alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, γιατι αρνεισαι να δεις την πραγματικοτητα.Μπορεις να μου πεις με επιχειρηματα πως ακριβως την βγαζει απο την κριση;
Οχι, γιατι αρνεισαι να δεις την πραγματικοτητα.Μπορεις να μου πεις με επιχειρηματα πως ακριβως την βγαζει απο την κριση;
Απορούν μονο όσοι αρνούνται πεισματικα να δουν την πραγματικοτητα.
Ελευθερη διακινηση εργαζομενων υπαρχει στην ΕΕ.Ποια ρε μαν; Ότι οι περισσότεροι απ' αυτούς που ψήφισαν νδ_, θασόκ και τσύριζα στις φοιτητικές θα πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό για να ζήσουν αξιοπρεπώς;
Μπορεις να μου πεις με επιχειρηματα πως ακριβως την βγαζει απο την κριση;Γιατι? Επειδη βγαζει την χωρα απο την κριση?
Η μονη αντικειμενικη απορια, ειναι το πώς γινεται ενας λαος που αιματοκυληστηκε απο τους ναζι, να δινει 7% στους νεοναζηδες επειδη...φτωχυνε για δυο χρονια.
Ελευθερη διακινηση εργαζομενων υπαρχει στην ΕΕ.
Οποιος νομιζει οτι θα τα καταφερει καλυτερα στο εξωτερικο, μπορει να το κανει, ανεξαρτητως κρίσης.
Το να φυγεις στο εξωτερικο αν μπορεις, δεν εχει να κανει με την κριση. Κακως το θετεις ετσι.Οικονομικοί μετανάστες λοιπόν. Και εκτός ΕΕ, όπως οι περισσότεροι που γνωρίζω. Και αυτό το θεωρείς success story να πρέπει να φύγεις σε άλλη χώρα;
Φυσικα αρνεισαι την πραγματικοτητα.Eσυ αρνεισαι οχι εγω.Αμφισβητεις οτι ληστευουν διαρκως τον κοσμο;Υπαρχει ανεργια 30 ναι η οχι;
Κλεινουν το ενα μαγαζι μετα το αλλο η οχι;Ψηφιζονται νομοι που ειναι κατα του εργαζομενου και υπερ του κεφαλαιου
ναι η οχι;Εκαναν μειωσεις στον ιδιωτικο τομεα και νεκρωσαν την αγορα ναι η οχι;Χαρατσια,εισφορες παρανομες.
Αυτα δεν ειναι για σενα πραγματικοτητα;Εμενα περα απο τους φορους μου κρατανε κοντα στα 3000 ειδικη εισφορα αλληλεγγυης.
Και στα αρχιδια μου αν πραγματικα πηγαιναν στους ανεργους.Αλλα δεν πανε.Απο 560 που επαιρναν τα εριξαν στα 340.Απο αυτην
την παρανομη και αντισυνταγματικη εισφορα εισπρατει το κρατος κοντα στο 1 δις το χρονο.Αστο αλεξ,δεν μπορεις να απαντησεις
γιατι πολυ απλα,δεν εχεις επιχειρηματα.
Ερη, 810 ευρω ειναι καθαρα η αποζημιωση?πεθαινω με διαφημίσεις νδ που φυγαμε απο την κριση ααααααααααααααααχαχχαχαχχαχαχααχχ
Το να φυγεις στο εξωτερικο αν μπορεις, δεν εχει να κανει με την κριση. Κακως το θετεις ετσι.
Η μονη αντικειμενικη απορια, ειναι το πώς γινεται ενας λαος που αιματοκυληστηκε απο τους ναζι, να δινει 7% στους νεοναζηδες επειδη...φτωχυνε για δυο χρονια.
Eσυ αρνεισαι οχι εγω.Αμφισβητεις οτι ληστευουν διαρκως τον κοσμο;Υπαρχει ανεργια 30 ναι η οχι;Οχι, γιατι αρνεισαι να δεις την πραγματικοτητα.
Μεχρι το 2009 που μια χαρα τα βολευαν ολοι με τις..ορντινατσες δεν ειδα να διαμαρτυρηθει κανενας.μηπως γιατι ειδε ότι η λεγομενη σοσιαλδημοκρατια στην ευρωπη και την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταια 30 χρονια αποτελειται από ορντινατσες των τραπεζων και της οικονομικης ολιγαρχιας
Οι εθνικιστες δεν εχουν υποκυψει τουλάχιστον όχι ακομα κι αυτό το αποδεικνυει ο πολεμος από τα μεγαλα συμφεροντα
Θα χρειαστει χρονος. Αυτο νομιζω ειναι αυτονοητο.Το αν μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς στην χώρα σου, έχει να κάνει με την κρίση όμως. Και ειδικά με τον χειρισμό της κρίσης. Μιλάμε για το αυτονόητο, να ζεις στην χώρα που γεννήθηκες.
Οικονομικοί μετανάστες λοιπόν. Και εκτός ΕΕ, όπως οι περισσότεροι που γνωρίζω. Και αυτό το θεωρείς success story να πρέπει να φύγεις σε άλλη χώρα;
Σκάσε βρε ζώο. Άντε ψόφα σε καμιά χωματερή να μη χρειαστεί να σε θάψουμε κιόλας.
Εσυ ας πουμε, νιωθεις οικονομικος μεταναστης ρε τύπε?Παίκτη αν ο έλληνας δεν ήταν κατεξοχήν μεταναστευτικός λαός δεν θα υπόρχε Μίλητος, Εφεσσος, Συρακούσες κλπ….
Αυτό που έχασε ο έλληνας είναι το πνεύμα του Οδυσσέα που είχε μέσα του.
1.080 ειναι Αθηνα και Θεσσαλονικη απο ο,τι εμαθα, 810 η επαρχια.1080 θεσσαλονικη για δικηγορους και για 1380 για αλλους δεν ξερω
Εσυ ας πουμε, νιωθεις οικονομικος μεταναστης ρε τύπε?
Μια ωραια ευκαιρια βρηκες και πηγες. Δεν καταλαβα δηλαδη. Θυσια εκανες?