redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πολυ λεςΕιπαμε. Η ΧΑ 7,5% στις ευρωεκλογες και 6,9% στις βουλευτικες.
πολυ λεςΕιπαμε. Η ΧΑ 7,5% στις ευρωεκλογες και 6,9% στις βουλευτικες.
Ειπαμε. Η ΧΑ 7,5% στις ευρωεκλογες και 6,9% στις βουλευτικες.
Το ΚΚΕ ξεχασες...
5,5% το ΕΠΑΜ λεει και 20% η ΧΑ...
Ελπιζω οχι πανω απο 15-16 ετων...
Εσυ επιλεγεις να εκθεσεις τον εαυτο σου στη χλεύη, οταν μιλας για 5,5% ΕΠΑΜ και 20% Χρυση Αυγη. Τι σου φταιω εγω?χαχαχα κολαούζε των τραπεζών το να με λες εσύ 16χρονο όταν από το 2009 και μετά έχουν καταστραφεί τα πάντα ε είναι κάπως..
ΤΟ ΚΚΕ γύρω στο 7,5% αν και ΚΚΕ χωρις κομμουνιστές δεν υπάρχει.
Για το αξιοπιστο ή μη της gpo και του Πρετεντερη, επειδη μερικοι ολο κριτικη εισαστε αλλά σας εκθετει η πραγματικοτητα, να θυμισω οτι στην τελευταια δημοσκοπηση πριν τον Ιουνιο 2012, εδινε 23,4% στη ΝΔ και 22,1 στο Συριζα.
Και πηραν 29,6 και 26,7 αντιστοιχως.
Απολυτα φυσιολογικα δηλαδη σε σχεση με την αναγωγή στους αναποφασιστους.
Τωρα δινει 21,5 Συριζα και 21 ΝΔ.
Κάτι δηλαδη που σημαινει οτι οδηγούμαστε ειτε σε ισοπαλια, ειτε σε νικη της ΝΔ με μια μοναδα περιπου.
Οριακό θα ειναι, το εχω πει πεντακοσιες φορες.Και η ΝΔ θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό
από το Συριζα ;
Ναι.ΝΔ κάτω από 18 % .
Στοιχημα 100 ευρώ ;
Ε τοτε γιατι πεταγεσαι και λες οτι τα αποτελεσματα δεν ειναι φυσιολογικα?
Πες δεν ασχολουμαι. Οχι να πεταγεσαι και να λες δεν ειναι φυσιολογικα, και μετα να λες αυτα ειναι σαχλαμαρες. Δεν καταλαβαινεις οτι εκτιθεσαι? Μα αναρωτιεμαι πώς σκεφτεστε μερικοι.
Παίρνουν 50% σχεδον, το ενα κομμα που μας βγαζει απο την κριση και το αλλο που λαϊκιζοντας προσπαθει να δωσει μια αλλη προοπτικη.τα ποσοστα εξαρντιουνται απο την πολιτικη των κομματων
ετσι δεν ειναι;
αναρωτιεμαι λοιπον ποιο ειναι το φυσιολογικο στις δημοσκοπησεις;
οτι παιρνουν σχεδον 50% το ενα κομμα που μας εφτασε στην χρεοκοπια και το αλλο που θα μας παει μια ωρα αρχυτερα;
Μια χαρα.Ωραία !
Βάλε από τώρα στην άκρη 100 ευρώ !
Μιλάμε για Ευρωεκλογές ! ΝΔ < 18 %
Εννοειται. Ειμαι πανετοιμος.τυπε αυριο θα δωσεις προγνωστικα?
να περιμενουμε?
τυπε αυριο το βραδυ η τηλεθεαση του σαιτ θα χτυπησει κοκκινο
Εσυ επιλεγεις να εκθεσεις τον εαυτο σου στη χλεύη, οταν μιλας για 5,5% ΕΠΑΜ και 20% Χρυση Αυγη. Τι σου φταιω εγω?
Παίρνουν 50% σχεδον, το ενα κομμα που μας βγαζει απο την κριση
Μια χαρα.
Εχεις λεφτα για ξοδεμα μαλλον.
τυπε αυριο θα δωσεις προγνωστικα?Ειπαμε. Η ΧΑ 7,5% στις ευρωεκλογες και 6,9% στις βουλευτικες.
τυπε αυριο το βραδυ η τηλεθεαση του σαιτ θα χτυπησει κοκκινοΕννοειται. Ειμαι πανετοιμος.
( η να τα αποταμιευσω ,για τη Βενεζουέλα ; )