Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ποια η διαφορά μεταξύ του να είναι κάτι στα ράφια και να μην μπορείς να το αγοράσεις με το να μην το έχεις καθόλου;

Η διαφορά είναι η εξής. Οταν ενα προιόν έχει παραχθεί έχει ηδη δημιουργηθεί εισόδημα για όσους ενεπλάκησαν στη διακασία παραγωγής, μεταφοράς κλπ και το εισόδημα αυτό χρησιμοποιείται για ζήτηση άλλων αγαθών η υπηρεσίων.

Επισκέπτης
ακριβως .. γιαυτό και ο καπιταλισμός όταν στηθεί σε σωστή βάση φροντίζει τόσο ια την επάρκεια των αγαθών όσο και για την κυκλοφορία του χρήματος σε όλα τα επίπεδα...

ωστε να μπορεί ο κόσμος να αγοράζει και να κερδίζει...

τις μαλακίες περί στυγνού κεφαλαίου που θέλει να φτωχοποιήσει τους πάντες τις ακούω βερεσέ... αν τους κάνει όλους φτωχούς που στο διάολο θα πουλήσει την παραγωγή του για να κονομήσει ??
Προφανώς και δεν θα τους κάνεις όλους φτωχούς αλλά κάποιους...η συσσώρευση πλούτου στον καπιταλισμό όσο και αν είναι παρά φύσιν(εκτός θεωρίας) ισχύει,τον εαυτό σου πιάσε: μόνο ξοδεύεις,δεν μαζεύεις μετρητό μασούρι;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εγω ξερω ότι όταν εχεις κοτουλες που μπορεις να τις πουλησεις και να αγορασεις πατατες και τυρι γινεται παιχνιδι και σιγα σιγα βρίσκεις τον τροπο σου.

Και παιχνίδι να μην γίνει, έχεις μία βάση ρε τύπε. Εγώ εκνευρίζομαι απίστευτα με κάποιους γείτονες στο νησί που ενώ μένουν μόνιμα εκεί, δεν ασχολούνται. Έρχεται η γειτόνισσα και μου ζητάει λεμόνια και πρασινάδες λες και θα της πέσει ο κώλος ή είναι κάτι δύσκολο να έχει. Ζητάει εκείνη που μένει μόνιμα εκεί από μένα που μένω μόνιμα στην Αθήνα!

Επισκέπτης
Η διαφορά είναι η εξής. Οταν ενα προιόν έχει παραχθεί έχει ηδη δημιουργηθεί εισόδημα για όσους ενεπλάκησαν στη διακασία παραγωγής, μεταφοράς κλπ και το εισόδημα αυτό χρησιμοποιείται για ζήτηση άλλων αγαθών η υπηρεσίων.
Δεν κατάλαβες τι εννοώ,ΑΝ δεν έχεις λεφτά για να αγοράσεις,ποιο το νόημα να το έχεις βιτρίνα...είναι λίγο πολύ και η παγίδα του e αυτή,αν είσαι με 300e στην τσέπη δεν μπορείς να κινηθείς.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Οι ρουμανοι επαιρναν γυρω στα 50 χιλιαδες λει (25 δολλαρια) για να περασουν τον μηνα με τις οικογενειες τους. Και να δουλευαν τα διπλασια και να επαιρναν 100 χιλ παλι δεν θα μπορουσαν να ζησουν οπως φανταζεσαι. Εγω μονος μου χαλαγα 150-200 δολ τον μηνα.

Ασε που για να δουλεψεις και να βγαλεις λεφτα πρεπει να υπαρχουν και δουλειες που θα στα δωσουν...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες τι εννοώ,ΑΝ δεν έχεις λεφτά για να αγοράσεις,ποιο το νόημα να το έχεις βιτρίνα...είναι λίγο πολύ και η παγίδα του e αυτή,αν είσαι με 300e στην τσέπη δεν μπορείς να κινηθείς.

