και οι ιδιοι τρωνε τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ας φανε ενα γκριζομαυρο τουλαχιστον και στο φιναλε ας βγει και κανας αλλος να φαει και αυτος οχι οι ΙΔΙΟΙ και οι ΙΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστές παρακολουθώ την συζήτηση.. ολοι βρίζετε τα κόμματα αλλά όλοι κατά καιρούς έχετε πάει σε πολιτικό γραφείο να ζητήσετε λύση κάποιου προβλήματος, διορισμό στο δημόσιο ή κάποια άλλη χάρη (συνήθως ημιπαράνομη).. να γιατί λοιπόν τα δύο αυτά κόμματα μαζεύουν το 85% των ψήφων.. ολοι βρίζουμε και όλοι γλύφουμε..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω γλυφω το σαλαμακι οταν το ρίχνω μέσα στον φάκελο.. :P

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ότι και να λέμε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: ΝΔ (το πιθανότερο) ή ΠΑΣΟΚ στις 17/9 θα είναι ξανά στην κυβέρνηση!
Θέλουμε δε θέλουμε! Και δεν είναι καθόλου μοιρολατρικό αυτό.Είναι απλά η πραγματικότητα!
Και το άκυρο-λευκό ή η αποχή (αλήθεια τελικά είχε ποτέ κανείς κυρώσεις ή παπά..ια) δεν είναι λύση! Ο Μπούς βγήκε πλανητάρχης ψηφίζοντάς τον το 18-20% αν δεν κάνω λάθος.
Οπότε το δίλημα που έχουμε όλοι είναι ποιός απ τους 2 τελικά?
Γι αυτό και παίρνουν αυτοί οι 2 το 85% των ψήφων.
Γιατί έστω και ότι δεν βγαίνει κανείς.
Οι απανωτές εκλογές ξέρετε πόσο θα βυθίσουν (κι άλλο) την οικονομία?
Μην ξεχνάτε πόσα δις μπήκαμε μέσα μετά τις 3 απανωτές εκλογές το ΄89.
Έτσι το δίλημα το τυφλό ή τον μονόφθαλμο έχει την τιμητική του ειδικά σ΄αυτές τις εκλογές.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Οπότε το δίλημα που έχουμε όλοι είναι ποιός απ τους 2 τελικά?

Διαφωνω καθετα!!!  Σαν να μου λες ή θα με βαρανε με το αριστερο χερι ή με το δεξι το ξύλο παντως δεν το γλυτωνω!
Οποιος εχει προσωπικο συμφερον ας παει να τους ψηφισει δικαιωμα τους.

Εμενα ειτε με ΠΑΣΟΚ ειτε με ΝΔ η ζωη μου ιδια θα ειναι οποτε θα ψηφισω οποιον αλλον βρω στη τυχη!!!!

Αν θελουν με ενα 300€ να τους πουλήσω τη ψηφο μου.

Ο ΤΣΑΜΠΑΣ πέθανε!!

ΥΓ και μια ιδεα πως ναυλωνουν τα αεροπλανα οι πρασινοι και οι μπλε ας ναυλωνουν CT!!!!!

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οκ φίλε συμφωνώ και επειδή δε φέλω να το σοβαρέψουμε και πολύ προτείνω σε όλους τους συναγωνιστές - μπουρδελιάριδες να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ Λεβέντη (αν βάζει) για τον βασικό και ακατάρριπτο λόγο: το σύνθημά του (το θυμάται κανείς?): ΨΩΜΙ-ΣΑΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΖΑΠΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ :rockon:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
εχετε δικιο να μην ψηφισουμε κανεναν απο τους δυο η μαλλον απο τους τρεις.παντως δεν ειμαι της ιδεας να κνουμε αποχη μονο και μονο για εναν λογο.καποιοι πεθαναν για ν εχω εγω την δυνατοτητα να εκλεγω αυτον που θελω εγω στην τιμη αυτων των νεκρων πρεπει να παω και μην ξεχνατε οτι η αποχη θα φερει καποιον τρελο να πει αφου αυτοι σνομπαρουν την διαδικασια την θελουν την χουντα τους.ας παμε ολοι και ας ψηφισουμε κατι αλλο κατι διαφορετικο στο φιναλε τι εχουμε να χασουμε;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εχετε δικιο να μην ψηφισουμε κανεναν απο τους δυο η μαλλον απο τους τρεις.παντως δεν ειμαι της ιδεας να κνουμε αποχη μονο και μονο για εναν λογο.καποιοι πεθαναν για ν εχω εγω την δυνατοτητα να εκλεγω αυτον που θελω εγω στην τιμη αυτων των νεκρων πρεπει να παω και μην ξεχνατε οτι η αποχη θα φερει καποιον τρελο να πει αφου αυτοι σνομπαρουν την διαδικασια την θελουν την χουντα τους.ας παμε ολοι και ας ψηφισουμε κατι αλλο κατι διαφορετικο στο φιναλε τι εχουμε να χασουμε;
Πάρα-πάρα-πάρα πολύ σωστό...... :rockon: :rockon: :rockon:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ετσι ειναι.καποια στιγμη πρεπει να σταματησουμε να ψηφιζουμε γιατι θα μπουμε σε μια δουλεια και μετα να βριζουμε γιατι ολα ακριβαινουν και δεν φτανουν τα λεφτα της δουλειας.ευχαριστω φιλε αντε να δω ποτε θα ξυπνησουμε σαν λαος και να γυρισουμε τον κοσμο ανωκατω.ελληνες ειμαστε για την πατριδα ρε.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι εκλογες στην ελλαδα γινονται μονο για την αναδιανομη της "πιτας" οποτε αν δε τρωτε η αν δε σκοπευετε να φατε απλα στα παπαρια σας!!!  η ολιγαρχια των μεγαλοεκδοτων, των μεγαλοεργολαβων, των προνομιακων προμηθευτων του δημοσιου, θα οδηγησει τα πραγματα ετσι ωστε να εκλεγουν οι εκαστοτε που τους εξυπηρετουν!! αυτοι που τους καναν πριν 2 χρονια δεν τους κανουν σημερα, οι σημερινοι δε θα τους κανουν αυριο!!!  οσο για εμας ετοιμαστειτε να μας  :knockinb: :knockinb: :knockinb: αλυπητα!!!        στα παπαρια μααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom