apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Με απειλείς παπαζόλ? :o :o :o
Νομίζεις πως δεν θα πω τι εκανες πίσω από το παραβαν στο εκλογικό τμήμα στις 25/5???
Με απειλείς παπαζόλ? :o :o :o
Νομίζεις πως δεν θα πω τι εκανες πίσω από το παραβαν στο εκλογικό τμήμα στις 25/5???
Δεν θα ψαξω παπαζολ, θα πω την ιστορια χωρίς παραθεσεις, αλλωστε πολλοί ξέρουν....
Θα σου στείλω την εφορία στο περίπτερο να σε πάει αίμαο παπαζολης μου στελνει απειλιτικα πιμι εγω εμπιστευομαι την αξιπιστια του στεκα, προεδρου της μπουεφα που με το κυρος της εδωσε αξιοπιστια στον διαγωνισμο μιστερ μαλακας
δωσε πονο τυπε στεκα, κοψε το βηχα στο πουστρακι που την εχει δει βεντετα
Και συ εδώ;ελα στέκα μην το καθυστερείς... ξεμπρόστιασε το πουστράκι...
A τωρα που ειπαμε "να σε παει αιμα", τι εγινε με το χεσιμο? Σταματησε?Θα σου στείλω την εφορία στο περίπτερο να σε πάει αίμα
Ναι εντάξει.A τωρα που ειπαμε "να σε παει αιμα", τι εγινε με το χεσιμο? Σταματησε?
μηπως του ηρθε περιοδος?A τωρα που ειπαμε "να σε παει αιμα", τι εγινε με το χεσιμο? Σταματησε?
μηπως του ηρθε περιοδος?
τι γυράδικο αι μαλακίες τσαμπουνάς μωρή πούστρα... χωνί σου κανανε το κωλάντερο τα πάκια και δεν μπορεί να κρατήσει το σκατό...Ναι εντάξει.
Πότε θα βάλουμε μπροστά εκείνη την μήνυση στο γυδάρικο;
Έχει και καλές σερβιτόρες,αν δεν έχει το αφεντικό θα πληρωθούμε σε είδος
παλι διαρροια ειχε ο παπαζολης τυπε?A τωρα που ειπαμε "να σε παει αιμα", τι εγινε με το χεσιμο? Σταματησε?
Εθνικοτητας?Ναι εντάξει.
Πότε θα βάλουμε μπροστά εκείνη την μήνυση στο γυδάρικο;
Έχει και καλές σερβιτόρες,αν δεν έχει το αφεντικό θα πληρωθούμε σε είδος
Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα γριά,χοντρή λούγκρα...τι γυράδικο αι μαλακίες τσαμπουνάς μωρή πούστρα... χωνί σου κανανε το κωλάντερο τα πάκια και δεν μπορεί να κρατήσει το σκατό...
παλιοπούστρα...
Αλβανίδες τις έχω κόψει...θα το κάνεις;Εθνικοτητας?
Μαθε πρωτα αν ειναι μουσουλμανες, οποτε απορριπτονται, και το συζηταμε.Αλβανίδες τις έχω κόψει...θα το κάνεις;
πες τα ολα και με λεπτομερειες τυπε
Για να μαθαίνουν όσοι δεν ξέρουν, ο παπαζολ μας είχε πρήξει ότι στις ευρωεκλογές θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έκανε αγώνα εδώ μέσα .
Φτάνει η 25/5 και καυλωμένος να διώξει την κυβέρνηση, πρωι πρωί πήγε να ψηφίσει.
Παίρνει τα ψηφοδέλτια και μπαίνει στο παραβάν.
Αρχίζει να ψάχνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Το βρίσκει και κατά λάθος κατά δήλωση του, του πέφτει μέσα στη σακούλα.
Ψάχνει αλλά δεν το βρίσκει, χάθηκε για πάντα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σκεφτηκε....
Αποφασίζει να το ριξει στη ΔΗΜΑΡ.
Αρχίζει να ψάχνει και το βρίσκει (νομίζει) με πρώτο όνομα την Αλ ΣΑΛΕΧ και το ριχνει στη καλπη!!!
Επιστρέφει στο σπίτι και μας λέει πως ψήφισε ΔΗΜΑΡ και έβαλε σταυρό στην Αλ ΣΑΛΕΧ!!!
Τότε τον ενημερώσαμε πως ψήφισε ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑ δηλαδή την κυβέρνηση.
Επεσε τρελό γέλιο, μετά από αυτό θα κατέβει για mr. Malakas 2014!!!
ο παπαζολης μου στελνει απειλιτικα πιμι εγω εμπιστευομαι την αξιπιστια του στεκα, προεδρου της μπουεφα που με το κυρος της εδωσε αξιοπιστια στον διαγωνισμο μιστερ μαλακας
δωσε πονο τυπε στεκα, κοψε το βηχα στο πουστρακι που την εχει δει βεντετα
Ναι η αλήθεια είναι πως μετά από τέτοιο ρεζιλίκι θα πρέπει να αποσυρθώ για λίγο καιρόΝομιζω πως θα κανουμε καιρό να δουμε τον παπαζολ!!!