Επισκέπτης
Εσύ τί λες;παμε λοιπον...
Καλτσον αγοραζες;
Εσύ τί λες;παμε λοιπον...
Καλτσον αγοραζες;
θες να πιασεις κουβεντα με κανεναν μεταναστη;;;Εσύ τί λες;
Έχω πιάσει έννοια σου και από εκείνες τις χώρες,κανείς δεν μου έχει υποστηρίξει πως τώρα είναι καλύτερα...θες να πιασεις κουβεντα με κανεναν μεταναστη;;;
Ξεκολλα είναι κουραστικο
ειχες παει βουλαγαρια δεκαετια του 80 ετσι??
ότι του φανει του λολοστεφανητι προσπαθούν να πουν τα δεκσά?
ότι γαμάνε με το $ ?
τι προσπαθούν να πουν τα δεκσά?
ότι γαμάνε με το $ ?
μηπως μιλας με πιτσιρικάδες και ακους μαλακιες;Έχω πιάσει έννοια σου και από εκείνες τις χώρες,κανείς δεν μου έχει υποστηρίξει πως τώρα είναι καλύτερα...
Λίρες μάλλον εννοείς ε μετανάστη;και με ευρώ μια χαρά τα καταφέρνουμε...
Άει καλά...μάλλον εσύ ότι ακούς δεξιά και αριστερά το πιστεύεις.μηπως μιλας με πιτσιρικάδες και ακους μαλακιες;
κάθε ποτε ρε μαλακα ετρωγαν κρεας με το μηνιατικο
και με ευρώ μια χαρά τα καταφέρνουμε...
ότι του φανει του λολοστεφανη
και επι κομμουνισμού όσοι ταξιδεύαμε το γευόμαστε άφθονον και φτηνόν... συνήθως με πληρωμή σε είδος (καλτσόν, είδη μακκιγιάζ, τζινάκια) ή μια χούφτα δολλάρια...
ότι ακουω το πιστευω;;;Άει καλά...μάλλον εσύ ότι ακούς δεξιά και αριστερά το πιστεύεις.
Σιγά μην έτρωγαν κρέας και μια φορά τον χρόνο...αυτά γίνανε στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου μόνο και πάλι τον τελευταίο χρόνο πριν την πτώση...
Τους φυλακόβιους λες;ότι ακουω το πιστευω;;;
Θυμασαι τους πρωτους Αλβανούς;
Και δεν είναι αριστερός ο συγκεκριμένος...Eχω κανει ρουμανια ενα χρονο αμεσως μετα την πτωση του τσαουσεσκου
ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΜΕ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ
Αντιθετα θυμαμαι τα πηγαιναμε αντι για γλυκα, οταν καναμε επισκεψεις σε ρουμανους. Και αυτοι καναν κωλοτουμπες.
Οσον αφορα τα γαμισια, δεν χρειαστηκε να πληρωσω τιποτις γιατι ειμαι και ωραιο παλικαρι. Ομως αυτοι που πληρωναν, διναν απο 50-100 δολλαρια για βραδυ. Αν πυρφοριζανε τους παιρναν περισσοτερα, οπως και σημερα οπως παντου. Η μεγαλυτερη μπαζα που ακουσα να κανει ρουμανα στον ενα χρονο που εμεινα, ηταν 8.000 δολλαρια απο εναν ελληνα αγαπουλη
Αντε με οδοντοκρεμες και καλτσον να γαμουσες καμμια τελειωμενη τσιγγανα. Με κινδυνο κιολας να μην σε ξαναβρουν μετα
Όπα μάγκες τί έγινε εδώ;;;Και δεν είναι αριστερός ο συγκεκριμένος...
ποιους φυλακοβιους ρε μαλακα;; και τους φυλακοβιους και τους οικογενειάρχες και ολους τους θυμαμαι.Τους φυλακόβιους λες;
Εσύ δηλαδή τους θυμάσαι;
Α ναι σωστά,έναν χρονό μετά έφτιαξαν τα πράγματαναι αλλα δεν πρόσεξες για το πότε είπε ότι πήγε... ένα χρόνο μετά..