LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
To κρυφομπατσόνι;
Εγω νόμιζα ότι αλλάζει φώτα
To κρυφομπατσόνι;
Αυτή ήταν η δική μου εκτίμηση, δεν τα πήγα πολύ καλά.... :S
Ti εγινε ρε σας διαλυει ο Ιωαννης;Περιμενε εσυ να παρεις στοιχημα απ το ιντερνετ μετα μην απορουν μερικοι γιατι ψηφιζεις ακομα νδ
Μου έχουν σπάσει τα νεύρα,όταν θέλω να μείνω με διαγράφουν και όταν θέλω να φύγω με κρατάνε...να δεις που θα με διαγράψουν κάποια στιγμή που θα θέλω να μείνω.Τι εγινε ??? Ακομα εδω???
Η νεροκολοκυθα μηπωs ηταν μπαγιατικη???
Στον ελεύθερο χρόνο του ;)Εγω νόμιζα ότι αλλάζει φώτα
Περιμενε εσυ να παρεις στοιχημα απ το ιντερνετ μετα μην απορουν μερικοι γιατι ψηφιζεις ακομα νδ100 ευρω για ΝΔ κατω απο 19%.
Έλα ρε μαλάκα ο μπάρος είναι;
To κρυφομπατσόνι;
Αντε πότε θα ξεκινήσουν τα στοιχηματάκια για βουλευτικές?
Το Αλεξπολς τι λεει?Πότε θα έχουμε εκλογές?
Εκλογες το 2015-2016 και Σαμαρας πρωθυπουργος ως το 2019-2020.
Αρχιστε σιγα σιγα να το παιρνετε αποφαση.
Εχω πει οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα παρουν στις επομενες εκλογες μαζι περισσοτερες εδρες απο οτι τον Ιουνιο του 2012.
Μην διαστρεβλωνετε αυτα που λεω.
ουτε η ΝΔ θα πεσει στο 22
Το ΠΑΣΟΚ σε μονοψηφιο δεν πεφτει
Μα να μην πεφτει με τιποτα η ΝΔ απο τα ποσοστα του Ιουνιου 2012?
Με τιποτα?
Και πώς θα το χωνεψουν οι καθε λογης πολυπραγμονες "αναλυτάδες"?
Αντε πότε θα ξεκινήσουν τα στοιχηματάκια για βουλευτικές?
Το Αλεξπολς τι λεει?Πότε θα έχουμε εκλογές?
Μου έχουν σπάσει τα νεύρα,όταν θέλω να μείνω με διαγράφουν και όταν θέλω να φύγω με κρατάνε...να δεις που θα με διαγράψουν κάποια στιγμή που θα θέλω να μείνω
Ναι ματάκια μου αρκούν,εσύ είσαι κινητό αρχείο,Aυτά αρκούν;
Ti εγινε ρε σας διαλυει ο Ιωαννης;
Aυτά αρκούν;
Το χειμωνα να εχουμε,να εχει χτιστει πρωτα το 1/3 του γηπεδου μελισσανιδηΕκλογες θα εχουμε τον φθινοπωρο
Ο χειμωνας δεν θελειΤο χειμωνα να εχουμε,να εχει χτιστει πρωτα το 1/3 του γηπεδου μελισσανιδη
Οποτε και να γινουν, το θεμα ειναι οτι η μαλακες θα ξαναπανε να ψηφισουν την νδ... Δυστυχως οι πουστοβλαχοι δεν τελειωνουν με τιποτα σε αυτον το τοπο.
Ρε φιλε,οι δημοσιοι υπαλληλοι,που εχουν βολευτει απο αυτα τα 2 κομματα,τι νομιζεις,θα ψηφισουν κατι αλλο;Οποτε και να γινουν, το θεμα ειναι οτι η μαλακες θα ξαναπανε να ψηφισουν την νδ... Δυστυχως οι πουστοβλαχοι δεν τελειωνουν με τιποτα σε αυτον το τοπο.
οχι ρε. ποιος ειναι αυτοςγια τον άλεξ71 λες