Δεν καταλαβαίνεις τι λέω, δεν το λέω εγώ δηλαδή, αφού είναι νόμος και οικονομικη αλήθεια εδω και 200 χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι γνώμες.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
εγω ξερω ότι όταν εχεις κοτουλες που μπορεις να τις πουλησεις και να αγορασεις πατατες και τυρι γινεται παιχνιδι και σιγα σιγα βρίσκεις τον τροπο σου.
Ναι σιγα σιγα...

Αυτο το σιγα μπορει να παρει και 50 χρονια απο την κοτα στην οδοντοκρεμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

να προσπαθήσεις να τα κανεις 600 αντι να κλαψομουνιαζεσαι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι σιγα σιγα...

Αυτο το σιγα μπορει να παρει και 50 χρονια απο την κοτα στην οδοντοκρεμα

αυτό δεν μας λέγανε ορισμένα "εγκριτα" μέλη του σαίτ εδώ?? να ξαναγυρίσουμε στην ανταλλακτική οικονομία

Επισκέπτης
Και παιχνίδι να μην γίνει, έχεις μία βάση ρε τύπε. Εγώ εκνευρίζομαι απίστευτα με κάποιους γείτονες στο νησί που ενώ μένουν μόνιμα εκεί, δεν ασχολούνται. Έρχεται η γειτόνισσα και μου ζητάει λεμόνια και πρασινάδες λες και θα της πέσει ο κώλος ή είναι κάτι δύσκολο να έχει. Ζητάει εκείνη που μένει μόνιμα εκεί από μένα που μένω μόνιμα στην Αθήνα!
Στην Ελληνικη επαρχια το εχουν ξεφτιλισει το θεμα εχουν 30 μετρα κοιπο είναι ανεργοι και αγοραζουν ντοματες από τον μαναβη :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ορίστε; Δηλαδή στο χέρι σου είναι πάντα έτσι;

Αν το αφεντικό δίνει 300e για 8-12ώρο ως πωλητής τί μπορείς να κάνεις; Να πας να γίνει αφεντικό;

να αλλάξεις δουλειά... να φροντίσεις να βελτιώσεις τα προσόντα σου... να πιάσεις δουλειά και τα σαββατοκύριακα

Επισκέπτης
Που να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω η πτώση του υπαρκτού δεν δικαιώνει το σύστημα του καπιταλισμού. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Τα στραβά του ίσως είναι και περισσότερα...στην τελική στον υπαρκτό δεν υπήρχε παιδική εργασία και όλοι είχαν ένα κατώτερο στάνταρ κάτω από το οποίο δεν έπεφτε κανείς.

Δεν ήταν άλλος στον δρόμο και άλλος στο τζακούζι και την πισίνα...

Επισκέπτης
τσούζει το να βελτιωσεις τα προσόντα σου παπαζολάκο ?? τσούζει και καίει τεμπελχανά...
Για να καταλήξω στα 60 μου υπαλλήλακος να παίρνω πίπες στο πουστονήσι; :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν πειράζει ζω και με όσα βγάζω μαύρα + το τσοντάρισμα,στο μέλλον νοικιάζω και το 1 από τα 2 σπίτια μου και τέλος,άρχοντας :zfuck:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
αυτό δεν μας λέγανε ορισμένα "εγκριτα" μέλη του σαίτ εδώ?? να ξαναγυρίσουμε στην ανταλλακτική οικονομία
Δεν γινονται αυτοματα αυτα

Οι ρουμανοι μετα απο 25 χρονια ακομα φτωχοι ειναι. Και εκμεταλευοντουσαν ηδη απο τοτε τις πλουτοπαραγωγικες πηγες της χωρας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για να καταλήξω στα 60 μου υπαλλήλακος να παίρνω πίπες στο πουστονήσι; :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν πειράζει ζω και με όσα βγάζω μαύρα + το τσοντάρισμα,στο μέλλον νοικιάζω και το 1 από τα 2 σπίτια μου και τέλος,άρχοντας :zfuck:

πόθεν προκύπτει ότι είναι σπίτια σου ??? δούλεψες και τα πήρες ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom