alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θα πας σε δίκη τον Στέκα? Δικος του μαρτυρας θα ειμαιΑν ο Στέκας πει το παραμικρό για το ''ατύχημα'' ετοιμάσου να του στείλουμε εξώδικο.
Θα πας σε δίκη τον Στέκα? Δικος του μαρτυρας θα ειμαιΑν ο Στέκας πει το παραμικρό για το ''ατύχημα'' ετοιμάσου να του στείλουμε εξώδικο.
Θα μας περιγραψεις το ατυχημα ή να το κάνω εγώ παπαζολ?
Αναξιόπιστε δεξιέ δικηγόρεΘα πας σε δίκη τον Στέκα? Δικος του μαρτυρας θα ειμαι
Υπάλληλε σχόλασες ή από την δουλειά μπαίνεις;εχει βαθιές ρίζες και μεγάλη ιστορία... ξεκινάει από μια σπασμένη καπότα...
Δεν θελω την χοντρη. Μου μπηκε τωρα η ιδεα να βρω αλβανιδα με τοσα που βλεπω στο νημα "αλβανιδες θεες".Αναξιόπιστε δεξιέ δικηγόρε
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ρε Έλα και σε πληρώσω με την χοντρή
στο τριγωνο εχει κατι καλες τυπεΔεν θελω την χοντρη. Μου μπηκε τωρα η ιδεα να βρω αλβανιδα με τοσα που βλεπω στο νημα "αλβανιδες θεες".
Δηλαδή άμα δεις τσοντούλα με την Jenna Jameson θα πας Αμερική να την βρεις;Δεν θελω την χοντρη. Μου μπηκε τωρα η ιδεα να βρω αλβανιδα με τοσα που βλεπω στο νημα "αλβανιδες θεες".
εχει βαθιές ρίζες και μεγάλη ιστορία... ξεκινάει από μια σπασμένη καπότα...
[size=20pt]ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΤΡΟΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ!!!! [/size]Ελεγα να μην παω τοσο πίσω ρε τυπε....
Λεω να περιγραψω την 25/5 όταν ο παπαζολ εφτασε στο εκλογικό τμήμα.....
Είσαι ετοιμος παπαζολ???
δωσε τυπε να μαθει ο κοσμοςΕλεγα να μην παω τοσο πίσω ρε τυπε....
Λεω να περιγραψω την 25/5 όταν ο παπαζολ εφτασε στο εκλογικό τμήμα.....
Είσαι ετοιμος παπαζολ???
Με την Αλίντισσα τί λέει,καλά; Συνεχίζεις να της την πέφτεις και να τρως χυλόπιτες;ρε πουστρακι παπαζολη, τη γλεντησες τη χοντρη μια φορα και την παρατησες? την εχεις δει λατινος εραστης μηπως κανονισε να σε γ@μησω πουστρακι
Δε πας στην Λευκορωσία καμιά βόλτα;δωσε τυπε να μαθει ο κοσμος
δωσε τυπε να μαθει ο κοσμος
[size=20pt]ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΤΡΟΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ!!!! [/size]
λιγα με το αλιντι μη σε κανω ενθεμα σιλικονης στον κωλο της χοντρης πουστρακιΜε την Αλίντισσα τί λέει,καλά; Συνεχίζεις να της την πέφτεις και να τρως χυλόπιτες;
Πρέπει να έχεις βάλει κιλά!!!
πες τα ολα και με λεπτομερειες τυπεΘες να μαθεις το ατυχημα του παπαζολ τυπε??? προσεξε γιατι δεν θα αντεξεις από το γέλιο....
Nα δεις που το πουστράκι ο Στέκας ψάχνει ποστ και δεν θα αρκεστεί στην αναμετάδοση...
Στέκα γαμιέσαι με αραπάδες ρε!!!!