Επισκέπτης
ούτε 6 μέρες .....
και παίρνουμε 1η γεύση ....
Αφου λοιπον δεν σου κάνει ο Πρετεντερης μπορεις να μου πεις ποιος σου κάνει? Να ακουσουμε τι λεει αυτος δηλαδη.ααα οκ αφού στις βουλευτικές η νδ ειναι μπροστά αφού το ειπε ο Πρετεντέρη τώρα θα κοιμηθώ ήσυχος!! Το ΠΑΣΟΚ ελιά;;
7,5-8% στις ευρωεκλογες και πλεον στις βουλευτικές ούτε το ποσοστό του 2012.ούτε 6 μέρες .....
βουλευτικες πόσο;; Συγνώμη που δεν εμπιστεύομαι υπάλληλο του μπομπολα( οχι μονο για αυτο)7,5-8% στις ευρωεκλογες και πλεον στις βουλευτικές ούτε το ποσοστό του 2012.
Τι γελας ρε Γιαννη? Απολυτα φυσιολογικα ειναι.
6,9% δινει για βουλευτικες και 7,5% για ευρωεκλογες, αν ρωτας για τη δημοσκοπηση.βουλευτικες πόσο;; Συγνώμη που δεν εμπιστεύομαι υπάλληλο του μπομπολα( οχι μονο για αυτο)
Εντελως φυσιολογικα.ναι ναι φυσιολογικα ειναι
βουλευτικες πόσο;; Συγνώμη που δεν εμπιστεύομαι υπάλληλο του μπομπολα( οχι μονο για αυτο)
δλδ τυχαία δίνει το ποσοστό που θέλει ο βαγγελακις οκ. Ότι κ να λέμε το κουτί θα δείξει κ περιμένω τα δικά σου αποτελεσματα6,9% δινει για βουλευτικες και 7,5% για ευρωεκλογες, αν ρωτας για τη δημοσκοπηση.
Για την ΧΑ μιλαω τωρα.δλδ τυχαία δίνει το ποσοστό που θέλει ο βαγγελακις οκ. Ότι κ να λέμε το κουτί θα δείξει κ περιμένω τα δικά σου αποτελεσματα
Εντελως φυσιολογικα.
Να μου πεις εσυ τι θεωρεις φυσιολογικο. Και απο πού προκύπτει βεβαια.
Εγω δεν θυμαμαι να εχεις πει τιποτα για εκτιμησεις.το εχω εξηγησει πολλες φορες εχει καταντησει κουραστικο πλεον
μαλλον κ εσυ εκεί ανηκειςολη μερα εκει ξημεροβραδιαζονται τα τσυριζακια
ναι οκ το ΠΑΣΟΚ;Για την ΧΑ μιλαω τωρα.
Εγω δεν θυμαμαι να εχεις πει τιποτα για εκτιμησεις.
Κάπου θα σε ειχα πετυχει.
Σου απαντησα. 6% περιπου και στα δύο.ναι οκ το ΠΑΣΟΚ;
και η χα 6%Σου απαντησα. 6% περιπου και στα δύο.
Ε τοτε γιατι πεταγεσαι και λες οτι τα αποτελεσματα δεν ειναι φυσιολογικα?δεν μιλαω για εκτιμησεις δημοσκοπησεις ποσοστα αυτα ειναι σαχλαμαρες
μιλαω για πολιτικη
παιχτε τωρα τα παιχνιδακια σας
Ειπαμε. Η ΧΑ 7,5% στις ευρωεκλογες και 6,9% στις βουλευτικες.και η χα 6%
παλι καλα καλή δουλειά κανατεΕιπαμε. Η ΧΑ 7,5% στις ευρωεκλογες και 6,9% στις βουλευτικες.