erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ερη, 810 ευρω ειναι καθαρα η αποζημιωση?
1080 θεσσαλονικη για δικηγορους και για εποπτες 1380 για αλλους δεν ξερω
Ερη, 810 ευρω ειναι καθαρα η αποζημιωση?
Ετσι μπραβο. Γι' αυτο εσυ εχεις μαζεψει ενα σεβαστο ποσό ενω οι άλλοι κλαιγονται και τους φταιει ο Σαμαρας.Καθόλου .. Δεν είμαι οικονομικός μετανάστης, κυνηγός ευκαιριών είμαι.. Και ας μην ξεχνάμε ότι έκανα ακριβώς το ίδιο και στις εποχές των παχέων αγελάδων
"Vive la mort, vive la guerre, vive le sacre mercenaire."
Ασε το αλλο.ναι οντως.. μαλακες ολκης οι δικοι σου
πιξι έχεις ξεφύγει ... τι έγινε δεν βρίσκεις τα φάρμακα σου ??Βούλωσε το μωρή ξεδιάντροπη πόρνη. Τόσο μαζόχα είσαι που γουστάρεις να χύνουμε όλοι στη σκατόφατσα σου;
Αφού υπάρχουν θρασίμια τύπου Άλεξ, νομίζουν ότι και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε το ίδιο κρετίνοι.
1.080 ειναι Αθηνα και Θεσσαλονικη απο ο,τι εμαθα, 810 η επαρχια.
Θα γινει μεγαλο νταβαντουρι. Την παραμονη θα ψαχνουν αντιπροσωπους.
πιξι έχεις ξεφύγει ... τι έγινε δεν βρίσκεις τα φάρμακα σου ??
Πως γινεται ρε φιλε;Με ποιον τροπο;Η ανεργεια δεν μειωνεται,αυξανεται.Ο κοσμος δεν ανασαινει,μονο τον αρμεγουν.Φυσικα αρνεισαι την πραγματικοτητα.
Περασαμε ΚΡΙΣΗ.
Κ-Ρ-Ι-Σ-Η.
Τι δεν καταλαβαινεις? Φυσικα θα γινονταν ολα αυτα και φυσικα θα χαναμε καποια χρονια.
Και φυσικα η επιστροφη θα γινει σιγα σιγα. Οπως και γινεται.
Τα ιδια και τα ιδια θα λεμε διαρκως?
ενας ε; θα αναγκαστω να δωσω κωλο για να βγαλω εκλογες χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχχαΑσε το αλλο.
Τελικα ενας γραμματεας επιτρεπεται.
Και εχει ξεσηκωθει το συμπαν να το αλλαξουν και να επιτραπουν δύο.
Δεν πανε καλα ρε.
Ετσι μπραβο. Γι' αυτο εσυ εχεις μαζεψει ενα σεβαστο ποσό ενω οι άλλοι κλαιγονται και τους φταιει ο Σαμαρας.
Eπαρχια.Δεν είναι έτσι. Δεν μπορούν να φύγουν ακόμα και αυτοί που έχουν τα προσόντα. Δεν αφήνεις οικογένειες, γέρους, φίλους, περιουσίες για να πας να ζήσεις σαν μετανάστης. Δεν ζούμε στις αρχές του 20ου αιώνα Άλεξ. Δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι τον αντώνη και τον μπένυ.
Να ρωτήσω κάτι προσωπικό: Ζεις στην Αθήνα ή στην επαρχία;
ενας ε; θα αναγκαστω να δωσω κωλο για να βγαλω εκλογες χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχχα
Δεν είναι έτσι. Δεν μπορούν να φύγουν ακόμα και αυτοί που έχουν τα προσόντα. Δεν αφήνεις οικογένειες, γέρους, φίλους, περιουσίες για να πας να ζήσεις σαν μετανάστης. Δεν ζούμε στις αρχές του 20ου αιώνα Άλεξ. Δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι τον αντώνη και τον μπένυ.
Να ρωτήσω κάτι προσωπικό: Ζεις στην Αθήνα ή στην επαρχία;
Eπαρχια.
Σε ποιον?ενας ε; θα αναγκαστω να δωσω κωλο για να βγαλω εκλογες χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχχα
Να μην ξερω ποιο ειναι το τμημα να στειλω τις καμερες????οι εκλογες μαζι μου θα ειναι απολαυση ετσι κι αλλιως
και γιατί παρακαλώ δεν γίνεται? στην εποχή του αεροπλάνου και του διαδικτύου τα πάντα γίνονται.. οικογένεια κάνεις κάθε δυο μήνες ενα ταξιδάκι και την βλέπεις μια χαρά.. φίλους δημιουργείς και εκει πέρα που πάς ... αν οι φίλοι σε ξεχάσουν τότε δεν είναι φίλοι..
όσο για την περιουσία δεν παθαίνει τίποτε αν μείνει μόνη..
τι ακους μωρε τον αχρηστο ; τα παιδια του δεν του μιλανε καλα καλα, και νομιζει εχει οικογενεια που και καλα δεν τον πειραζει να την βλεπει μια στο διμηνο,ο τυπος ειναι καμμένος μεχρι κόκαλο, βαζει φωτο απο οτι μπουρουχα μπορει να πληρωσει πενταροδεκαρες για να αποδειξει οτι γαμαει, βαζει εισητηρια για να δειξει οτι εχει λεφτα, χτυπιεται οτι ειναι καποιος μπας και τον πιστεψει κανεις. το ραμολι το σκετο φτυμα η μυξα αγελαδας θα μας πει αν μεινουμε στην πατριδα μας .Δεν είναι έτσι τύπε και το ξέρεις. Ξέρεις πολλούς που έκαναν ή θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που έκανες εσύ;
Ο φίλος μου ο Α, ο φίλος μου ο Β, ο φίλος μου ο Γ έχουν μικρά παιδιά, έχουν σχολεία, έχουν γέρους, έχουν υποχρεώσεις. Δηλαδή να φύγουν 1.5 μύριο στο εξωτερικό; Γιατί, επειδή το απόφάσισε ο αντωνάκης και ο μπένυ και θα το εφαρμόσει και ο πίσω-απ' τις λέξεις; Ο φίλος μου ο Δ και ο Ε έφυγαν εκτός ΕΕ (ΣενΖεν ή κάπως έτσι και Κατάρ) γιατί μπορούσαν, μαγκιά τους.
Η προτεραιότητα δεν είναι να ζεις στην χώρα σου; Χάνω κάτι;
Μην κάνουμε το άσπρο μαύρο ρε μαν.